yorguun geri bırakmak mıı...çok şaşırdım ilk kez duyuyorum..
![]()
ben de ilk duyduğumda o tepkiyi vermiştim, ama bu konuyu çok anlamlı bulduğum için takipteyimdir hep gerek tv da konuşan uzmanlardan gerek kk ya da diğer forumlarda maalesef defalarca duyduğum için artık şaşırmak yerine allah vicdan versin diyorum.
4-5 doktora gittim
herbiri düşük riski var dediğinde döktüğüm gözyaşları aklıma geldi
nerdeyse doktora sarılıp ağlııycaktım o anlarım aklıma geldi
sanki bidaha olmıycakmı olur nasipse ama onun içimde yok olma riski aklıma geldi..
inanın olmassa evlatlık alırız demek çok güzel bir duygu bende taktir ediyor ve destekliyorum
ama olmıyacak diye söylenmesi dünyanın sonu gibi olur,duymayan bilemez bukadr basit söyliyemem ben olmassa diye sanırım..yaşayan bilir..Rabbim kimseyi el açtırıp yalvartmasın işllh..
her şeyin allahtan geldiğine inanıyorsan bu tür doğal olayların yani, dünyanın sonu gibi bir düşünceye kapılmaman gerekir. şu anda kaç çift, çocuk isteyip de çocuk dünyaya getiremiyor, en basitinden bunu düşünmek bile dünyanın sonu olmadığını gösteriyor. ya da çocuğu dünyaya gelen ama çok ciddi hastalıklarla bir hayat sürmek zorunda kalan. bir de defalarca tüp bebek denemesiyle ya da kaç yaşından sonra doğan çocuklarda olunca o anne-babanın içi nasıl rahat olur, onu düşünmek lazım tabii ki sağlığın garantisi yok hiçbirimiz için, ama bazı doğal şartları da zorlamamak gerekiyor sanırım. etrafımızdaki o örnekler bunları göstermeli belki de ama hala 5., 6. tüp bebek denemesi yapanlar ya da bilmem kaç tane yumurta dölleyip koyanlar...
allah dermansız hastalık, dert vermesin, duam budur hepimiz için...