Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım eltine annene yada kayınvalidene versene ?
ben kapalı peynirleri sevmiyorum eşim yemez biz tadarak alırız sert yağlı

eltimm mi kız benden peynir alır mı ooo allah korusun bi açılmış hayatta almazz
kayınvalidemde istemez bende vermem sanki almışda yiyememiş gibi bana biri verse kırılırım artıkçımıyım diye ... en iyisi poğaça yapayım

kelebekçim poğaça yada börekte değerlendirebilirsin güzel olur.

melikecim eşim çalışıyor çok şükür. 1,5 yıldır aynı yerde ama yüzdelikle çalıştığı için işlerin iyi olmasına bağlı. sağlık önemli tabiki.

öle yapim cnm ...saol

ben okumadım yavru.ben 16.haftada hissetmiştimde ondan sordum.çok duygulanmıştım.işyerindeydim gözyaşlarım sessiz sessiz dökülmüştü yanaklarıma.çok güzel çok değişik bir duygu.eşimi aramıştım ağlamaklı oda korkmuştu bişeymi oldu diye dedim yavrumuzun hareketlerini hissettim hissediyorum.:69:

:69::69::69::69::69:

Kızlar gazozlu poğaçayı yaptım harika oldu.kelebekim bende poğaçanın içine beyaz peynir koydum.içine biraz kaşar rendeleyerek.benim eşimde çok almıştı bende öyle değerlendirdim.fenada olmadı.dün abimler gelmişti iftara.ömerim pide aldı abimde iki tane aldı bi yarımda evde vardı ev pide doldu.eşimin aldığını direk komşuya verdim.evde biraz bayatlayan var onları ne yapsam diye düşünüyorum.azcık kızartım üstüne sarmısaklıYOĞURTLU tereyağlIsosmu yapsam mantı gibi.bakacaz.

Son düzenleme:
ben okumadım yavru.ben 16.haftada hissetmiştimde ondan sordum.çok duygulanmıştım.işyerindeydim gözyaşlarım sessiz sessiz dökülmüştü yanaklarıma.çok güzel çok değişik bir duygu.eşimi aramıştım ağlamaklı oda korkmuştu bişeymi oldu diye dedim yavrumuzun hareketlerini hissettim hissediyorum.:69:
ayyy kıyamam...senin büdüş yaramazmış hemen tepinmiş..benimki çok usluuuu heraldeee

he ısıtırmısın nan ballll çok üşüyommmm :93::93::93::94::94:

ezerim mezerim cık diye...kalsın nan pehlülle uğraşamam mübarek ayda:1:

ne alakası var kız artıkçılıkla neticede annesi yani.böyle şeylerin lafı olmaz bence...
behlül yanlış almış biz bunu yemiyoruz annecim yerseniz size veriyim dersin ne varki...
eltinde zati para var huzur var maşallah almasın :63:
bu arada bimin tava yoğurdunu alanınız varmı.ben tadına baktım dün güzeldi

ayyy kıyamam...senin büdüş yaramazmış hemen tepinmiş..benimki çok usluuuu heraldeee

ezerim mezerim cık diye...kalsın nan pehlülle uğraşamam mübarek ayda:1:

evet valla büdüşüm çok hareketliydi halada öyle.doğduğu zaman bile öyle normal ağlayan bebekler gibi ağlamadı bi iihh duydum başka ses yok ebe beni dikiyo bende bişeymi oldu oğluma deyip başımı kaldırıp ona baktım eller ayaklar oynuyo yok yok gayet iyi dediler.:1: Son aylarımda bi günde annem bende kalmıştı.sabah olmuş saat 10 bucuk hala uyuyorum.tabi köyde annem alışık değil 8 9 dedimi kahvaltı yapıyo.birden uyandım hii anne açlıktan öldün dedim.oda uyanmış yatakta oturmuş beni seyredeyomuş daha doğrusu büdüşü.:1:valla ben değilde enesin karnından çıkacak biraz daha aç durursan.o tekmelerden nasıl uyanmadın hayret demişti.:60:

eltimm mi kız benden peynir alır mı ooo allah korusun bi açılmış hayatta almazz
kayınvalidemde istemez bende vermem sanki almışda yiyememiş gibi bana biri verse kırılırım artıkçımıyım diye ... en iyisi poğaça yapayım

