Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşbuldum cnm :71:
cnm tam olarak küs değiliz de , bi zıtlık var bi kaç gündür aramızda
hep bi soğuk ortam :31:

bilmiom ki cnm :31:

iyiyim cnm senden nbr ?
ramazandan mı böyle olduk acaba :97:

:1::1::1::1:

prıjuvacım ortam soğuksa ısıt tatlım kocişle dargınlık olmaz akşam nap et ortamı ısıt =) öel hiç yoktan durumlar yzune brbirinizi üzmenıze değmez cnm

canım gitme yanlısı değilim zaten ben evimi de özlerim çok :43: ama beni mecbur bıraktı anahtarı da attım eve öyle çıktım sabah sabrımı çok taşırdı :43:
cnm akşamda evine git
=) biz kocişle kavga edınce o dışarı çıkardı ben derdım sn git bura benım evm :64: nese çıkar giderdi akşmda gelirdi.sona öper koklar gönlumu eder sarılır uyurdu =) şimdilerde kavgalarımız şiddetleriyle beraber duruldu =)
ilk zamanlar eşlerle şeytan çok uğraşırmış derler doğru sanırım .Rabbim bu zor gunlerı atlatmanza yardımcı olsun cnm.ama bu akşm keısnlıkle evıne git derim bende

melikecim....
biz balayında boşanma kararı almıştık ve dönüşte ailelerimize söyleyecektik.....
sen düşün yani halimizi...
ama rabbime şükür hepsi geride kaldı, ilk aylar herkes yaşıyor bunları...
sen kesinlikle haklısın canım.. tepkini göster.. ama evinde... yeri geldiğinde kendini savun, ama sesini yükselterek değil. ve o susmaya başladığında konuş... o içindekileri kusunca sen konuş... asla fevri davranma canım.. bak ilerde bu yaşadıklarınıza güleceksin...
biz çok gülüyoruzz.....

brck.... sendemi gııııııı:))

birsenim hoşgeldin:))

benim kociş gece gelcek, bende kızları çağırdım güllaç partisi vercem:)
organiğede söyleidm ama gelmiyor:2:

bizde =) sürkli boşanıoz dıoduk =) şimdi guluoz snkı okdrcık ufakşeyle karı koca boşanıo =)

getirmemmiii.bide pis pis gülmezmi telde tamam tamam görüşelim diye.:57:
:52: senin koce dayağı hak etti akşama

boşanmaktan falan bahsettik sabah ben anahtarı bıraktım bi kaç parça kıyafet aldım çıktım şimdi nasıl döneyim ? ondan anahtar mı isteyeyim aslında bende gitmek istemiyorum ama inanın mecbur bıraktı gönül almayı da şöyle bilir özür dileyip o konuyla ilgili konuşmaz ama bi şekilde affettirir kendini çok yoruldum ben artık ya:59::43:

canıımm bak üstünden 3 5 ay geçsin nasıl gülceniz bu günlerinizee hepimiz yaşadık ama geçio o günlerr
ben eşimden boşanmayı düşünüodum ama borcumuz bitene kadar boşanmayım diye kıyamıodum bide :52:

iyiyim cnm senden nbr ?

prıjuvacım ortam soğuksa ısıt tatlım kocişle dargınlık olmaz akşam nap et ortamı ısıt =) öel hiç yoktan durumlar yzune brbirinizi üzmenıze değmez cnm

canım gitme yanlısı değilim zaten ben evimi de özlerim çok :43: ama beni mecbur bıraktı anahtarı da attım eve öyle çıktım sabah sabrımı çok taşırdı :43:
cnm akşamda evine git
=) biz kocişle kavga edınce o dışarı çıkardı ben derdım sn git bura benım evm :64: nese çıkar giderdi akşmda gelirdi.sona öper koklar gönlumu eder sarılır uyurdu =) şimdilerde kavgalarımız şiddetleriyle beraber duruldu =)
ilk zamanlar eşlerle şeytan çok uğraşırmış derler doğru sanırım .Rabbim bu zor gunlerı atlatmanza yardımcı olsun cnm.ama bu akşm keısnlıkle evıne git derim bende

melikecim....
biz balayında boşanma kararı almıştık ve dönüşte ailelerimize söyleyecektik.....
sen kesinlikle haklısın canım.. tepkini göster.. ama evinde... yeri geldiğinde kendini savun, ama sesini yükselterek değil. ve o susmaya başladığında konuş... o içindekileri kusunca sen konuş... asla fevri davranma canım.. bak ilerde bu yaşadıklarınıza güleceksin...
biz çok gülüyoruzz.....

bizde =) sürkli boşanıoz dıoduk =) şimdi guluoz snkı okdrcık ufakşeyle karı koca boşanıo =)

ya bende tehdit ederdim ama hiç bi zaman uygulayamadım sen bide eşya falan almışsın baya bi ciddisin.keşke bırakmasaydın anahtarlarını cnm.belkide arar akşama kadar.

iyiyim cnm senden nbr ?

cnm akşamda evine git

melikecim....
biz çok gülüyoruzz.....

