Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim,işim birde bebeğim var.
kelebeğim berjerlerin çoookk güzel olmuşşşş:))
kelebekçim çok hoş olmuş..güle güle kullan
behlülün terliklerinide gördüm
bu berjerler yenimi yoksa kaplattırdınmı?diğer berjerlerini neden kaplattırmadın?bana değişik geldide daha klasik geldi bu berjerler sanki
patik ve birsen geçmiş olsun kızlarr
kelebek evin çok hoş gözüküyo:)) güle güle oturunn
bulgurmu yapcen balll afiyet olaa:))
öbür berjerleri naptın kızz
behlüllerimizin terlikleri aynı bu arada![]()
canım valla ben şu tarife göre yapıyorum.. margarin yerine sıvıyağ ve terayağ karışımı koyuyorum...
■2 su bardağı pilavlık bulgur
■2 adet kuru soğan
■2 adet domates
■2 adet sivri biber
■2 yemek kaşığı margarin
■4 bardak su veya et suyu
■Tuz
isteğe göre salçaa
Tencerede ince doğranmış kuru soğanlar yağda hafif kavrulur. İnce doğranmış domates, sivri biber ve tuz konur. 5 dakika pişirilir. Su ilave edilir. Kaynayan suya ayıklanmış, bol suda yıkanmış bulgur eklenir. Pilav suyunu çekince söndürülür. Demlenmeye bırakılır
açık renkli badilerim falan vardı canım açmadım onlara bazılarını yıpratıyor anca kotlara ve iç çamaşırlarına açıyorum yazın
rahatız bu akşam çakkk:13:
Lamecim çok şükür sağlığım iyi bu hafta içi doktora tekrar gitcem tahliller içinde
moralmen eksilerdeyimmmmm ------ kızım yokdu şimdide kocem yokkkkkk offffffff göcebe gibinim annecimde kalıyom öle işte tatlımmmmm
ben 2 kase bulgurdan yapıyorum cnm 2 günlük hemde eşim ve ben seviyoruz.
malzemeler
2 kase bulgur
2 adet soğan
2 diş sarımsak
2-3 adet sivri biber
2 adet domates kabuğu soyulmuş
arzuya göre domates ve biber salçası
yarım bulyon
yağ
tuz
varsa maydonozda ekleyebilirsin
baharatını isteğine göre koyarsın ama ben pulbiber dışında koymuyorum
ben bulguru sıcak suda yıkıyorum hatta ben bekletiyorumda biraz suda ama gerenk yok sanırım.malzemelerin hepsini kavur bulguru at hepsi kavrulunca birazda bulguru kavuruyorum ben çok az su ekliyorum.suyuda kafama göre ekliyorum göz kararı.ben bulgur pilavını hafif ıslak seviyorum.ama işte herkesin damak zevki farklı bebem
patik ve birsen geçmiş olsun kızlarr
kelebek evin çok hoş gözüküyo:)) güle güle oturunn
bulgurmu yapcen balll afiyet olaa:))
vazgectım vırmemhee en pahalısından getir kızda doğursam erkekte doğursam getir..başucuma koyarım :))
taze fasulyeee çok severim çok pahalı yav hala...bakıyorum marketlerede...
ne zamn ucuzluyodu bu kış için dipfirize atalım yine...
PATİK zeytinyağı kızartmalarda kullanma cnm..kanserojen madde yayıyomuş kızartmada...
bende tavuksote var kızlar az bezelyede attım içine..
irmik tatlım ve çorbamda var..
ama hiç bulgur pilavı yapmadım şöle bol salçalı domatesli yapçam
varmı tarifine güvenen????
böcük bende suyunu sonradan koyuyorum senin gibi
birsenimmmmm![]()