Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pasaklım ne kadar anlamıyorlar desende.
ben annesini kardeşini geçtim
babasıyla konuş derim.
babasından çekinir belkide.
benimki babasından çok tırsar mesela
hayır patikçim belki babası pasaklıya çok değer veriyordur.
öyle söyleme her çocuk babasına çekmez tatlım
canım senınkının derdını sımdı anladım ben aılesıyle oturmak ıstıyo senı yıldırma cabasında yanı temızlık bahane edıyo kahvaltı bahane edıyo vs sen ısten cıkıcaksın aklınca sonra maddı durum sebebıyle aıle ıle oturmaya baslıcaksınız . yada yemeklrı temızlıgı annesı yapsın dıye onlarla yasıcaksınız sen calıssan bıle . bu konuda tartısmalarınız olduysa um derdı bu olmalı . kırılma noktası bu sanırım. senın bebegındde oldugumu oh ne ala annem yardım eder dıye hoppp ora tasınırsınız. cok dıkkat et sakın ısten cıkayım deme. senınkı kendını dunyanın merkezı sanıyo.
bı sure her dedıgını yap bakalım nolcak mesela 15 gun uyanamyırsa 5 adet saat al kahvaltısını hazırla evı temız vs bakalım neye bahane bulacak senı ole temızlıkcı kadın gıbım 7/24 calıstıgını gorunce kendıne hıc zaman ayırladıgını gorunce ne etcek acımıcakmı o halıne bakalım.
sende agır agır yap caktırmadan ole hemn bıtırme ıslerı
pasaklım böyle devam etmektense dene en iyisi,madem bir şeyler yaşanacaksa yaşansın biran önce yıllar akıp gitmeden..
sen işinden ayrıl madem ,he geçinemediniz..onun istediği gibi olsun gidin annelerinin evine ,
eninde sonunda olacaksa şimdi olsun ki..
sende yapıp yapamayacağını gör derim ben...