Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben sustum olmadı en iyisi konuşmakmış içimden atmakmış onu öğrendim.ama bazende hiçç dinlemiyorum.bizim burda bir olay anlatılır.bir çift çok kavga ederlermiş.evleride tam havaalanının yanındaymış.kadın haklı tabi ama kocada anlayış nerdeee.kadın o kadar bunalırmışki ,kocası içerde hala konuşurmuş.uçak havalanacağı yada ineceği sırada çıkarmış balkona havlaaa havlaaaa havlaaa diye bağırıp rahatlarmış.:60::60::60: bazen benimde öyle bağırasım geliyor.içime atıp sinir hastası olacağıma söylerim söylerim rahatlarım daha iyi.

:))
kendini nasıl rahat hissediyosan onu yap bencede
cnm bnmm yaa...

kızlar bende 4 yıllık evliyim ve 6 aylık hamileyim...ilk evlendiğimde kayınvalidemle birlikte kaldık...eşime kalsa bir ömür boyu beraber yaşayacaktık....

ama kaynanayla yedik birbirimizi...aslında böyle çok sakin sessiz saf görünür ..oğlanları bilmez asıl yüzünü göstermez..ama benim kaynanayı tanımam çok zaman almadı...sürekli onun dediğini yapmamı istiyordu..nezaman dışarı çıksam peşime takılıyordu...bir tanede eltim var..onunlada küsmüş zamanında oda gelip gitmiyordu..çok sinir oluyordu..gündüzleri tam sinir harbi yaşatıyordu bana..akşam oğlu gelince bambaşka bir kadın oluyordu...böyle saf temiz kalpli bir kadın rolünde yani...hadi yeni gelinim daha susayım dedim ama gel zaman git zaman bendede sabır kalmadı...bende onu delirtmeye başladım..sürekli kızdırdım sinir bozucu laflar söyledim...hatta en son eşimin ve kaynımın yanında girdik birbirimize ama çok beterdi o gün..baya bi bağırmıştım..dövcektim nerdeyse gözüm dönmüştü :60:

sonunda herkesin selameti için evin ayrılmasına karar verildi:66:
ve ayırdık.....

3 senedir filan ayrıyım..ve mutluyum allahıma şükürler olsun..şimdi kayınvalidem çok iyi davranıyor bana...bende haftada 1 gidiyorum...ama hala içimden soğuğum ona karşı..mesela akşam bize gelecekler...ama şimdiden canım sıkılıyor.....üffffff....

canım öncelikle hoşgeldin... sanırım kayınvalidenle beraber oturuyorsun....
allah sabır versin sana.. sanırım nevgülünde dediği gibi... biraz duymamazlıktan gelmek gerekiyor.. o yokmuş gibi davran... sesini çıkarma.. bakalım nereye kadar gidicek bu şekilde..

sen de hoşgeldin kelebek...

yok arkadaşım kayınvalidemle oturmuyorum.evim ayrı oda nasıl olduysa zaten anlamadım bukadar ilgiye birlikte oturmak istiyecek bi bayan aslında annem.allahım bana sabır versin.allahım bana sabır versin ama ben dayanamıyorum bide bişey oldumu yani cok kafama taktıysam kesin söylerim eşime.onunda artık tepkisi bildiğim anlatamıyorum...aramızda 2-3 sokak var desem yeri.aslında karsı apartmanda ev tutacaktı eşime dedim tatlı olmak istiyorsak hayatım az uzak duralım.az özleyelim.ama bunlar özlemeye meydan bırakmıyorlarki 2 gunde bir cagırıyorlar.calısıyorum 7 de işten cıkıyorum bucukta evde oluyorum.yemeği illa gelin burda yiyin diyor tamam hadi kıyamıyorum gidiyoruz.bu sefer yemekten sonra bi yorgunluk cöküyor üstüme eve geliyorum ne bi işimi yapabiliyorum nede oturabiliyorum hemen yatakta gözüm.
sabır diyorsunuzda sabır bendemi yok yada benmi cok aceleciym.allahımdan yüce rabbimden diliyorum ne olur eşim görsün bazı seyleri....ne oolurrr..hakkınıda yemiğeyim bazı konularda anlıyor ama yeri geldimi laf söyletmiyorrr

ve yaşadfıklarımdan şunu öğrendim kesinlikle gamsız olcaksınız arkadaşlar..ve bunu karşı tarafada belli edeceksiniz......öyle kırılmasın üzülmesin..aman ben terbiyemi bozmayayım demekle olmuyor...

