Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patik haklısında zoruma gitti yaa ama bende hakettim kalkmıyo die yapıştırdım 1-2 tane allah belanı versin dedi ama uyuyodu eminim ama çok kızdım.aradı dio ben sana bela okurmuyum aşkım dio allam ya

valla öyle bir giderim ki,gelip özür diler affederim ve birdahasındakinde affetmemde..

hayata bir kere geliniyor canım,bunu unutmamak gerek..kimse için heba edemem..

hayat pekte ole degılcnm. esının ıkı lafı gururuna dokunurken bosanınca okadar cok laf yıyosunkı o lafla hıc kalır . o cok sevgdgımız aılelerın bıle en masum sozlerı batmaya baslar . Rabbım kımsenın yuvasını bozmasın . :Saruboceq:

cnm silersin belkim die alıntı etmiyorum ve yazmıyorum kim olduğunu, o cümlede neydi öylee :sinifsinif: ben o cümleye karşı 1 dk duramazdım..ciddi söylüyorsun değilmi..

eeeh zırlama be sus artık kısmını :1shok: akannehir

ciddiyim tabii ki de

kızlar özür dilerim ya ben yine bütün gün kendi dertlerimi anlatıp durdum sizinde sinirlerinizi bozdum
artık bu huzursuzluğumuzu nelere bağlayacağımı şaşırdım evin içinde dualar okudum dualar dualar eşime de çaktırmadan okuyup okuyup durdum hep içimden
gün içerisinde de sürekli dilimde ayetel kürsi vardır Allahım kabul etsin sürekli okurum sıkıntılarımız dertlerimiz son bulsun artık diye
inanın çoğu zaman dua ederken ağlıyorum Allahım nolur kabul et dualarımız diye mafoldumben

biricik :D hiç güleceğim yoktu...

ay sinirlerim alt üst oldu benim duygularım karıştı vallaa...

pasaklım
sanırım eninde sonunda kötü bitecek bu iş baksana ileride ailesinin evine gitmekte kararlı ki eşinin de fikir değiştirme gibi bir huyu yok..
bunu kesinlikle yapamam diyorsan yol yakınken düşün derim çok acı ama...
şayet bakarım diyorsan o başka tabi..

pasaklı bak bıde bu yontem var madem hep kendını fedakrlık yapmıs goruyor

ıkınızde kagıt kalemı alın elınıze sayfayı ıkıye bolun
1 -kagıtda ne fedakarlık yaptınız - esın ne gıbı fedakarlık yaptı
2- ne yapmanı ıster - ne yapmasını ıstersın -
3- menunıyetlerın - onun menmuniyetleri neler
en onemlı lıste ıse

beklentılerım lıstesı

sen bekletını yaz esınde yazssın ve bırbırınıze verın yada buna benzer bosıler artık kendınıze uyarlayın bız denemıstık ıı sonuc verdı

ben bunu internette okumuştum hadi gel yapalım bunu diye gttim yanına yapmak istemedi saçma böyle şeyler dedi bende ısrar etmedim güzcüm

offofffff pasaklım senin kocanı kuzey dövsün bu akşam:))

kaydirigubbakcemile3 suratına işesin Kuzey onun akşama

biricik evet canım istesemde istemesem de eninde sonunda anasıyla oturacaklar sanırım
ramazanda sultanahmette elele kolkola yürüdükleri gibi koyun koyuna yaşar giderler ana oğul :delphin:

pasaklım herşeyi denemişsin cnm
artık yorma kendini bu adamla
nasıl bi kafa yapısı varsa artık
Allah işllh görür seni cnm dualrımız sana
akışına bırak diycem ama 3 sene olmuş zaten
çok geri kafalımıdır nedir bu adam
kendini bişi sanıyo ya çok yakışıklımı geliyo sana yoksa
ayyy okdnn çok şey varki ona demek istediğim
bi akşam al gel bari içimi dökeyim :))
üzme tatlı canını keyfin nasıl isterse öyle yaşa cnm
bırak o düşünsün seninle nasıl düzeltçeğini arasını

ya bizim burda bi adam var çok aç gözlü yaa bi kere para harcayıp bişi almaz ama mesela bakkaldan bişiler alım sormadan alır yer.sigaramdan alır hep.cebinde akrep var.uyuz oluyom böle erkeklere

Son düzenleme:
ben bunu internette okumuştum hadi gel yapalım bunu diye gttim yanına yapmak istemedi saçma böyle şeyler dedi bende ısrar etmedim güzcüm

canım senınkının derdını sımdı anladım ben aılesıyle oturmak ıstıyo senı yıldırma cabasında yanı temızlık bahane edıyo kahvaltı bahane edıyo vs sen ısten cıkıcaksın aklınca sonra maddı durum sebebıyle aıle ıle oturmaya baslıcaksınız . yada yemeklrı temızlıgı annesı yapsın dıye onlarla yasıcaksınız sen calıssan bıle . bu konuda tartısmalarınız olduysa um derdı bu olmalı . kırılma noktası bu sanırım. senın bebegındde oldugumu oh ne ala annem yardım eder dıye hoppp ora tasınırsınız. cok dıkkat et sakın ısten cıkayım deme. senınkı kendını dunyanın merkezı sanıyo.
bı sure her dedıgını yap bakalım nolcak mesela 15 gun uyanamyırsa 5 adet saat al kahvaltısını hazırla evı temız vs bakalım neye bahane bulacak senı ole temızlıkcı kadın gıbım 7/24 calıstıgını gorunce kendıne hıc zaman ayırladıgını gorunce ne etcek acımıcakmı o halıne bakalım.
sende agır agır yap caktırmadan ole hemn bıtırme ıslerı

hayır giderse eğer eşi gibi hem kayınvalideye hem kayınpedere de bakıcak,evi temizle ,yemekler yap..
her denileni yap..herkesin gözü üzerinde olucak ki daha önce anlattıklarına göre de onlarda kıymet bile kişiler değiller..
kıymet bilen birisine ben bakmak isterim ileride ama o bana haksızlık ederse kusura bakmasın yani...

ya ailesiyle oturmak istiyor diye bu kızın 3 senesini heba etmeye hakkı yokki
bence saygı çerçevesinde çözerdi öle olsa
bence bu adam arızalı

kızlar ya benım eşimede dua edinnn. eşim kas rhtsızı (dmd)ve sanırım yurt dışında bu hastalık için bi ilaç çalşması var inş. o ilaç çıkar ve başarılı olur çok isitiyorumm o ilacın çıkmasını ve eşimin çokk mutlu olmasınıı rabbim inşşll şifa verir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ya benım eşimede dua edinnn. eşim kas rhtsızı (dmd)ve sanırım yurt dışında bu hastalık için bi ilaç çalşması var inş. o ilaç çıkar ve başarılı olur çok isitiyorumm o ilacın çıkmasını ve eşimin çokk mutlu olmasınıı rabbim inşşll şifa verir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin cnm tez zamanda işllh sağlığına kavuşur...

Back
X