Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar çok pahalı bi bilekliği 12 milyarr ayyy allah kolaylık versinnnn
böcük eşinede güç kuvvet versin la öderken ay şok oldum ne kadar pahalı yaa:53:

Trabzon geliniyim ya benimde vardı hasırımla burmalarımmmm hehehe
tabisi burmalarım artık yok eve getti nese sağlık olsun da hasır setim duruyo da takan yok kiiii

amannnnn doğumda zati pırlanta yakut elmasss her bişeyi doğuruyom napim öbürleri çok şükür sağlıklı olsun da yavrular gerisi yalannnn

kızlar çok pahalı bi bilekliği 12 milyarr ayyy allah kolaylık versinnnn
böcük eşinede güç kuvvet versin la öderken ay şok oldum ne kadar pahalı yaa:53:

yuhh
abartma lenn ıncelerı var ben sadece bılezığını alırım :12:hem eşim alırken bende yardımcı olurumgerekırse kenarda duranları bozdururuz:55:

Dimi birsencim rabbim bana koskocaman bir beyaz altın gönderdi meselaa.dünyanın hasırını versen bir gülücüğünü vermem.sade ane ane desin bana gülsün.:1:

Ayyyy bide benim k.peder ne kadan komik burma bilezik getirmiş kızım doğduğunda ona takcek kaynanam dedi ki geline tak diye bebeğe altınları takalım ayyy ilahi adam millet görse totosuyla gülerrrrr

Trabzon geliniyim ya benimde vardı hasırımla burmalarımmmm hehehe
tabisi burmalarım artık yok eve getti nese sağlık olsun da hasır setim duruyo da takan yok kiiii

amannnnn doğumda zati pırlanta yakut elmasss her bişeyi doğuruyom napim öbürleri çok şükür sağlıklı olsun da yavrular gerisi yalannnn

eşimlerın orda meşhur aslında ama alamamıştı eşim alcem demıştı ben cok ıstemedım ama beğenıyorum oda beğendığımı bılıo
arada takmak hoş olur özel gunlerde falan
Allah kımseyı zora sokmasın ama evım olursa hepsını satarım en son hasıra kalırsa onuda ınş.gerek kalmaz ama benım doğurmama daha 3 5 yıl var ben ztn kenara attıklarımla yardımcı olur alırz:61:

Dimi birsencim rabbim bana koskocaman bir beyaz altın gönderdi meselaa.dünyanın hasırını versen bir gülücüğünü vermem.sade ane ane desin bana gülsün.:1:

OYYYYYY TABİ NEVGÜLÜM ÇOK ŞÜKÜR Kİ rABBİME ONLARI VERDİ HEDİYE BİZE NAPİM ALTINI GÜMÜŞÜ

böcük koptum yaa illa hasırımı alacam diosun:1:
kızım zaten ev almaya kalksan eşine destek çok olursun zaten canım kenardaki pırlantaların yeter.kimbilir ne kadardır şimdi bozdursan:34:
iş o raddeye gelsin hepsi hallolur bebem:61:

Back
X