kelebe-k maşllh çok sevindim ya:49:
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
bu topikte bitane hamiş vardı senle 2 oldu cnm
ee yaş kaç??hangi şehir?? meslek??

eli maşalıya benziyosun kaynanayı fena becermişsin:1:

özlem işini haftasonları yap
yemeğinde keyfini çıkar boşverrr
hep iyi taraflarını görmeye çalış anlıyacağın...

kelebe-k maşllh çok sevindim ya:49:
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
bu topikte bitane hamiş vardı senle 2 oldu cnm
ee yaş kaç??hangi şehir?? meslek??

eli maşalıya benziyosun kaynanayı fena becermişsin:1:

tam 30...eskişehirdeyim canım....

valla adamı zorla eli maşalı yapıyolar....yok öyle bu düveyi güdeceksin yada budiyardan gideceksin....o deve kendi kendini gütsün bananee :60:

cidden öyle ama..terbiyeli oldukça hanım hanımcık oldukça aman o kırılmasın bu kırılmasın dedikçe afedersin tam tepene ediyolar......yaşadım gördüm bacım....hani derler ya altının değerini sarraf bilir diye...ben altınım ama bunlar sarraf değilmiş...bende nabza göre şerbet verdim...napiyim..

tavsiye ederim hepinize.....:62:

özlem işini haftasonları yap
yemeğinde keyfini çıkar boşverrr
hep iyi taraflarını görmeye çalış anlıyacağın...

işimi hafta sonları yapıcam rahat bıraksalar canım yapıcamda onada rahat yok.haftada birgün izinim hafta sonu oldugu zamanlar eşimle vakit gecirmeye calısıyorum ya yemeğe cagırıyorlar ya biri geliyor gitmek gerekiyor.hafta içi kullanıyorum bazen izinimi hadi bi gecerken ugruyayım diyorum.aman allahım sen misin bunu diyen.eve girdinmi cıkmak ne mumkun mutlaka bişey oluyor benim yarım gun izinim orda geçiyor.gecen hafta aynen böyle oldu dericektim yemek temizlik ütü bide özel işlerim vardı dısarı cıkmam lazım..aslında okadar cok doluyumki...hadi diyorum eşim üzülmesin bi gideyim.cunku kıyamıyorum ona.bu yüzden cok yıprandık cocugum yok artık düşünüyoruz.ama bu sartlarda nasıl yapıcam cocugu..kendi ailem izmirde ben manisadayım hadi sıkıldım anneme giidicem diyemiyorum...ben gidicem dedim mi kayınvalidem benide götür der gibi bakıyor yüzüme.hadi gidelim desem hayır demez..bi ara hadi gidelim derdik eşimle lafun gelişi hiç hayır demez.evlendiğimde cok eziyet etti 4 aylık gelindim laf söylemeye basladıgında.sen benim evimi benimsemedim eline bi toz bezi almadım dedi.bende köyden gelin alacaktınız dedim.daha halen içimden cıkmıyor o ilk cicim ayları denilen zamanda yasadıklarım bunlarda benim içimi dolduruyor.anama anlatsam o üzülecek...

cidden öyle ama..terbiyeli oldukça hanım hanımcık oldukça aman o kırılmasın bu kırılmasın dedikçe afedersin tam tepene ediyolar......yaşadım gördüm bacım....hani derler ya altının değerini sarraf bilir diye...ben altınım ama bunlar sarraf değilmiş...bende nabza göre şerbet verdim...napiyim..

tavsiye ederim hepinize.....:62:

benımkı bana cok ama cok uzak ama tavsıyen ıcın saol bendede bırıncı kural o
aramamda sormamda zatenn
mesefem bellı:82:

tam 30...eskişehirdeyim canım....

valla adamı zorla eli maşalı yapıyolar....yok öyle bu düveyi güdeceksin yada budiyardan gideceksin....o deve kendi kendini gütsün bananee :60:

:) cnm sen aşabilmişsin ne mutlu walla...

