Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Pasaklım ne kadar anlamıyorlar desende.
ben annesini kardeşini geçtim
babasıyla konuş derim.
babasından çekinir belkide.
benimki babasından çok tırsar mesela

Pasaklım ne kadar anlamıyorlar desende.
ben annesini kardeşini geçtim
babasıyla konuş derim.
babasından çekinir belkide.
benimki babasından çok tırsar mesela

babası oğluyla aynı fikirde oldukça neye yarar peki ??
onlar yetiştirmişler zaten bu şekilde..

Son düzenleme:
allah razı olsun kızlar çok sağolun bazen hayat herşeyle sınar insanı unutmamak gerek hayat sınav yeri rabbim inş. bu sınavları geçmek için bize güç verir sabır verir başarılı oluruz . rabbim herkese huzur ve mutluluk ihsan eylesin aminnnn

hayır patikçim belki babası pasaklıya çok değer veriyordur.
öyle söyleme her çocuk babasına çekmez tatlım
abim hanımına bi hata yapsın ben abime kızarım annem babamda çok kızarlar bu böyle olmalı gelini hep korurum ben.
yaşlarımızda aynı zaten çok iyiyz şükür

Son düzenleme:
canım senınkının derdını sımdı anladım ben aılesıyle oturmak ıstıyo senı yıldırma cabasında yanı temızlık bahane edıyo kahvaltı bahane edıyo vs sen ısten cıkıcaksın aklınca sonra maddı durum sebebıyle aıle ıle oturmaya baslıcaksınız . yada yemeklrı temızlıgı annesı yapsın dıye onlarla yasıcaksınız sen calıssan bıle . bu konuda tartısmalarınız olduysa um derdı bu olmalı . kırılma noktası bu sanırım. senın bebegındde oldugumu oh ne ala annem yardım eder dıye hoppp ora tasınırsınız. cok dıkkat et sakın ısten cıkayım deme. senınkı kendını dunyanın merkezı sanıyo.
bı sure her dedıgını yap bakalım nolcak mesela 15 gun uyanamyırsa 5 adet saat al kahvaltısını hazırla evı temız vs bakalım neye bahane bulacak senı ole temızlıkcı kadın gıbım 7/24 calıstıgını gorunce kendıne hıc zaman ayırladıgını gorunce ne etcek acımıcakmı o halıne bakalım.
sende agır agır yap caktırmadan ole hemn bıtırme ıslerı

yine olaya bambaşka yerden bakmamı sağladnız
evet sanırım canım tüm derdi bu
ben isyan edicem çıkıcam işten zaten işimden de memnun değilim biliyor
ama başıma gelecekleri tahmin ettiğim için iş bulmadan buradan çıkamıyorum yoksa 3 seneyi bırak 3 ay dayanabileceğim bir yer değil burası
işi bırakınca nolacak maddi olarak iflas bayrağını çekeceğiz ve hopppaa ailesiyle birlikte yaşamaya başlayacağız
bu dediğini denemek istiyorum dediğin gibi 10 gün 15 gün yapsam ne ona ne kendime vakit ayırsam acaba acır mı o halime bilmiyorum ki
her şeyi denedim olmadı bir de böyle denesem ne kaybederim ki
ama nasıl uyanacağım benimde böyle bir sorunum var aşamadığım

bu arada ben şimdiden yolumu yapıyorum annemler sırf bizim için yakınımızdan ev alıp taşındılar bebeğim olursa annem bakacak senin annen iki torun büyüttü daha benim annem o duyguyu tatmadı diyorum şimdilik sesi çıkmıyor
belkide karım öyle hayal ediyor etsin bakalım nasılsa eninde sonunda bizimkilerle yaşayacağız dyordur kim bilir

pasaklım böyle devam etmektense dene en iyisi,madem bir şeyler yaşanacaksa yaşansın biran önce yıllar akıp gitmeden..

sen işinden ayrıl madem ,he geçinemediniz..onun istediği gibi olsun gidin annelerinin evine ,

eninde sonunda olacaksa şimdi olsun ki..

sende yapıp yapamayacağını gör derim ben...

sen mutsuzsun pasaklım ailesi ister seni korusun ister korumasın anlat onlarda huzursuz olsun canları sıkılsın.
ben bişi olduğunda kayınvalideme derim annemler çeker alır beni die sürekli
allah razı olsun hakkını yiyemem bişi olsa hemen beni korurlar

balkız o ne ki :))

bende doğru dürüst çalışamadım bugünde..

yarın işlerimi halletmeden gelmicim olmuyo böle, gelince çıkamıyorum..

brck o yöntemi bende denedim cnm
ve üstümden yük kalktı öle olunca
ben ne üzülcem dedim anası üzülsün :))
işe yaradı daa

pasaklım böyle devam etmektense dene en iyisi,madem bir şeyler yaşanacaksa yaşansın biran önce yıllar akıp gitmeden..

sen işinden ayrıl madem ,he geçinemediniz..onun istediği gibi olsun gidin annelerinin evine ,

eninde sonunda olacaksa şimdi olsun ki..

sende yapıp yapamayacağını gör derim ben...

Patik ben buna katlanamam inan 1 hafta bile yapamam düşünemiyorum aylarca beraber yaşadığımızı
Birick senin ne demek istediğini çooook çok iyi anlıyorum bitanem ama inan bana yaşadıklarımı gördüklerimi ben biliyorum
Eşimin düşünceleri ne ise onlar da daha da fazlası var
Ben bu yüzden onlarla bu konularda konuşamam nolur anlayın beni

patikim vergiler ya...
neyse internetten hallettim gözünü seveyimminternetin :))
evt burda çok durunca işler kalıyo
o sebeple geç giriyorum ki işimi önce yapayım diye
genede unutmuşum işte

bazılarıda olsun oğlum sana kız mı yok der :))

o yüzden aile önemli ,fikir güzel de...

aile eğer öyleyse tabi ki konuşsun..

haksız çıkmadım biliyorum ailesinin öle olduğunu zaten yetiştirilmeden belli oluyor..

daha önce böle bi tiple karşılaştığımdan biliyorum :)

pasaklım adamın niyeti oysa caymıyacak o yüzden düşünmen gerek yapıp yapamıyacağını 40 ına gelince ayrılmışsın ne fayda,birde çocuğun olursa yanında ...

Back
X