hmm ellerine sağlık canım... valla bende yemek yaptım bu akşamki misafirlere.... tatlı kaldı... akşama yapatım artık ve gidince...
kim geliyo gülsün akşama???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm ellerine sağlık canım... valla bende yemek yaptım bu akşamki misafirlere.... tatlı kaldı... akşama yapatım artık ve gidince...
kızlar tiramisunun bende şöle bi anısı var.annemler ve eşimin anneleri tanışacaktı kadınlar.
annem tiramisu nedir bilmez tabi ilk yapacak.herşeyini iyi hoş yaptı arkadaşım tarif etti.kız kakao koy diyeceğine kahve koy demiş.annemde türk kahvesini döktü üzerine öyle ikram etmiştik ama tadı çok acıydı kaydirigubbakcemile3
herkse günaydın ...
valla 40 yıldır topikte yazıyormuşum gibi 2 gün giremedim özledim ...
bu arada 26 sında regl olmam gerekiyodu hala olmadım bu ay ilk denememizdi inş. hamişimdir kızlarrr :Saruboceq:
bi kaç sayfa geçmiş okuyayım .. geliyim
günaydın nanaklinialirimsmile
eşimle ortak kız arkadaşımız ve bizim tanıştırdığımız amerikada yaşayan sevgilisi...kim geliyo gülsün akşama???
kızlar tiramisunun bende şöle bi anısı var.annemler ve eşimin anneleri tanışacaktı kadınlar.
annem tiramisu nedir bilmez tabi ilk yapacak.herşeyini iyi hoş yaptı arkadaşım tarif etti.kız kakao koy diyeceğine kahve koy demiş.annemde türk kahvesini döktü üzerine öyle ikram etmiştik ama tadı çok acıydı kaydirigubbakcemile3
sattık valla ama çok yorulduk kuzum beaaaabrck türk kahvesi koyanda var ama...
günaydın hadi hayırlısı işllhhh
ayyyy ben gene heyecan yaptımmm
günaydın aşkom sattınmı kuzucuklarııı :)a.s.
aynen şekerim katılıyorum uyku setini atıyorum üzerine tamam ne uğraşıcam yawf:))balım 500tl verdin ama kullan nolcakki güzele örtebiliosan yatnı ben örtemıom sabhları ytk örtüsü =)=) battanıye örtuom gaytte oluo ne uğrşçm
aynen ya en güzeli battaniyebalım 500tl verdin ama kullan nolcakki güzele örtebiliosan yatnı ben örtemıom sabhları ytk örtüsü =)=) battanıye örtuom gaytte oluo ne uğrşçm
kahveylede çok acı oluyo bal cım yaaa
bal 500 tl mi ann yatak örtün
abiye örtümü yoksa kı?
ben almadım o taşlı tüllülerden
benimki spor
yatak odama gitmiyo öle şeyler benim.
aman zaten kocamanlar koymaya yer olmuyo:)
elyaf olanları sevmiyom ben kabarıkları.
yatak örtümü anneme verdim kullanmıyorum diye.diğerini kullanıyorum.eşim de dedi bu buraya uymaz dedi.al dedim anacım sen kullan
aynen ya en güzeli battaniye
pasaklıcım ha gayret..... gayet iyi gidiyorsun.. eminim bir gün tutturacaksın saati:))
en azından eşin erken kalkmaya çabaladığını farkına varmış:))
pasaklı kocişini keşke sen doyursaydıın oda anasına gitmezdi belkii
kayınvalidede eşini kahvaltı etmeden gittiğini görünce
kimbilir neler diyodur..
bidaha fırsat verme bence cnmm
en geniş yere oturdum vallanuro nan otobüse çift kişilik ücret verseydin
yayılmışsın okadannnn :))