özlem bak kelebe_k i örnek al cnm
bence sen çok içli dışlı olmuşsun
araya mesafe koymamışsın baştan
ipleri vermişsin ellerine şimdi alamassın tabi
sıkma canını zamanla mesafeyi koy rahatına bak cnm...

özlemcim nekadar zamandır evlisin...belkide yazdın ben kaçırdım...
bak canım en doğrusu bunu eşinle ciddi ciddi konuşman...öyle yumuşak sevimli bir hale girme...ne kadar bunaldığını kendine vakit ayıramadığını yani neyse şikayetin hepsini bir bir anlat...

bu kadar olmazki...sen aynı zamanda çalışıyorsun..bukadar üstüne gelinmez bir insanın...

en doğrusu eşinle konuşmak...hiç konuşmayı denedinmi

:) cnm sen aşabilmişsin ne mutlu walla...

özlem bak kelebe_k i örnek al cnm
bence sen çok içli dışlı olmuşsun
araya mesafe koymamışsın baştan
ipleri vermişsin ellerine şimdi alamassın tabi
sıkma canını zamanla mesafeyi koy rahatına bak cnm...

ipler elimdeydi aslında kendi elimle verdim hayatım.artık bıkmıstım hergun eşimle kavga etmeye tartısmaya mesafeyi koysam kac yazar o istedikten sonra mudahale edebiliyor.ben edemiyorum oğluna öyle bisözü geciyorki annecimmm oğlummmmmmmmm derken bile sözünü gecirmiş sayıyorrum ben...sabır ediyorum eşim görsün diye bekliyorum .susuyorum bi süre...sonra bi patladım mı yanasmayınn...

kızlar en büyük kusurumuz iletişimsizlik bence...ben bunu hep savunurum..ve bir çok sorunumuzun başında da bu gelir..herşeyimizi içimize ata ata şişiyoruz nitekim...boşverin birazda..içinizdekini söyleyin karşınızdaki şişsin birazda...

özlemcim kesinlikle bu durumu bir an evvel çözmelisin..yoksa daha fazla sabredebileceğini sanmıyorum....

kızlar en büyük kusurumuz iletişimsizlik bence...ben bunu hep savunurum..ve bir çok sorunumuzun başında da bu gelir..herşeyimizi içimize ata ata şişiyoruz nitekim...boşverin birazda..içinizdekini söyleyin karşınızdaki şişsin birazda...

özlemcim kesinlikle bu durumu bir an evvel çözmelisin..yoksa daha fazla sabredebileceğini sanmıyorum....

ya doğru söylüyosunda yapı meselesi birazda...

özlemcim nekadar zamandır evlisin...belkide yazdın ben kaçırdım...
bak canım en doğrusu bunu eşinle ciddi ciddi konuşman...öyle yumuşak sevimli bir hale girme...ne kadar bunaldığını kendine vakit ayıramadığını yani neyse şikayetin hepsini bir bir anlat...

bu kadar olmazki...sen aynı zamanda çalışıyorsun..bukadar üstüne gelinmez bir insanın...

en doğrusu eşinle konuşmak...hiç konuşmayı denedinmi

kelebe_k denemezmiyim denedim.
onun demesi hayatım bi yemeğimizi yiyelim hemen eve gelelim diyor
hayatım tamam yiyelim ama ben hemen kalkıp gelmeyi kendime yediremiyorumki ben ailemden öyle görmedim hadi benim karnım doydu eyvallah diyemiyorum..zaten desekte kaynanamın suratı düşüyor.bir iki sefer yaptık bunu baktım surat mahkeme duvarı gibi en iyisi dedim.özlem sen gece yap işlerini.zaten eve gittim vücudum salıyor kendini.en fazla camasırlarımı topluyorum.eşimin ertesi gun giyeceklerini ütülüyorum okadar sabah 7 de kalkıyorum hadi az daha işleneyim derken 1 den önce yatamıyorum.haziranda 2 sene olucak..6 aydır calısıyorum öncesinde zamanı nasıl evde gecirmişim anlamıyorum..clısmadn ellerinde olsa hergun kahvaltı ve akşam yemeği deliricektim

Back
X