Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlarr yaa geçmişte boğuldum resmeenn

ladyy gelmişş ama göremedim kızınııı
kaynana bilezik almış :))))

böcüüküüm hasır isterim diye tutturmuşş

balıımm kızımı vermem kimselere dio şimdiden :)) benim kocem de öyle bebek yokken vermem diyoo..

başkaa başkaa sizi özleediimm

başkaa başkaaa bu akşam kamp başlıo :52:

$tantuni-ziyafet-1.webp $goksel-tantuni_2928790931768.webp

ben iyi değilim galiba her şeyi yemek istiyoruuuuuum:84:

Son düzenleme:
kızlar fırsatınız olursa ramazan geçmeden bir gidin derim.....öyle güzel atmosfer yapmışlar ki,soluduğun hava bile bir maneviyat içeriyor :))))
fiyatlar da çok aşırı pahalı değil iftarınızı orada yapmak isterseniz....meşhur sultanahmet köftecisinin hizasındaki restaurantlar iftar menüsü belirlemişler,çorba,iftriyelik,salata,ana yemek( bizimkisi sultanahmet köftesi idi,yanında patates ve pilav ile),tatlı,meşrubat,su ve çay.....kişi başı 25 Tl ödedik.....
kanlıca yoğurdu plastik bardak boyutunda 3 tl ve üzerine eklettiğin şeylere ekstra ücret vermiyorsun......hele o tatlıcılar.....bildiğiniz bütün meşhur markalar stand açmışlar....kuyumcu dükkanı gibiydiler,sarı....çil çil.....görünüyordu tatlılar :1:
hatıra fotoğrafçısı var.....eski dönem kıyafetleri giyiyorsunuz ve foto çektiriyorsunuz....fiyatını sormadık biz ama...
yani anlatacak çok şey var,ama gidip görülmesi tabi daha güzel....

valla oğullarımı hoş tutsunlarda birbirlerine naparlarsa yapsınlar:))

ayy bi oğluşçu kaygana gördüm sanki...gelinler yolsun tabi birbirlerini..oğluşlara bişi olmasın yeterkii:1:

ada casper hoşgeldiniz...

ada ctesi bende ordaydım..bu sene çok güzel düzene sokmuşlar eski karışıklık gitmiş...

hoşbuldum nevgül,brck

ii valla nolsun regl oldum bende, karnım ağrıyo bi saattir.

casper hadi bakalım,bu mübarek günlerde gelir bebiş inş.:))

bitsede bende başlasam haftaya:)) yumurtlama günüde 27 si diyo kadir gecesi ogünde olsunn ben bi gün önce bigün sonra çalışırım:))

hoşbuldum balcım,ne güzel değil mi.....kesinlikle katılıyorum sana,geçen senelerde böyle düzenli değildi,bu sene daha bir hoş olmuş....

selam yavrulaar..
tam geldim telefon çaldı yaf...

herkesler iyidir umarım..balım bebeğimi kimlere veriyon :P erkek doğurcam senin kızı alcam ben :1:

niyese bana hep oğlum olurmuş gibi geliyor :)

sağlıklı olsunda tabi,birde kız olursa tabi tadından yenmez :1:

hoşbuldum nevgül,brck

bitsede bende başlasam haftaya:)) yumurtlama günüde 27 si diyo kadir gecesi ogünde olsunn ben bi gün önce bigün sonra çalışırım:))

ŞEKERİM HOŞHELDİn sende...
kadir gecesinin zamanı belli değil ama peygamber efendimiz ramazanın son 10 gününde arayın demiş...o gece çalışmamı olur nan..çarpılcanız :PP

ada h geldın cnm ohh süper bı gezme olmuş bızede gtmek nasıp olur ınş.

şeker h geldın
casper başarılar:23::23:

caspery kampımızın günü aynı sanırım canım
hadi hayırlısı canmm

hoşbuldum nevgül,brck

inş canmm
heheheheh :52:

ŞEKERİM HOŞHELDİn sende...
kadir gecesinin zamanı belli değil ama peygamber efendimiz ramazanın son 10 gününde arayın demiş...o gece çalışmamı olur nan..çarpılcanız :PP
canm ben o zamana atlatmış oluomm
16-21 benimkisi :69:
ada h geldın cnm ohh süper bı gezme olmuş bızede gtmek nasıp olur ınş.

şeker h geldın
casper başarılar:23::23:
:52:

Back
X