- 7 Aralık 2009
- 10.374
- 46
- 408
2 güncük kalmış canım doya doya hasret gideririsiniz nasıl bişi şu annelik yahu walla![]()
ahhhh ahhhh tarifi mümkün deil ne anne ne baba nede koca nede kardeş sevgisi gibi deil yok böle bişey yokkkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 güncük kalmış canım doya doya hasret gideririsiniz nasıl bişi şu annelik yahu walla![]()
ahhhh ahhhh tarifi mümkün deil ne anne ne baba nede koca nede kardeş sevgisi gibi deil yok böle bişey yokkkkk
cnm kızın nerde?
öle dedim de balcım vermedim yine de ellerine küçük küçük parçalara ayırdım,hani mevlütlerde yaparız ya pilavın üzerine işte öyle yaptım pilavın üzerine azar azar paylaştırdım....
babasıyla memleketteler tatlımmm
AHHHH AHHHH BALL DEME KIZ VALLA DÜŞÜNDÜKÇE İNSAN KAFAYI YER İÇİM YANDI RABBİİM ÇOKKKKKK SABIRLAR VERSİN ONLARA:) 2 BUT yetmezdi ama ikisine versen kupa gibi olurdu :))
Rabbim kimseye kalıcı ayrılık vermesin..senin ciğerlerin yanıyo hissediyorum ama onlar napsın..hiç göremiyecek koklıyamıyacak olanlar napsın..bak bugün 8 yawru şehit oldu..Allah sabırlar versin yakınlarına...
hımm tatildeler yaniii)::) iibakammm allah kavuştursunn:):)
hee siyah cnm niyeküne??
10000 sayfa yapmışınız tebrik ederim ......![]()
ada verirkende bi konuşma yapardın..sizi bu kupaya layık gördüm filan..evde sucuk varsa onada ip geçirip boyunlarına asardınn
![]()
ada verirkende bi konuşma yapardın..sizi bu kupaya layık gördüm filan..evde sucuk varsa onada ip geçirip boyunlarına asardınn
![]()
hem eşim hem işim var bi tek bebişim yok![]()
böcük bide tül ütülüyosun allah sana akıl fikir ihsan eylesin canınmı sıkılıyo![]()
yok böcük ozmn kadın tutucam mutlaka..şimdi biraz daha idare edebilirim..sağol yakın olsak gelirdin hemiii
ada ben en çok butları vercem ellerine...kısmına güldüm....
sağol cnm çok temizimdir çooookk :))
aman işte napsın mecburıyetten adamcagız yapıyor sabah gıyecegını utuluyorr eskıdn utu gunm vardı hepsını utler kaldırrdım artk okdr duznlı deılım bebik olduktn sonra hesaplar degısyorrr:):) dşünsenize akşam iştn geldıktn sonra sürekli paçama yapışannn birr çikin böcükk:):)
oda olur merak etmeee:):)
iş arıyorum kendıme
gelırdım gercekten
yardımcı olması cok ıyı zaten öle olması gerekıyo
ayy yerım onu ben merakta ettım kendısını![]()
Allah hayırlısını versin 2 sene sonra düşünüom inşallah![]()