bizde =) sürkli boşanıoz dıoduk =) şimdi guluoz snkı okdrcık ufakşeyle karı koca boşanıo =) ben gelırım adres ver lamecım :D

Hoşbuldum lamecimmmmm

kimleri çağırdın partiye kıskandım vallaaaaaaa

bu aralar bekarım ya her çağırılan partiye gidiyom her akşam kızlarla beraberiz ne güzel şeymiş bekarlık:1:

ya bende tehdit ederdim ama hiç bi zaman uygulayamadım sen bide eşya falan almışsın baya bi ciddisin.keşke bırakmasaydın anahtarlarını cnm.belkide arar akşama kadar.

brck ben tehtid de edemiom gidemezsiinn gidemezsiin die gülüo bende başlıom gülmeye :52:
çok kızınca ananın evine yollarım seni diom :52: anam eve almaz dio :74:

:52: Senin koce dayağı hak etti akşama

canıımm bak üstünden 3 5 ay geçsin nasıl gülceniz bu günlerinizee hepimiz yaşadık ama geçio o günlerr
ben eşimden boşanmayı düşünüodum ama borcumuz bitene kadar boşanmayım diye kıyamıodum bide :52:

ilahi casper boşanmayı düşünüyon bide borcu allah seni napsın gülmekten öldüm aç aç yaaaaaaaaaaaa

brck ben tehtid de edemiom gidemezsiinn gidemezsiin die gülüo bende başlıom gülmeye :52:
çok kızınca ananın evine yollarım seni diom :52: anam eve almaz dio :74:

benimki git der sonra hemen kapıyı kitler anahtarı saklar:1::1::1::1:
bi kere kendimi banyoya kitlemiştim bişi yapıcam sandı saf ya bu erkekler :1::1::1:tornavidayla pimapen kapının kilidini açtı olan kapıya oldu:1::1:
zaten bu akşam annem gelicek bi yere gidemeyebilirim yada onu alır terkederim hihi:)

Son düzenleme:
Hoşbuldum lamecimmmmm

kimleri çağırdın partiye kıskandım vallaaaaaaa

bu aralar bekarım ya her çağırılan partiye gidiyom her akşam kızlarla beraberiz ne güzel şeymiş bekarlık:1:

canım valla çevremdeki bütn kızları çağırdım, evli bekar, çocuklu çocukuz:))

keşke yakın olsaydın canım... ama yinede gelebilirsen beklerim:)

ilahi casper boşanmayı düşünüyon bide borcu allah seni napsın gülmekten öldüm aç aç yaaaaaaaaaaaa
:52: ahh birsenciimm valla öyle diodum
kocamla da hafta sonları buluşup özlem gideririm diodum
Allah'tan borçlar hemen bitmedi de saçmaladan geçti o günler :)))

benimki git der sonra hemen kapıyı kitler anahtarı saklar:1::1::1::1:
bi kere kendimi banyoya kitlemiştim bişi yapıcam sandı saf ya bu erkekler :1::1::1:tornavidayla pimapen kapının kilidini açtı olan kapıya oldu:1::1:
zaten bu akşam annem gelicek bi yere gidemeyebilirim yada onu alır terkederim hihi:)

:52: seninki de iyiymiş
hehehe yazık valla kapı gitmiş..
yok yok terketme adamı barışırsınız siz akşama kadar

benımkıde yemeğe asla dayanamaz
küser yemem der
bende bişi demem oturur yerım
bı ıkı dk sonra damlar:1:

bugunde sahura kalkamadık ya aradı dıo akşam olsun artık
dayanamaz pek açlığa
kıyamam ona

Sabahki olaydan sonra benim telefonuma msj geldi bankadan kredi taksidi tahsil edilemedi diye onu yatırımısın bugün diye msj attım benim iş yerim sanayi de ters yani çıkmam mümkün değil... Aradı yine kavga ettik
hiç bi zaman hatasını anlamaz ki... Hep aynı heppp:43:

neysemm gelelım yemeklere

akşama ıftara gtcem ama gelınce
kabak yemeğı
bulgur pılavı
corba edım dıyorum:6:

benımkıde yemeğe asla dayanamaz
küser yemem der
bende bişi demem oturur yerım
bı ıkı dk sonra damlar:1:

bugunde sahura kalkamadık ya aradı dıo akşam olsun artık
dayanamaz pek açlığa
kıyamam ona
ayy kötü olmuş sahura kalkmamak böcüküm yaa
şükür bu sene daha kalmadık gecen sene çok kalmıştık da :52:

Sabahki olaydan sonra benim telefonuma msj geldi bankadan kredi taksidi tahsil edilemedi diye onu yatırımısın bugün diye msj attım benim iş yerim sanayi de ters yani çıkmam mümkün değil... Aradı yine kavga ettik

pofff kötü olmuş canm yaa

tmm de cnm
başka zman yatırır yada sen yatırırsın
ıkı dk yalnız bırakmaya gelmıo sızı:57:ne dıye kavga edıyonus bunun için
erkekler bıraz odun cnm öle hemen düşmez jetonları
sabırlı ol

Back
X