:69::69::69::69::69:

kız sen kim sosyeteye beğenmediğin peyniri vermek kim...ayy bi kolayını bulamadın 1 kilo peynirin..:1:

Kızlar gazozlu poğaçayı yaptım harika oldu.kelebekim bende poğaçanın içine beyaz peynir koydum.içine biraz kaşar rendeleyerek.benim eşimde çok almıştı bende öyle değerlendirdim.fenada olmadı.dün abimler gelmişti iftara.ömerim pide aldı abimde iki tane aldı bi yarımda evde vardı ev pide doldu.eşimin aldığını direk komşuya verdim.evde biraz bayatlayan var onları ne yapsam diye düşünüyorum.azcık kızartım üstüne sarmısaklı tereyağlı sosmu yapsam mantı gibi.bakacaz.

bende denicem haftasonu...
sabah yazdım ya naptığımı pideleri...

ne alakası var kız artıkçılıkla neticede annesi yani.böyle şeylerin lafı olmaz bence...
Behlül yanlış almış biz bunu yemiyoruz annecim yerseniz size veriyim dersin ne varki...
Eltinde zati para var huzur var maşallah almasın :63:
Bu arada bimin tava yoğurdunu alanınız varmı.ben tadına baktım dün güzeldi

valla brck kimisi öyle düşünebiliyor.bizde salı günm eşimle arkadaşa davetliydik.evde yemeklerim vardı.eşimde düşündükü abim ve oğlu evde yok.(karısı köydeydi)bu yemekleri onlara götüreyimde yesinler.çıkartmış yukarıya abisi demiş ben akşamdan kalan yemeği yemem.ve onları geri gönderdi.eltimede dedim kocana yemek verdim ama akşamdan kalan yemeği yemiyomuş eşime öyle demiş, kendi bilir dedim bende.

canım mütiş derecede yumurtalı ekmek çekiyo ne zamandır ama yapmadım en son yiyeli kimbilir kaç sene olmuştur.
bide reklamlarda zerde var onu denedinizmi nasıl bişi aşure gibimi
ay kızlar oruçluyken insan hep yemek konuşuyor:1:

valla brck kimisi öyle düşünebiliyor.bizde salı günm eşimle arkadaşa davetliydik.evde yemeklerim vardı.eşimde düşündükü abim ve oğlu evde yok.(karısı köydeydi)bu yemekleri onlara götüreyimde yesinler.çıkartmış yukarıya abisi demiş ben akşamdan kalan yemeği yemem.ve onları geri gönderdi.eltimede dedim kocana yemek verdim ama akşamdan kalan yemeği yemiyomuş eşime öyle demiş, kendi bilir dedim bende.

aman yemesin bizim aramızda asla olmaz böle şeyler.kimse öle bişi düşünmez.yani tutupta elaleme vermiyorumki.ne garip insanlar var:1:

laaa tırsık olma.bildiğin dikiş işte.

ne bildiğin dikişi nan pantolmusun sen...

canım mütiş derecede yumurtalı ekmek çekiyo ne zamandır ama yapmadım en son yiyeli kimbilir kaç sene olmuştur.

eşimin tarafı çok yapar hakikisinide ben pek hoşlanmamıştım..aşurenin gözünü seveyimm

aynen benimde yaaa ki yumurtayı pek sevmem ama delircem yumurtalı ekmek diye çocukken:56: annecim çok yapardı .....

al işte ye demi burnu büyük :57:

brck garusu senin sayende bende açıktımm :44::44:

aman yemesin bizim aramızda asla olmaz böle şeyler.kimse öle bişi düşünmez.yani tutupta elaleme vermiyorumki.ne garip insanlar var:1:

cnmmm almazlar ki bende vermem
b gün biz onlarda kaldık
balkonda kahvaltı hazırladılar bi görseydin sofrayı resmen açıkbüfe kahvaltı gibiydi bnm 1 kilo peynirime tenezül etmezler bacımm
onlarda para ganiiii
dün akşam görcektin sennn bakarken doydummm
:78::78:

Back
X