Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh adacıımm seni benden iyi anlayan yoktur( çook geçmiş olsun canmm aman yaparsın bişilerr yorma kendinii
ahh organikk o kadr moralim bozuluyo ki geçen dişe gittim hastaneye gitcem dedim
adam direk kadın hastalıklarıyla mı ilgili dedi
bozuldum kaldım yok dedim diş aman kadın hastalıkları olmasında falan dio az bi hastayım deyim kadın hastalıkları mı dio gıcık oluom yaa
görünüşte anlayışlı ama izin istemicen![]()
ayy uzakmış hakket
ne işin var oralarda
ayu nolcak
terbıyesız![]()
ayy uzakmış hakket
ne işin var oralarda
ayu nolcak
terbıyesız![]()
casperimmm patron uyuzluğuna yapuyo izin alma diye kadın hastalıklarından da rahatsız olabilirsin illaki bebek olması değil bundan doğalı yok.bence adamı alıştır sen izin isteyerek merak etme kolay kolay çıkarmaz seni .umrunda olmasa sormaz zatiiii
şu dk.dan sonra dikkat etmemin bir faydası yok ama ne yapayım artık biraz daha dikkat edecem
ve yemek ne yapsam diyorum diyorum aklıma bişi gelmiyordu ki şu ana kadar :)))))
sanırım fırında tavuk patates
semizotu yemeği
bulgur pilavı
meyve-salata-meşrubat
şu dk.dan sonra dikkat etmemin bir faydası yok ama ne yapayım artık biraz daha dikkat edecem
ve yemek ne yapsam diyorum diyorum aklıma bişi gelmiyordu ki şu ana kadar :)))))
sanırım fırında tavuk patates
semizotu yemeği
bulgur pilavı
meyve-salata-meşrubat
ayyy canım ya bende dicektim sana amannn tek derdin kedi olsun.
Ama ne bileyim bu kadar bağlanmıssınız birbirinize valla ayrılamazsınız sizzz
tatlımmmmm geçmiş olsunnnnn.nazara mı geldin ne hamarat hatunnnnn.
kızlar ütülerimi bitirdim hazırlanıp biryere cv vermeye gidicem bana dua edin olurmu öpüldünüz![]()
bende sebze çorbası,biber dolması,patlıcan kızartma üzüm falan düşünüyorum.
kızlar ütülerimi bitirdim hazırlanıp biryere cv vermeye gidicem bana dua edin olurmu öpüldünüz![]()
Valla eşim sölesin emir yerdendi derim çıkarım işin içinden kendi oğlu da vermek istemio kayıvalidem bişi diyemez valla offf şimdi kedi var kediye karışyolar ilerde demek çocuk olacak onada karışacaklar aslında kedi iyi oluyor kızzz fazla gelip gidemiyorlar bana![]()
![]()