Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın hanımlarr
dün işten çıktım hastaneye gittim yine mesai bitti muhabbeti yaptılar sinir olduummm off..
neysee eve gitttim taze fasülye pişirdim birde pilav yaptım mis gibi ohh elime sağlık :)))
iftardan sonra birer kahve içtik kocacımla karşılıklı :52:

yattım kalktım sabah oldu
hastaneye geldim tee 8 de ama dr 9 da lutfetti kan verdim işe de yarım saat geciktim
sonuçlar yarın çıkarmış poff beklemek ne sinir yaff

patroncuğuma da hast uğradım da dedim tmm canımm dedi :52:
yarın ola hayrola güzeller
eşime kalsa kesin hamişim ve oğlumuz çıktı yola geliooo....

mblueciimm aldım tarifi mutlaka denicem canmm

HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİMDE İÇİME :emir_bebek: YOLCUNUZ VAR GİBİ DOĞUYO AMA HAYIRLISI:emir_bebek:

casper yarın olmas len bıze sımdık:52:haydı ınş koceişin içine doğmuştur belkıde

kocemın dedığı erkek ismini hatrladım
yiğit aras yada
mert aras :55:

günaydın kızlarr.....

casperım... canım özeldemi yaptırdın.. bence ara sor bir daha....ben 1 satte almıştım..

mblue. ellerine sağlık canım...

Günaydın cnm
kuzum nasıl yarın çıkar yaaa ben 3 saatte aldım sonucu özelden sen kanda gebelik testi yaptırmadınmı??

canm çok moralim bozuk zaten
bi kaç ay öncede gecikme olmuştu öğleden sonra vermişlerdi bu sefer herşey inat gibi üst üste geldi
salı gidicektim yataktan bile kalkamadım
evime yakın doğum hast var toparlanır oraya giderim mesai saati nasılsa dedim ama nerdee
buraya geldim yarın öğleden sonra dedi off poff yanii

günaydın kızlarrr...
tanemcim bende geç kalıyorum 2 gündür arabayla gittiğim kişi aşağı in dio o telefona uyanıyorum hemen çıkıyorum evden..onca telefon saat sesini duymuyorum...gecede uyku sersemi eşimle tartışıyodum şimdide gülüyorum.ben salamlı yumurta yicem sen sucuklu ye die :1:

casperim neden yarın?eğer özel hastaneyse 1 saat en geç 2 saatte veriyolar tatlım sonuçları...öyle şey olmaz...sağlık ocağıda 3-4 gün falan zaten..sen ara bir sor yada git...doktor belki dün nöbetçidir çıkmıştır şimdiye..o yüzden demiştir yarın gel die...

bi kaç ay öncede gecikme olmuştu öğleden sonra vermişlerdi bu sefer herşey inat gibi üst üste geldi
evime yakın doğum hast var toparlanır oraya giderim mesai saati nasılsa dedim ama nerdee

Valla özelde 1 saatte verenlerde var neyse yaptırmışsın artık bekle boşver...Hamilelik testi yaptınmı ben önce onu yapmıştım merak ettim.

HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİMDE İÇİME :emir_bebek: YOLCUNUZ VAR GİBİ DOĞUYO AMA HAYIRLISI:emir_bebek:
ayy hayırlısı canmm :(((
casper yarın olmas len bıze sımdık:52:haydı ınş koceişin içine doğmuştur belkıde

kocemın dedığı erkek ismini hatrladım
yiğit aras yada
mert aras :55:
bencede böcüükk yaa poff
yiğit aras güzel isim canmm
yiğit istiom bende emmee kaynımın oğlunun adı yiğit
günaydın kızlarr.....

casperım... canım özeldemi yaptırdın.. bence ara sor bir daha....ben 1 satte almıştım..

mblue. ellerine sağlık canım...

canm poliklinikte yaptırdım tatlımm
yarın dediler..

bende söylendim biraz
eşim de kızdı bebek varsa sen anca üz onu başka bişi yapma diyee poff

güzelim sıkma canını, herşeyde vardır bir hayır.. dur bakalım.....
ayrıca bende ümitliyim:)

günaydın kızlarrr...
tanemcim bende geç kalıyorum 2 gündür arabayla gittiğim kişi aşağı in dio o telefona uyanıyorum hemen çıkıyorum evden..onca telefon saat sesini duymuyorum...gecede uyku sersemi eşimle tartışıyodum şimdide gülüyorum.ben salamlı yumurta yicem sen sucuklu ye die :1:

casperim neden yarın?eğer özel hastaneyse 1 saat en geç 2 saatte veriyolar tatlım sonuçları...öyle şey olmaz...sağlık ocağıda 3-4 gün falan zaten..sen ara bir sor yada git...doktor belki dün nöbetçidir çıkmıştır şimdiye..o yüzden demiştir yarın gel die...
poff bilmiom brck yarın gel dedilerrr
Valla özelde 1 saatte verenlerde var neyse yaptırmışsın artık bekle boşver...Hamilelik testi yaptınmı ben önce onu yapmıştım merak ettim.

beklicem bakalım acayip stres oldum temelli yaa
yaptım canm ilkinde silik çizgi çıktı yine yaptım bişi çıkmadı bu seferde

Günaydın kızlar.nasılsınız bakiimm.ben dün kocasız iftar yaptım.iftara yakın gitti saat 00:00 da eve geldi.iş yerindeki arkadaşlarıyla iftar yapmışlar.sonra arkadaşının evine gidip maç seyretmişler.bende büdüşümü uyutup tv izledim çekirdek çitledim.:21:

Back
X