Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

inş takılıodur canm :52: yok yani evde en üst katta ki pabucumun dama çıkması da bi kaç saniye sürecek :52:
:))
bende benimkine dedim gitme yada yemeğe git erken gel.maçı izlemeden yapamam dedi.iyi sen bilirsin dedim.geldi yüzümü okşuyo seviyo falan :63: Dedim.
:)))
iyiyim canım..geldik çalışıyoz işe yineee
:71:

günaydın kızlar nasılsınız?

casper hadi hayırlısı cnm

acayip uykum var benimde akşam annemdeydik iftara, sonra misafir geldi evede dönemedik:( gece 1 de yattık davulcuyu duydum annem çayı falan koymuş, sonra alarmıda kapamışım,onunda içi geçmiş bi baktım saat 4 e 10 var gerçi 20 dakkada yedik içtikde ben heralde kalcam bu gidişle uykuda:(( noluyo bana tık dese kalkan ben acayip tembel oldummm:(( bu gece telefonu uzağıma koyucam.
Sıcaklardan falanda olabilir uyku kız belki .

günaydın kızlar nasılsınız?

casper hadi hayırlısı cnm

acayip uykum var benimde akşam annemdeydik iftara, sonra misafir geldi evede dönemedik:( gece 1 de yattık davulcuyu duydum annem çayı falan koymuş, sonra alarmıda kapamışım,onunda içi geçmiş bi baktım saat 4 e 10 var gerçi 20 dakkada yedik içtikde ben heralde kalcam bu gidişle uykuda:(( noluyo bana tık dese kalkan ben acayip tembel oldummm:(( bu gece telefonu uzağıma koyucam.

saol canm..
ayy bi şekilde geçicek bu sahurlar da bakalım kaç kes sabaha kalcaz :52:

tanem huhuuu:3::3::1:

casper olursa senın kocen senı unutur dıyım ben:1::1:ama ınş.vardr yaa
cok ıstıyonus cunku
şu mübarek günde hayrlı bı evlat nasıp etsın Rabbım
mert aras güzel değil mı
ayy bende ılk başka yiğit aras ı sevdım ama sonra soğdum
ıllada barış dıom kocemde dıo bıdaha yaaprık onuda barış koyan
kaç cocuk etceksek:57:

lame çalışmak her zmn güzeldır
ıyıkı Rabbım bızlerı düşünüp kurban ve ramazan bayramını hedıye etmış
yoksa hiç tatılımız olmazmış:2:

organık nıye öle oldunkı
erken yatsan ben 10 da yattım valla
saat 1de uyandım uyku yok
gene uymuşum 3 e doğru uyandım sabahta 6da kalktım
cok enerjıkım maşallah:nazar::1:

daha kıme ne dıycektım haa bal nırde

organik.....
kızx bacım eve gitcektin hani.....
yazık olmuş valla:)))

bende uyuduğum halde fena halde uykusuz hissediyorum kenimi ve baş ağrım var...

valla bilmiyorumki kızlar sanırım 2 gecedir hep geç yattık, bide gece kalk yemek yat sonra sabah yine kalk allak bullak oldum:S hayırlısıyla h.sonu gelsede uyusam

organik.....
kızx bacım eve gitcektin hani.....
yazık olmuş valla:)))

bende uyuduğum halde fena halde uykusuz hissediyorum kenimi ve baş ağrım var...

sorma kızz, çok hevesliydim ama gidemedik artık bu gece:)) yalnız o akıntı bi dün oldu bugün bişi yok:(( napalım artık kısmet değilmiş:)) Allah ım bilir işini:))bu ay bişi olcağını sanmıyom daha..

havalardan olabilir:S

tanem huhuuu:3::3::1:

casper olursa senın kocen senı unutur dıyım ben:1::1:ama ınş.vardr yaa
cok ıstıyonus cunku
şu mübarek günde hayrlı bı evlat nasıp etsın Rabbım
mert aras güzel değil mı
ayy bende ılk başka yiğit aras ı sevdım ama sonra soğdum
ıllada barış dıom kocemde dıo bıdaha yaaprık onuda barış koyan
kaç cocuk etceksek:57:

lame çalışmak her zmn güzeldır
ıyıkı Rabbım bızlerı düşünüp kurban ve ramazan bayramını hedıye etmış
yoksa hiç tatılımız olmazmış:2:

organık nıye öle oldunkı
erken yatsan ben 10 da yattım valla
saat 1de uyandım uyku yok
gene uymuşum 3 e doğru uyandım sabahta 6da kalktım
cok enerjıkım maşallah:nazar::1:

daha kıme ne dıycektım haa bal nırde

bencede unutur canmm
ayy inş böcüğümm
olursa çook sevincez olmassa da kısmet bi dahaki ay dicez :52:

sorma kızz, çok hevesliydim ama gidemedik artık bu gece:)) yalnız o akıntı bi dün oldu bugün bişi yok:(( napalım artık kısmet değilmiş:)) Allah ım bilir işini:))bu ay bişi olcağını sanmıyom daha..

havalardan olabilir:S

olsun canım.. nasıl olsa aynı ay hamile kalıp beraber pınara gidicezyaa....
bende bu aydan ümitli değilim.. beraberiz yine:)

bence laf çarptırdı ne vardı az beklesydin der gibi yane...Belkide ben kötü düşündüm uleynnn featlık yaptım yani...Aman bebek düşünce ilk o moral verdi gençsin daha olur bilmem ne sevindi gibi çalış unutrusun dedi al bi tane daha kondurdu...

miraycım.. patron milleti tabiki istmez hamile çalışanı.. sürekli izindi vs...
sende bundan sonra daha temkinli davranırısn.. hemen söylemezsin:))

Miray her patron benim ki gibi değil haa.benimki git evde otur doğuracan burda o olacak diyordu.:1: Bende utanmasam olsun nasılsa siz veteriner hekimsiniz diyecektim.:60::60::60::60:

bende patrona vermiştim haberi sevinecek sanmıştım ne salağım yaaa en iyi elemanımı kaybedecem desene demezmi sal...k adam...:19:
kız benm patron da pek üzülür bebek seviom istiom diom da yok casper erken daha dio :52:
Miray her patron benim ki gibi değil haa.benimki git evde otur doğuracan burda o olacak diyordu.:1: Bende utanmasam olsun nasılsa siz veteriner hekimsiniz diyecektim.:60::60::60::60:

:52:

bence laf çarptırdı ne vardı az beklesydin der gibi yane...Belkide ben kötü düşündüm uleynnn featlık yaptım yani...Aman bebek düşünce ilk o moral verdi gençsin daha olur bilmem ne sevindi gibi çalış unutrusun dedi al bi tane daha kondurdu...

hıc bı patron ıstemez herhalde ama ben olsam benım patron şöle şeyler söyler
öncelıkle bana ve bebeme beşi bır yerde:63:
kreş paranı ben verırım hemen işe başla
cocuğuma özel sağlık sıgortası
maması bezı şusu busu ohoooo:60::60:

:60::60:

Back
X