ÇOK Sıkıldım napıyosunuz=???????????
bende çok sıkıldımmmmmm
akşam güllaç yapmıştım 3 yaprak kalmıştı minik bişeye...onu düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇOK Sıkıldım napıyosunuz=???????????
BEN TATLI DEĞİLDE tuzlu istiyorum...çok acıktım yaa
hamur istiyo cnm felaket derecede..peynirli peynirli...
fırından alıp kızartçam kaldıysa..ilk defa yapçam beceririm heralde...
balllllll tickerini yeni fak ettim ayyyyy yerim ben o meleği yavvvvv minnak kuzuuuuuu
ayyyy bende severim ama heç yapmadım dene bakem
ayyyy topike kal geldi herhal noldukine anlamadımmmmm
kayınvalidem aradı mahallede iftar veriliyomuş dışarda olacak ben gelirim diodumda şimdide hevesim kaçtı gidesim yok sanki...ama eşimde evde yok oda bi yere davetli...ne yapsamki
kayınvalidem aradı mahallede iftar veriliyomuş dışarda olacak ben gelirim diodumda şimdide hevesim kaçtı gidesim yok sanki...ama eşimde evde yok oda bi yere davetli...ne yapsamki
kk cok yavaş bende
bal bende farketmedıydm
benımde cnm neler neler ıstıyo ama eve gıdınce iştahım kaçıy
benimde hamur kızartmam bazen çok sert oluyor gıcık kapıyorum
böcük yok kıs mahallede veriyor belediye boylu boyunca caddeye seriliyo çok heves ediyordum ama hiç gidememiştim.aradım gelicem die ama geri size gelemem eve dönerim geç olur dedim.fazla eski brck olmak istemiyorum.benimde ütüm var dün yapamadım kızım geldi onu sevdim:)
neyse kızlarrr ben kaçar herkeslere Hayırlı iftarlarrrr![]()