anamm bu kaynana muhabbeti güzel gibi..ayrılmayın bi yere sakın...sigara içip gelicem...bende anlatıcam bekleyin![]()
:)) HADİ GEL BEKLİYORUZZZ
içmesen olmaz ama dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anamm bu kaynana muhabbeti güzel gibi..ayrılmayın bi yere sakın...sigara içip gelicem...bende anlatıcam bekleyin![]()
ben sustum olmadı en iyisi konuşmakmış içimden atmakmış onu öğrendim.ama bazende hiçç dinlemiyorum.bizim burda bir olay anlatılır.bir çift çok kavga ederlermiş.evleride tam havaalanının yanındaymış.kadın haklı tabi ama kocada anlayış nerdeee.kadın o kadar bunalırmışki ,kocası içerde hala konuşurmuş.uçak havalanacağı yada ineceği sırada çıkarmış balkona havlaaa havlaaaa havlaaa diye bağırıp rahatlarmış.bazen benimde öyle bağırasım geliyor.içime atıp sinir hastası olacağıma söylerim söylerim rahatlarım daha iyi.
canım öncelikle hoşgeldin... sanırım kayınvalidenle beraber oturuyorsun....
allah sabır versin sana.. sanırım nevgülünde dediği gibi... biraz duymamazlıktan gelmek gerekiyor.. o yokmuş gibi davran... sesini çıkarma.. bakalım nereye kadar gidicek bu şekilde..
sen de hoşgeldin kelebek...
ve yaşadfıklarımdan şunu öğrendim kesinlikle gamsız olcaksınız arkadaşlar..ve bunu karşı tarafada belli edeceksiniz......öyle kırılmasın üzülmesin..aman ben terbiyemi bozmayayım demekle olmuyor...
kelebe-k maşllh çok sevindim ya
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
bu topikte bitane hamiş vardı senle 2 oldu cnm
ee yaş kaç??hangi şehir?? meslek??
eli maşalıya benziyosun kaynanayı fena becermişsin![]()
tam 30...eskişehirdeyim canım....
valla adamı zorla eli maşalı yapıyolar....yok öyle bu düveyi güdeceksin yada budiyardan gideceksin....o deve kendi kendini gütsün bananee![]()
günün sözu![]()
özlem işini haftasonları yap
yemeğinde keyfini çıkar boşverrr
hep iyi taraflarını görmeye çalış anlıyacağın...
cidden öyle ama..terbiyeli oldukça hanım hanımcık oldukça aman o kırılmasın bu kırılmasın dedikçe afedersin tam tepene ediyolar......yaşadım gördüm bacım....hani derler ya altının değerini sarraf bilir diye...ben altınım ama bunlar sarraf değilmiş...bende nabza göre şerbet verdim...napiyim..
tavsiye ederim hepinize.....![]()
tam 30...eskişehirdeyim canım....
valla adamı zorla eli maşalı yapıyolar....yok öyle bu düveyi güdeceksin yada budiyardan gideceksin....o deve kendi kendini gütsün bananee![]()
:) cnm sen aşabilmişsin ne mutlu walla...
özlem bak kelebe_k i örnek al cnm
bence sen çok içli dışlı olmuşsun
araya mesafe koymamışsın baştan
ipleri vermişsin ellerine şimdi alamassın tabi
sıkma canını zamanla mesafeyi koy rahatına bak cnm...
kızlar en büyük kusurumuz iletişimsizlik bence...ben bunu hep savunurum..ve bir çok sorunumuzun başında da bu gelir..herşeyimizi içimize ata ata şişiyoruz nitekim...boşverin birazda..içinizdekini söyleyin karşınızdaki şişsin birazda...
özlemcim kesinlikle bu durumu bir an evvel çözmelisin..yoksa daha fazla sabredebileceğini sanmıyorum....
özlemcim nekadar zamandır evlisin...belkide yazdın ben kaçırdım...
bak canım en doğrusu bunu eşinle ciddi ciddi konuşman...öyle yumuşak sevimli bir hale girme...ne kadar bunaldığını kendine vakit ayıramadığını yani neyse şikayetin hepsini bir bir anlat...
bu kadar olmazki...sen aynı zamanda çalışıyorsun..bukadar üstüne gelinmez bir insanın...
en doğrusu eşinle konuşmak...hiç konuşmayı denedinmi