Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çok kolaymış gülsünüm ben daha önce yedim beğenmemiştim.ama artık yaparım pratik hem gelenlerede

kızlar tiramisunun bende şöle bi anısı var.annemler ve eşimin anneleri tanışacaktı kadınlar.
annem tiramisu nedir bilmez tabi ilk yapacak.herşeyini iyi hoş yaptı arkadaşım tarif etti.kız kakao koy diyeceğine kahve koy demiş.annemde türk kahvesini döktü üzerine öyle ikram etmiştik ama tadı çok acıydı kaydirigubbakcemile3

herkse günaydın ...

valla 40 yıldır topikte yazıyormuşum gibi 2 gün giremedim özledim ...

bu arada 26 sında regl olmam gerekiyodu hala olmadım bu ay ilk denememizdi inş. hamişimdir kızlarrr :Saruboceq:
bi kaç sayfa geçmiş okuyayım .. geliyim

kızlar tiramisunun bende şöle bi anısı var.annemler ve eşimin anneleri tanışacaktı kadınlar.
annem tiramisu nedir bilmez tabi ilk yapacak.herşeyini iyi hoş yaptı arkadaşım tarif etti.kız kakao koy diyeceğine kahve koy demiş.annemde türk kahvesini döktü üzerine öyle ikram etmiştik ama tadı çok acıydı kaydirigubbakcemile3

brck türk kahvesi koyanda var ama...

herkse günaydın ...

valla 40 yıldır topikte yazıyormuşum gibi 2 gün giremedim özledim ...
bu arada 26 sında regl olmam gerekiyodu hala olmadım bu ay ilk denememizdi inş. hamişimdir kızlarrr :Saruboceq:
bi kaç sayfa geçmiş okuyayım .. geliyim

günaydın hadi hayırlısı işllhhh
ayyyy ben gene heyecan yaptımmm

günaydın nanaklinialirimsmile

günaydın aşkom sattınmı kuzucuklarııı :)a.s.

balım 500tl verdin ama kullan nolcakki güzele örtebiliosan yatnı ben örtemıom sabhları ytk örtüsü =)=) battanıye örtuom gaytte oluo ne uğrşçm

kim geliyo gülsün akşama???
eşimle ortak kız arkadaşımız ve bizim tanıştırdığımız amerikada yaşayan sevgilisi...
kalcekler bizde:))

yarın akşamda kuzenim ve eşi gelip kalcak:))

çok eğlenicez vallaa...

))
canım kakaonun miktarı kadar kahve de koyup karıştırıyorsun... ikisini beraber döküyorsun:))

Son düzenleme:
brck türk kahvesi koyanda var ama...

günaydın hadi hayırlısı işllhhh
ayyyy ben gene heyecan yaptımmm

günaydın aşkom sattınmı kuzucuklarııı :)a.s.
sattık valla ama çok yorulduk kuzum beaaaa
eve zor attım kendimi otobüse bindim bi yayılmışım ki sormayın:)))

balım 500tl verdin ama kullan nolcakki güzele örtebiliosan yatnı ben örtemıom sabhları ytk örtüsü =)=) battanıye örtuom gaytte oluo ne uğrşçm
aynen şekerim katılıyorum uyku setini atıyorum üzerine tamam ne uğraşıcam yawf:))

yok mbluee onu sermeside uğraştırır bide yıprancak :))

gülsünüm size ii eğlenceler
daha yatıya misaifr ufak kuzenimden başka kalan olmadı :)
sen bu konuda mşllh marka olcan cnmmm

pasaklı senin evliliğini ..kendi evliliğime çok benzetiyorum
bi de resimleri gördüm geçen çok hoş hatunsun maşallah :nazar:

brck sende annenle ilgili tatsız bişi olmuş galiba tam bulamadım ayrıntıyı geçmişte

kahveylede çok acı oluyo bal cım yaaa
bal 500 tl mi ann yatak örtün
abiye örtümü yoksa kı?
ben almadım o taşlı tüllülerden
benimki spor
yatak odama gitmiyo öle şeyler benim.
aman zaten kocamanlar koymaya yer olmuyo:)
elyaf olanları sevmiyom ben kabarıkları.
yatak örtümü anneme verdim kullanmıyorum diye.diğerini kullanıyorum.eşim de dedi bu buraya uymaz dedi.al dedim anacım sen kullan

kahveylede çok acı oluyo bal cım yaaa
bal 500 tl mi ann yatak örtün
abiye örtümü yoksa kı?
ben almadım o taşlı tüllülerden
benimki spor
yatak odama gitmiyo öle şeyler benim.
aman zaten kocamanlar koymaya yer olmuyo:)
elyaf olanları sevmiyom ben kabarıkları.
yatak örtümü anneme verdim kullanmıyorum diye.diğerini kullanıyorum.eşim de dedi bu buraya uymaz dedi.al dedim anacım sen kullan

yok nan öle cafcaflı değil benimki
gayet spor ve şık
vinaldi nin...
yokmu nan resimlerde olması lazımm

ben örgü battaniyeli takımı kullanıyorm kışın yada yatak örtüsünü seriyorum kafama eserse

kızlaaar ben bi fırsat yakaladım grupfoniden :kedi:
tesadüfen gördüm, bizim daha önce gittiğimiz bi cafede köy kahvaltısı ve sınırsız çay 14 TL kişi başı
Görünce direkt ışık yandı kafamda dedim alsam bunu bi pazar sabahı şöyle romantik romantik bi kahvaltı etsek aşkitomla değişiklik olur bize :asigim:
nasılsa 3 ay geçerli hihoyyyt

pasaklıcım ha gayret..... gayet iyi gidiyorsun.. eminim bir gün tutturacaksın saati:))
en azından eşin erken kalkmaya çabaladığını farkına varmış:))

hihoyyyt :hooray: yaçasııın o da olacak bir gün hissediyorum :roflol:

pasaklı kocişini keşke sen doyursaydıın oda anasına gitmezdi belkii
kayınvalidede eşini kahvaltı etmeden gittiğini görünce
kimbilir neler diyodur..
bidaha fırsat verme bence cnmm

evet haklısın canım bunlara o fırsatı vermemem lazım ama emin ol eşim evde kahvaltı etmiş dahi olsa annesini kırmamak için oturur yine yerdi
yani kahvaltıda etmiş olsak gidip orada yerdi
ben elimden geleni yapıyorum ama napıyım :kedi:

nuro nan otobüse çift kişilik ücret verseydin
yayılmışsın okadannnn :))
en geniş yere oturdum valla
o kadar yorulmuşum ki
eve gittim ev dağınık oturmadan ortalığı topladım süpürgeyi açacakken eşim açma yarın yaparsın yorgunsun bugün dedi sonra yemek yedik yattık
eşim da grip oldu:(((
canım yaaa kıyammaaammm

Back
X