Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patikçim... nedense böyle saltaların büyük serviste sunulmasından yanayım.. herkes istediği kadar tabağına alır.....:))))

kelebekçim...hayırlı olsun bakalım..... sende katıldın kurutmalılara:)

tetenoz mu :S hamilelikte olmak mı gerekiyor ki ?

evet canım 3 doz olmak gerekiyormuş 3. doz doğumdan sonra

bu arada coturnix hamileyimiş çok sevindim yaaa allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı bütün isteyenlerin başına inşallah canlarım

cnm siyah beyazları karıştırma..zamanla beyazların renginin değiştiğini duymuştum..

çok doldurmayınca daha çabuk kurutuyor..1 saat falan sanırım ..

renklileri canlısı cansızı karıştırabilirsin..

kot programın varmı?bakarsın.. varsa evde ne kadar kotonuz varsa hepsini kirletin hepsini birden yıka ve kurut 1 makinede....çünkü kot programı kısa sürüyor ve kırıştırmıyor kotları...

kazaklarını atmanı tavsiye etmem..her kazağı olmasada bazılarını bi değişik çıkartıyor..

ben dolap programını seçiyorum yani çıkar çıkmaz dolaba koyuyorsun ..

kurusun sabah alırım içinden deme kırışık kalır..biter bitmez sıvazla güzelce katla koy...

birde gömlekleri ve kumaş pantalon kurutma zor ütülersin...

diğer her bişiyi atıyom ben..hele havlulara bayılıyom çok yumuşak çıkıyo..

patik eşim dediki gözünü seveyim alayım ben sana makina
deterjan ve elektrikle eş değer olcak dedi

geçen bornozları yıkadım astım kurutmalığa 3. günün sonunda aldım ne koku ne bişeyyyy leş kokoyu resmen tekrar yıkadım yine aynı oldu napayım koydum yerine mecbur

tüm proğramlar var cnm kot gömlek kazak ütü kuruluğu , dolap kuruluğu falan filan

cnm 1,300 tl den inmişti bu 500 e stoklardada yoktu zaten nelerden bulduk bi bilsn

babamın arkadaşı var bi tane adam diyo ki bi günde abartısız 170 tane sattık

bilgilerin için çok saolll dikkat edicemmmmm

hıı çok sevindim keleboş..çok iyi olmuş cnm..bende aynı şeyden şikayetçiydim cnm..kaç kez yıkamıştım tekrar tekrar..
çok iyi olmuş..o zmn kotları mutlaka dediğim gibi yap ;)

kazaklar içinde programına atsak olur aslında ama bnm kazak birikmiyor pek..
eşim genelde sweat giyer..bende genelde öle giyiyom..

gelirim yine inşallah :)

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınız
ben tetenoz aşısı olucam bugün 2. dozunu işe tekrar gelicem ama gelince görüşürüz sizde misler gibim tariflermi yazıyosunuz

hoşgeldin canım......
ol bakalım aşlarını... sağlıklı annee:))

senin son halini merak ediyorum valla canım yaa......

selam kızlar, iyi haftalar hepinizeee...

bu derin dondurucular hep geniş mi oluyor şöyle daracık evdeki dar bir yere sığacak şekli yok mudur:5: yıllar sonra çıkar belki ama:5: dün nette baktım da hep 60 cm falan derinlik genişlik:5:

bir de bireysel emekliliği mantıklı bulmam, tartıştığım insanlar da laf anlamaz, yani para biriktirebilen bir insan için çok saçma bulurdum, topicte bir arkadaş link vermiş Ali Tezel'in konuyla ilgili açıklamaları aklınızda bulunsun:34:

Bireysel emeklilik gerçeği (Memurlar.Net - Forum)

yorgun hepsini okuyamadım ama ..şunu söyliyim ki ben araştırdım ve hiç mantıklı bulmadım zamanında...o yüzden kayıt olmadım olmam da ...

eşimde arkadaşı prim yapsın die kademe atlıcakmış iyilik olsun die kayıt olmuş..neyse bikaç ödemiş kapattır dedim hemen..aldığı para o kadar komikti ki ziyan olmuş hep...

selam kızlar nasılsınız,hayırlı haftalarınız olsun

kelebek güle güle kullan cnm

efsun geçmiş olsun cnm dikkat et kendinee, benide bugün sağlık ocağından aradılar gebeymişsiniz diye:(( :43:

selam kızlarr..:1:
başlığı yeni gördüm...bi selam vereyim dedim..
hem işi, hem eşi ,yakındada bebişi olacak biri olarak ,halimden çok memnunum şükürler olsun...tabi bazen zorluklarıda oluyoo ama olsunnn...:69:

bir işim var külfetsiz, hem de üzerine para veriyolar.. bir de eşim var ki dünyaya bedel bir külfeti var, bi de üzerine para veriyorum :27:

Back
X