Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çok uğraşlı olmuyormu bu gül tatlısı? ben şekili çözemedim
güllaçlar kızlar ay şey pardon günaydınlar
lamecim güllacımı yaptım süper oldu hakikaten ya hazır aldıklarımızda bile kıvam o kadar iyi olmuyo bazen teşekkürler tarif için
denemeyen kaldıysa mutlaka denesin çok iyi geldi serin serin tavsiye ederimmm... ilk gelen misafirime 10'lu güllaçla yapıcam 2 kg süt 3 bardaktan 2 parmak az şeker ile ...
birsencım h geldın nasılsın tatlım
görüşemıyoruz
sağlığın nasıl
melıke günaydın
canım ellerine sağlık, afiyet olsun...beğenmene çok sevindim..
aslında 2 lt sütü paketin tamamına kullanabilirisn canım... 13 tane var sanırım içinde..
birsencim, hoşgeldin tatlım..
yağmur gelmedi henüz ama acayip soğuk dediğin gibi ve rüzgarlı...
canım mecit abdullah mıydı neydi benimkinin markası 10 tane saydım içinde bide senin tarifin 5 yaprağa göreydi ya tam iki katı diye şeyettimben pek sevmezdim ne yalan söyliyeyim ama akşam yaptım güzel oldu ben de mutlu oldum hemde 5 dakikalık bir tatlı şimdi ilk market alışverişimde dondurulmuş kiraz alıcam kışında narla yaparım welhasıl tuttum ben bu tatlıyı...
günaydınn güzellikllerrr =)
ayy gene açılmış güllaç muhabbetimiz =) ya bu gullacın muhallebilisini yapan var mı yada yiyen ben onu merak edıyorum =)
canım aslında doğru düşünüyorsun, ama galiba arkasında tamamına 2 lt süt yazıyor... bende çok tarif bakıp arada kalınca orta birşey uydurmuştum kendimce...
evt yaa.. kiraz iyi olur, keşke nar alıp koysaymışız dondurucuyaa:))
yaaa keşke dimi belki dondurulmuş falan denk gelir bakaım bulursam sölerim size de hepimiz güllacız
benim paketin akrkasında 3 litre süt 2kg şeker yazıyodu![]()