Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ahh adacıımm seni benden iyi anlayan yoktur :(( çook geçmiş olsun canmm aman yaparsın bişilerr yorma kendinii

ahh organikk o kadr moralim bozuluyo ki geçen dişe gittim hastaneye gitcem dedim
adam direk kadın hastalıklarıyla mı ilgili dedi
bozuldum kaldım yok dedim diş aman kadın hastalıkları olmasında falan dio az bi hastayım deyim kadın hastalıkları mı dio gıcık oluom yaa
görünüşte anlayışlı ama izin istemicen :52:

casperimmm patron uyuzluğuna yapuyo izin alma diye kadın hastalıklarından da rahatsız olabilirsin illaki bebek olması değil bundan doğalı yok.bence adamı alıştır sen izin isteyerek merak etme kolay kolay çıkarmaz seni .umrunda olmasa sormaz zatiiii

ayy uzakmış hakket
ne işin var oralarda

ayu nolcak
terbıyesız:57::57:

evet terbiyesizz
yanında çalışan bi bayan hadi sende bayan olsan sorarsın da pat diye kadın hastalıkları mı die sorulur mu uyus iştee
4 senelik evli patroncuumm çocukları çok sevio ama çocuğu yok ben ona demiom ama çocuğun mu olmuo die :52:

şu dk.dan sonra dikkat etmemin bir faydası yok ama ne yapayım artık biraz daha dikkat edecem
ve yemek ne yapsam diyorum diyorum aklıma bişi gelmiyordu ki şu ana kadar :)))))

sanırım fırında tavuk patates
semizotu yemeği
bulgur pilavı
meyve-salata-meşrubat

casperimmm patron uyuzluğuna yapuyo izin alma diye kadın hastalıklarından da rahatsız olabilirsin illaki bebek olması değil bundan doğalı yok.bence adamı alıştır sen izin isteyerek merak etme kolay kolay çıkarmaz seni .umrunda olmasa sormaz zatiiii

evet uyusluğuna yapıoo
bugün akşam gitcem ya dr.a olmassa yanında konuşurum telde eşimle hastane falan die merak eder sorar zati :52:
derim hast gitcem işim bitmezse sabahda giderim die :52:

şu dk.dan sonra dikkat etmemin bir faydası yok ama ne yapayım artık biraz daha dikkat edecem
ve yemek ne yapsam diyorum diyorum aklıma bişi gelmiyordu ki şu ana kadar :)))))

semizotu yemeği
bulgur pilavı
meyve-salata-meşrubat

ohh hemencik buldun işte menüyü canmm ellerine sağlık ama yorma kendini

semizotu yemeği
bulgur pilavı
meyve-salata-meşrubat

Hatun hala yemeği düşünüyo ben de öleyim kocem der hastasın boşverrr hallederiz bende zannederim bişe yapıcak nerdeeee dışardan söler onuda ben sevmem sonra didişir dururuz derim ona karışma bana anlamazzzz.tek bildiği hastasın yattt eee ev işi yemeği kim yapıcak dimi amaa.helede şimdi ramazan yemeksiz olmazzzz özensiz heç olmazzzz

ha bu arada menü süper afiyet olsun şekerimmm.

Son düzenleme:
kızlar ütülerimi bitirdim hazırlanıp biryere cv vermeye gidicem bana dua edin olurmu öpüldünüz:54::54::54::54::54::54:

vallahi tatlım nazara mı geldim.....
cıx gelmemişimdir son günlerde evden dışarı çıkmadım ki kim nazar edecek :1:
şu an cam kapalı salonda nasıl su gibiyim anlatamam size.......böyle oluyor işte ondan sonra azcık serin bir yere geçince de şifa kapılıyor.....

ben en iyisi semizotunu temizleyeyim....

ayyy canım ya bende dicektim sana amannn tek derdin kedi olsun.
Ama ne bileyim bu kadar bağlanmıssınız birbirinize valla ayrılamazsınız sizzz:1::1::1:

tatlımmmmm geçmiş olsunnnnn.nazara mı geldin ne hamarat hatunnnnn.

Valla eşim sölesin emir yerdendi derim çıkarım işin içinden kendi oğlu da vermek istemio kayıvalidem bişi diyemez valla offf şimdi kedi var kediye karışyolar ilerde demek çocuk olacak onada karışacaklar aslında kedi iyi oluyor kızzz fazla gelip gidemiyorlar bana:52::52::52::52: :51::51:

hayddiiiii herkes bu akşam ki menüsünü yazsınnn

ezogelin çorba (hazır değil aslaaa)
ızgara kanatttt
taze fasilyeee
tel şehriyeli pirinçç pilavvv
patates salatası(ne alakaysa menüyle ama canım çekti bana bu)
salata (eşime)
erik kompostosu
tatlı olarakta karar vermedim sütlü bi tatlı ama nee

misss gibinnnn pide çok severimmm

Valla eşim sölesin emir yerdendi derim çıkarım işin içinden kendi oğlu da vermek istemio kayıvalidem bişi diyemez valla offf şimdi kedi var kediye karışyolar ilerde demek çocuk olacak onada karışacaklar aslında kedi iyi oluyor kızzz fazla gelip gidemiyorlar bana:52::52::52::52: :51::51:

nevgüllllll sende bi kedi al annemmmmmmm:1::1::1:
güzel bi fikir deilmi kızzz

Back
X