Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın cnm...

amiiiiiiinnn inşallah...

gitmişsin yine doktora?
ilaçların iyi gelmesine sevindim bu pis hastalığın tek çaresi dinlenmek istirahatine dikkat eder doğru beslenirsen daha çabuk iyileşirsin ilaçlarının da zamanını kaçırma tam olarak hepsini bitir inşallah daha iyi olacaksın.

kar yağıyor :2: ..saol nurdancım paso yattım zati
pazar günü kursa gitim sadici..orasıda sıcacıktı valla mayıştım :)

Son düzenleme:
Hayırlısı inşallah bebek hepimiz için:71:
Brck gelmiyor artık sanırım :(
yok canım gelmiyor... belkide misafir olarak geliyordur... bilmiyorum..

günaydınlarr...
ay bu altta çıkan kırmızı bandı kapatamıyozmı yaa..minicik açıyom zati ilgi çekmesin die..
hatta şu reklamlarla pembe sayfa olmasa hep olucam burada..
şimdi birde bu kırmızı bant çıktı ilgi çekiyor sayfa :96:
canım en sonda sağda ok işaretlerini tıkalyınca aşağıya iniyorr....

lamecim misafirlerini atlattınmı..nasıl geçti ?
yorulmadın inşallah çok...
kabak salatasının tarifinide istiyorum :)

canım çok güzeldi.... çok yoruldum.... ama çok güldük eğlendik:)

tarifide veririm birazdan...

patikcim iyileşmene sevindimmmmm

lame kabak salatasının tarifini bende istiyommm heeee

nurdancım sen nasılsınn

tanem en sevmediğim günlerden biridir p.tesi işe adapte olamıyom nedenseeee

kızlar yoğurt salatası balımın sürekli söylediği salata...

kabakları rendeleyip sıkııp suyunu akıttıktan sonra yoğurt, biraz mayonez, sarımsak, ceviz karışımıyla karıştırıyoruz... isteğe göre dereotuda ekleyebilirisniz.... bu kadar.......

kızlar yoğurt salatası balımın sürekli söylediği salata...

kabakları rendeleyip sıkııp suyunu akıttıktan sonra yoğurt, biraz mayonez, sarımsak, ceviz karışımıyla karıştırıyoruz... isteğe göre dereotuda ekleyebilirisniz.... bu kadar.......

he sahi demişti..çiğden di dimi..
birde ceviz yakışıyormu yaa :S pek konduramadım..değişik bir lezzet olur heralde.
denicem bakalım..garnitür olarakta değişik olur masada hem..
.

kelebooş hayırlı olsun cnm..hangi marka aldınız..B sınıfı değil mi ?

Son düzenleme:

birde ceviz yakışıyormu yaa :S pek konduramadım..değişik bir lezzet olur heralde.
.

evt canım çiğden.... mesela kereviz salatasına da ceviz konuluyor..... bende yakıştıramam ama güzel oluyor... cevizsizde deneyebiriisn tabi....

lamecim su sunuş hoşuma gitti..kimiside etimekle servis etmiş..altına ekmek konulmasada olur belki ama tabaklara konulup parça parça mı servis edilse aca artık gibi durmaz büyük tabakta herkes alırken..

Kabak Salatası(Ege) | Yemek Arşivi

bak birde burada rendelenmişi var ama bu tariflerde hep pişiriyorlar :S

Kabak Salatası tarifi

çiğden olanıda buldum..

http://fnurs.blogcu.com/cig-kabak-salatasi/8439069

zati siz denemişsiniz nasılsa bende çiğden denicem..hatta bnm de bu tabaklardan var :)) parça yapmaktanda vazcaydım :D :D

Son düzenleme:

.

kelebooş hayırlı olsun cnm..hangi marka aldınız..B sınıfı değil mi ?

saol cnm arçelik aldık
c sınıfı galiba

saol cnm arçelik aldık
c sınıfı galiba

yavruu sana didim c sınıfı alma die :)) zati B sınıfı bile çok elektrik harcıyor..
C sınıflarının fiyatı düşüktü ondan dimek..bende diom fiyatlar düşmüş mü..

neyse olmuş artık ..güle güle kurut :)) kuruturkene banyo yap sıcacık oluyo banyo :))
hatta ben banyonun peteğini kapattım..bir el yıkarken soğuk olmuyor o kdr ..banyo yaparkende genelde kurutmayı çalıştırıyom..barşi ordan kar edersin :) elektrik parasının fazlası oradan çıkar ;)

kızlar merhaba nasılsınız
ben tetenoz aşısı olucam bugün 2. dozunu işe tekrar gelicem ama gelince görüşürüz sizde misler gibim tariflermi yazıyosunuz

yavruu sana didim c sınıfı alma die :)) zati B sınıfı bile çok elektrik harcıyor..
C sınıflarının fiyatı düşüktü ondan dimek..bende diom fiyatlar düşmüş mü..

neyse olmuş artık ..güle güle kurut :)) kuruturkene banyo yap sıcacık oluyo banyo :))
hatta ben banyonun peteğini kapattım..bir el yıkarken soğuk olmuyor o kdr ..banyo yaparkende genelde kurutmayı çalıştırıyom..barşi ordan kar edersin :) elektrik parasının fazlası oradan çıkar ;)

aman be patik yaksa yaksa ne yakcakkk

ayda gelen elektrik 23-40 arası
zaten eşim hayatta ışıkla tv izlemez bnm orası oaraya denk gelirrr

patik senin çamaşır makinanın üstündemi kurutma

ben dışarda fortmantonun yanında biraz boşluk var oraya dedim ama sen ne dersinn.....

patik tavsiye etcek bişeyin var mı bu akşam ilk kez kullancammmmm

kaç saatde kurutuyorrrr

cnm siyah beyazları karıştırma..zamanla beyazların renginin değiştiğini duymuştum..

çok doldurmayınca daha çabuk kurutuyor..1 saat falan sanırım ..

renklileri canlısı cansızı karıştırabilirsin..

kot programın varmı?bakarsın.. varsa evde ne kadar kotonuz varsa hepsini kirletin hepsini birden yıka ve kurut 1 makinede....çünkü kot programı kısa sürüyor ve kırıştırmıyor kotları...

kazaklarını atmanı tavsiye etmem..her kazağı olmasada bazılarını bi değişik çıkartıyor..

ben dolap programını seçiyorum yani çıkar çıkmaz dolaba koyuyorsun ..

kurusun sabah alırım içinden deme kırışık kalır..biter bitmez sıvazla güzelce katla koy...

birde gömlekleri ve kumaş pantalon kurutma zor ütülersin...

diğer her bişiyi atıyom ben..hele havlulara bayılıyom çok yumuşak çıkıyo..

Back
X