Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Bal canım hayal gücüyle alakalı bi durum 3 portakal yarım kilo gelir küçüklerinden üstüste koyarsan al sana bebek

ortak geldı
kızıın resımlerını cekmış 3650 gr
cok tombış yaa yerım onu:69::69:ılk defa bebek ıstedım:78:cok sevımlı (mesela yanı)
hedıyelerıde ıyıkı getrdım bugun verırım

Son düzenleme:
böcük... maşallah pek tombikmiş yaaaa...

bı görsenız o kadr tatlıkı
resmını verın ekleyım desem verır mı acep:1:ayy yemınle cok sevdımm yanakları kocaman kocaman
3 yasındakı ablasıda kucağından düşürmüo:1:
Allah acılarını göstermesın:69:

efsun senın mınıkte yarım kılo olmuş:nazar:benımde aklıma kıyma geldı:67::60:

slm kızlar nasılsınız ya yumurtluyorum ağrım var:))Ben evlenmeden önce yumurtlama dönemi nedir bilmezdim doğal olarak da sancım ağrım olmazdı psikolojikmi diyecem ama bariz ağrı hissedilir derecede var

Bal canım hayal gücüyle alakalı bi durum 3 portakal yarım kilo gelir küçüklerinden üstüste koyarsan al sana bebek

OO çok detaya iremem
yarım kilo kıyma okeydir..

slm kızlar nasılsınız ya yumurtluyorum ağrım var:))Ben evlenmeden önce yumurtlama dönemi nedir bilmezdim doğal olarak da sancım ağrım olmazdı psikolojikmi diyecem ama bariz ağrı hissedilir derecede var

eylül nerelerdesin sen bakem:4:

Son düzenleme:
eylül nerelerdesin sen bakem:4:

ihaleye çıkacak bakım onarım işleri vardı onların keşfiyle uğraşıyorduk. Yine kesik kesik bakmayım diye giremedim topiğe napıyonuz neler kaçırdım.Bu arada sonunda temizliğe düzenli bayan ayarlayabildim iki haftada bir geliyor hehe ama iyice tembelleşmeye başladım.Dün eve gidince açtım tv yi yemek falan hazırlama yok yani 7 ye doğru benim bey geldi.Aşkım hadi yemeği hazırla de yiyelim dedim.Sonrası nokta nokta:))

nevgül en azından 7 aylık olmuş olsun diyorum evet çok heyecanlı liste yaptım yavaş yavaş alıcam

Back
X