Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

BEN TATLI DEĞİLDE tuzlu istiyorum...çok acıktım yaa
hamur istiyo cnm felaket derecede..peynirli peynirli...
fırından alıp kızartçam kaldıysa..ilk defa yapçam beceririm heralde...

BEN TATLI DEĞİLDE tuzlu istiyorum...çok acıktım yaa
hamur istiyo cnm felaket derecede..peynirli peynirli...
fırından alıp kızartçam kaldıysa..ilk defa yapçam beceririm heralde...

balllllll tickerini yeni fak ettim ayyyyy yerim ben o meleği yavvvvv minnak kuzuuuuuu

ayyyy bende severim ama heç yapmadım dene bakem

ayyyy topike kal geldi herhal noldukine anlamadımmmmm

balllllll tickerini yeni fak ettim ayyyyy yerim ben o meleği yavvvvv minnak kuzuuuuuu

ayyyy bende severim ama heç yapmadım dene bakem

ayyyy topike kal geldi herhal noldukine anlamadımmmmm

bi sen farkettin zaten sağol cnm.....

denecem işllh hevesim kaçmassa..evde bisürü yemek var ama olsun bebeğim istiyo :))

kk cok yavaş bende

bal bende farketmedıydm:67:
benımde cnm neler neler ıstıyo ama eve gıdınce iştahım kaçıy

kayınvalidem aradı mahallede iftar veriliyomuş dışarda olacak ben gelirim diodumda şimdide hevesim kaçtı gidesim yok sanki...ama eşimde evde yok oda bi yere davetli...ne yapsamki

kayınvalidem aradı mahallede iftar veriliyomuş dışarda olacak ben gelirim diodumda şimdide hevesim kaçtı gidesim yok sanki...ama eşimde evde yok oda bi yere davetli...ne yapsamki

git git brckkkkk niye hevesin kaçtı kafa dengi birileride varsa muhhabete doyum olmaz kafa dağıtırsın bence

eşinde yoksa gıt cnm ınan tek ıken yenmıyo bişi hem değişiklık olur
bızde gecen hafta mah.garular etmıştı bende gtcektım ama eşim gelmek ıstemeyınce kaldı
ama ne güzel yer sofrasında kalabalıkla yemek ısterdım

ben masadan cok sıkılıyom bazen yere serıyomm :6:annemlerdekı gıbı ordada masaya sığmazdık kalabalık olurduk:59:

kk cok yavaş bende

bal bende farketmedıydm:67:
benımde cnm neler neler ıstıyo ama eve gıdınce iştahım kaçıy

dikkat ettiğiniz yokki bana :(
ayy senin halim vahim walla..yapayalnız beee...

benimde hamur kızartmam bazen çok sert oluyor gıcık kapıyorum

sen ne anlarsın hamur kızartmasından:63:

sokaktamı kız brck..garala gürele nasıl olurki?? belki zevkli olur git madem kocanda yok...

git git brckm niye hevesin kaçtı kalabalık ne güzel iftar olur hele kafa dengi birileride varsa süper muhabbet hem kafa dağitirsın değişiklik olur bence

ama dışarda nasın anlamadım koca mahhalle

sana edıyomda takvıme şey etmemışım:(neyse eşşeklığıme ver:1:
sorma yaa arkadaş cok ama ben ılla aılem yada eşimi ıstıyom

neyse bugun gıdem buzdolabını sılem düzenleyım
ütüm var
belkı çamsrda atarım yıkanır :6:

böcük yok kıs mahallede veriyor belediye boylu boyunca caddeye seriliyo çok heves ediyordum ama hiç gidememiştim.aradım gelicem die ama geri size gelemem eve dönerim geç olur dedim.fazla eski brck olmak istemiyorum.benimde ütüm var dün yapamadım kızım geldi onu sevdim:)

Son düzenleme:
böcük yok kıs mahallede veriyor belediye boylu boyunca caddeye seriliyo çok heves ediyordum ama hiç gidememiştim.aradım gelicem die ama geri size gelemem eve dönerim geç olur dedim.fazla eski brck olmak istemiyorum.benimde ütüm var dün yapamadım kızım geldi onu sevdim:)

anladm cnm
ev olayından dolayı canın sıkkın ondan mı
gtmek ıstemıyorsan zorlama boşver aman:89:

ikea beyaz tabaklar görmüştüm harıkaydı gözüm kaldı resmen yaa
ama mutfakta yerım yok:31:
günlük tabaklarımın bı tanesınıde eşim kırdı
aynı renk bulamıyorum aldığım yere bakcem:31:bulurum ınş.
eşimi mutfağa sokmaya gelmıo kesın bişi kırar:31:

birsen sanada ii iftarlar...

ev işi demeyin moralim bozuluyor..hiç yapasım yok..bu haftadan sonra her akşam 2 şer saat ayırıcam napiim..kadın filan tutamıcam sanırım :((

Back
X