Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ay telefondaydım güldüm müşteriye de yazdığına :1:bizimde boşluk yok
delüü
telde konuşurken bakma bidaha :52:
brck melodı mı:60:davulcu bulmuşsunuz bunuyonus lenn:57:ramazanın geldığı nasıl anlaşılcak
bızım davulcuda güm güm dıo ama olsun
ya olmasalrdı

ayy hazal beınım annemlerde cok uzakta ama daha 2 ay evvel geldım gıder mıyım bılmem

casper bu kez kocem demesın anneme gıdek dıye:53:anam ben hep çalışmaya razıyım
dese yeridir canmm annesi sonuçta :52: gidersin kayınvalidenin yanınaa :)))
Olsun o kadar canım iki memleket gezicem hatta yetmez bile burdan sonra çok çok iyi gelicek :52:

:52:

heyyyyyyyyyyyy kızlarrrrr bal gelmedi sanırım hiç haberi olan var mı kiii?lamecimmmmm sen bilirsin tatlımmmmm

sen hangi şehirdesin annen hangi şehirde canım benim kadar uzakmısınız kiii :50:
ben ıst dayım annem nevşehırde
yanı 10 saat uzakta:50:kışın burda ama gene uzakta 2 saat
ben anadolu annem avr.yakasında kışında gtmek zor oluo
kocen gitsin böceğim sen bana gel.:23:

cokta gönderır ya
1 gün anneme gıdıom neler edıy
gtme özlerım onlar gelsın
yok gece sensız uyyamam sabah gıdersın falan
delüü
telde konuşurken bakma bidaha :52:

dese yeridir canmm annesi sonuçta :52: gidersin kayınvalidenin yanınaa :)))

:52:

ağzından yel alsın
gtmem kı:89:

cokta gönderır ya

ağzından yel alsın

sende ananla yat uyursun de.:1:

cokta gönderır ya

ağzından yel alsın

Yok benim kadar uzak değilmişsin canım biz bir baştan bir başa :52::52:

bende hiç beslemedim ve kedileri de sevmem nedense ama tabi seninde yavrun gibi olmuştur zoruna gider tabiki nese bebiş olursa unutursun tatlımmm.gerçi psikolojik etkilenceksen gidişinden verme kızzzz

evet cnm çok etkilenecem çok bağlandık birlikte uyuruz bazen uyurken o ayakları yukarda uyuşunu görsseniz gülmekten ölürsünüz aslında ben çok eğittiim köpek gibi gelll gell gitti yapma gibi şeyleri öğrendi...Evde tek başına kalıyor çok emek etttim çokkk bide beni bukadar seven hiç birşeyim olmamıştı resmen yavrun gibi adını söyleyince veya sen iişten gelince kapıda seni bekliyooo...sen duş alırken akbinin önünde tuvaletin kapının önünde mama isterken konuşyo v.ssss ben hiç kedileri sevmezdim ama nasıl olduysa kendini çok sevdirdi eşim aradı kucağında uyuyolarmış sabah birlikte vermesekmi dedi bilmiyorum ilerde bana bebeğe zarar verirse die istedim vermeyi offfffffffffffffff:85::59::59::59::59:

hoşbuldum cnm, akşam falan gitsen
akşam gidicem canmm
geçen akşam evimin yakınında kadın doğum hast var oraya gittim
mal kadıın mesai saati dışında tahlil yapmıyoruz dedi
e çalışıom napim dedim izin alın hanfendii dedii uyus olduumm
bugün de başka hast. var ora gitcem onlar ne der bilmiim
heyyyyyyyyyyyy kızlarrrrr bal gelmedi sanırım hiç haberi olan var mı kiii?lamecimmmmm sen bilirsin tatlımmmmm
bilmiyorum ki canmm

cokta gönderır ya

ağzından yel alsın

:52: kıs böcüükk benm annemle evimin mesafesi de 2 saat

nasılsınız kızlar,umarım bir sıkıntı yoktur sizlerde......
ben tıpkı caspercığım gibi çok kötüyüm,aynı onun gibi sıcak diye rek hem yatak odasının hem de salonun camlarını açtım,malak gibide cereyanın ortasında yatıp uyuyunca sonuç açılamayan ağız,şişmiş boğazlar,sürekli hapşıran bir surat.....anlayacağınız fena haldeyim.işin kötü yanı hiç yemeğim de kalmadı,ne yapacaksam eşime iftara bilmem.....

merhaba kızlar,

brck, başınız sağolsun cnm mekanı cennet olsun..

casper sanada geçmiş olsun cnm, sende git artık bi dr.a ihmal etme

duyhas ev hanımlığın hayırlı olsun:))

Mblue canım hakkında hayırlısı olsun şayet banka senin için iyi olacaksa, olumlu bi cevap alırsın umarımda bence sen arama onlar seni arasın derimm yinede sen bilirsin

eee diğer tayfa sizlerde iyisiniz inş.

organikçim aramıycam =) grk kalmadı şuan referanslarım aranıyormuş sanırım
rabbım yuzumu güldürsün inşllah

akşam gidicem canmm
geçen akşam evimin yakınında kadın doğum hast var oraya gittim
mal kadıın mesai saati dışında tahlil yapmıyoruz dedi
e çalışıom napim dedim izin alın hanfendii dedii uyus olduumm
bugün de başka hast. var ora gitcem onlar ne der bilmiim

bilmiyorum ki canmm

:52: kıs böcüükk benm annemle evimin mesafesi de 2 saat

arayıpda gitsen tatlım olmadı ona göre bi izin alıp gidiceksin sağlık sonuçda bu kadınsın patronunun anlayış göstermesi lazımm ama nerde desene

ben tıpkı caspercığım gibi çok kötüyüm,aynı onun gibi sıcak diye rek hem yatak odasının hem de salonun camlarını açtım,malak gibide cereyanın ortasında yatıp uyuyunca sonuç açılamayan ağız,şişmiş boğazlar,sürekli hapşıran bir surat.....anlayacağınız fena haldeyim.işin kötü yanı hiç yemeğim de kalmadı,ne yapacaksam eşime iftara bilmem.....
ahh adacıımm seni benden iyi anlayan yoktur :(( çook geçmiş olsun canmm aman yaparsın bişilerr yorma kendinii
arayıpda gitsen tatlım olmadı ona göre bi izin alıp gidiceksin sağlık sonuçda bu kadınsın patronunun anlayış göstermesi lazımm ama nerde desene

ahh organikk o kadr moralim bozuluyo ki geçen dişe gittim hastaneye gitcem dedim
adam direk kadın hastalıklarıyla mı ilgili dedi
bozuldum kaldım yok dedim diş aman kadın hastalıkları olmasında falan dio az bi hastayım deyim kadın hastalıkları mı dio gıcık oluom yaa
görünüşte anlayışlı ama izin istemicen :52:

casper ama benımkı sadece kışın 2 gün
ondada zor oluo karşıya geçmek:5:poff

ada dıkkat et kendıne yaa
camları acılmadanda uyyamıo ınsan
ben 4 gündür falan acmıyorum
kedı ölmüştü evı pire bascak kokuyoo bıde
üstünü toprakla örtmüşler ama sınekler gene var

evet cnm çok etkilenecem çok bağlandık birlikte uyuruz bazen uyurken o ayakları yukarda uyuşunu görsseniz gülmekten ölürsünüz aslında ben çok eğittiim köpek gibi gelll gell gitti yapma gibi şeyleri öğrendi...evde tek başına kalıyor çok emek etttim çokkk bide beni bukadar seven hiç birşeyim olmamıştı resmen yavrun gibi adını söyleyince veya sen iişten gelince kapıda seni bekliyooo...sen duş alırken akbinin önünde tuvaletin kapının önünde mama isterken konuşyo v.ssss ben hiç kedileri sevmezdim ama nasıl olduysa kendini çok sevdirdi eşim aradı kucağında uyuyolarmış sabah birlikte vermesekmi dedi bilmiyorum ilerde bana bebeğe zarar verirse die istedim vermeyi offfffffffffffffff:85::59::59::59::59:
ayyy canım ya bende dicektim sana amannn tek derdin kedi olsun.
Ama ne bileyim bu kadar bağlanmıssınız birbirinize valla ayrılamazsınız sizzz:1::1::1:
Ben tıpkı caspercığım gibi çok kötüyüm,aynı onun gibi sıcak diye rek hem yatak odasının hem de salonun camlarını açtım,malak gibide cereyanın ortasında yatıp uyuyunca sonuç açılamayan ağız,şişmiş boğazlar,sürekli hapşıran bir surat.....anlayacağınız fena haldeyim.işin kötü yanı hiç yemeğim de kalmadı,ne yapacaksam eşime iftara bilmem.....

tatlımmmmm geçmiş olsunnnnn.nazara mı geldin ne hamarat hatunnnnn.

Canım annem ist. da ben karstayım malesef :50::50:
Allahtan uçak varda o kadar yol otb. çekilmezdi heralde...

ayy uzakmış hakket
ne işin var oralarda
ahh adacıımm seni benden iyi anlayan yoktur :(( çook geçmiş olsun canmm aman yaparsın bişilerr yorma kendinii

ahh organikk o kadr moralim bozuluyo ki geçen dişe gittim hastaneye gitcem dedim
adam direk kadın hastalıklarıyla mı ilgili dedi
bozuldum kaldım yok dedim diş aman kadın hastalıkları olmasında falan dio az bi hastayım deyim kadın hastalıkları mı dio gıcık oluom yaa
görünüşte anlayışlı ama izin istemicen :52:

ayu nolcak
terbıyesız:57::57:

casper ama benımkı sadece kışın 2 gün
ondada zor oluo karşıya geçmek:5:poff

ada dıkkat et kendıne yaa
camları acılmadanda uyyamıo ınsan
ben 4 gündür falan acmıyorum
kedı ölmüştü evı pire bascak kokuyoo bıde
üstünü toprakla örtmüşler ama sınekler gene var

:(( bayram tatilinde git o zaman tatlım bi daha geçmez bu fırsatt elinee

cam kapalı olunca da ev pişioo en üst katta oturuyorum ben :(((