Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mutlukızdaha alttan muayene için erken ama mecbur kalırsa edebilir tabi..35.haftadan sonra başlıyorlar alttan muayenelere falan tamda hatırlamıyorum doğuralı 4 sene oldu :):) sen bir sor danış tabi doktoruna en iyi o bilir.

biriciğim mesajı attım kuzum..

casperım, iyi haberlerinize çok sevindim canım, inş. 3 taramada iyi çıkar...

brck, ben de biliyorum... yaptıran 1 kişiyi duydum sadece, oda muradına ermişti... ama bildiğim kadarıyla senin durum biraz farklı.. bu genelde doğduktan sonraki kayıplar ve hamileliğin ileri zamanlrındaki kayıplar için.. özellikle erkek çocukta olurmuş.. sen kafana takma bence... ama düşüklere karşı söylenen birşey vardı... ya mübdi sanırım... aklına geldikçe bunu tekrarla.. yanlışım varsa düzeltin kelimede... tabiki bol bol dua et... dua her kapıyı açar canım...
birde son gittiğim mevlitte hoca söylemişti... fetih süresi varmış.. onunda günün belli bi vaktinde namaz kıldıktan sonra okuman gerekiyormuş... sayısı çok fazlaydı hatırlamıyroum.. ama nette vardır... fatih sultan mehmet bu duayı okuduktan sonra istanbulu feth etmiş... dilek dileyip okumak gerekiyormuş sanırım...

pınarcım.. canım korkama lütfen... bence de al kızını çık dışarıya... soğuya da alışsın.. bu kadar nazlı alıştırma... giydir kalınca gezin ana kız....
bi kız arkadaşım sırf yürüyüş yapıp kilolarını vermek için kar kış demeden çıkarırdı kızını.....

balım, hoşgeldin..
saol lameciimm..
darısı size olsun inşallah..

inşallah herşey yolunda gider canım
sırt ağrılarım da var benim
benimde sadece göbeğim çıktı
yüzüm falan kaşık gibi duruyo hala
herkes diyo hamile olduğunu bilmesek
inanmıcaz diye

:1: ne güzel doğumdan sonra kilo aldım telaşın olmıcak canm :)

herşey yolundadır kuzum 2 gün sonra bebeğini görünce de keyfin yerine gelir :emir_bebek::emir_bebek:

mutlukızdaha alttan muayene için erken ama mecbur kalırsa edebilir tabi..35.haftadan sonra başlıyorlar alttan muayenelere falan tamda hatırlamıyorum doğuralı 4 sene oldu :):) sen bir sor danış tabi doktoruna en iyi o bilir.

biriciğim mesajı attım kuzum..

anladım canım perşembe söylicem zaten
inşallah hayırlısı olur hakkımızda

saol lameciimm..
darısı size olsun inşallah..

:1: ne güzel doğumdan sonra kilo aldım telaşın olmıcak canm :)

herşey yolundadır kuzum 2 gün sonra bebeğini görünce de keyfin yerine gelir :emir_bebek::emir_bebek:

ama son aylarda alırsın diyo herkes
inşallah canım dua edin ne olur
beni bi efham basıyo nedense

hoşbulduk lamemm.........

heyecan bastı beni..bizim topiğin ilk bebeği geliyo sanırım..35.haftada suyu gelmiş annişin hastaneden yazıyo :)) Rabbim kolay doğum versin..zaman daralıyoo şaka maka...bende size yazacam :))

neymış ya bak bende merak ettım

pınarcımmm korkma cnm yaa korktukça korkular ınsanı erıtır kötu eder
olacağı varsa her yerde olur
Rabbım meleğınle senı korusun

amin canım sağolasın..

sen benim yaptığımı yapma pınarcımm,
yeni anne oldun ya şimdi zamanla alışacaksın herşeye..ben kimselere gitmedim şimdi çok pişmanım,keşke gitseydim kafam dağılırdı.kurdumda kurdum evde daha kötü oldu..annene gitmen iyi olur,eve kapatma kendini..melekler korur bebişini birşeycik olmaz korkma sen.

sağol canım benim inşallah alışıcam zamanla, hele haftasonundan sonra kociş işe gidince daha kötü oluyorum.

pınarcım.. canım korkama lütfen... bence de al kızını çık dışarıya... soğuya da alışsın.. bu kadar nazlı alıştırma... giydir kalınca gezin ana kız....
bi kız arkadaşım sırf yürüyüş yapıp kilolarını vermek için kar kış demeden çıkarırdı kızını.....

balım, hoşgeldin..

haklısın çıkmak lazımda işte aman hasta olmasın korkusuna çıkamıyorum, kangurumuz var daha puset almadık, bugünyarın alıcaz o zaman çıkarız bol bol inşallah..

heyecan bastı beni..bizim topiğin ilk bebeği geliyo sanırım..35.haftada suyu gelmiş annişin hastaneden yazıyo :)) Rabbim kolay doğum versin..zaman daralıyoo şaka maka...bende size yazacam :))

inşallah hayırlısıyla kolayca yapar doğumunu canım
darısı senin başına senden sonra benim başıma:38:

balım kim doğuruyor??? rabbim kurtarsın hayırlısı ile inşallah..

AYYY valla mı kız sizin topik doğurmaya başladı hee
anamm sıra sana da gelicek hayırlısıyla inş.
bizi meraktan çatlatma hee bişi olursa
Rabbim kurtarsın inş.

Son düzenleme:
inşallah hayırlısıyla kolayca yapar doğumunu canım
darısı senin başına senden sonra benim başıma:38:

amin cnm....işllh...

balım kim doğuruyor??? rabbim kurtarsın hayırlısı ile inşallah..

ocak annelerinden biri..ama aralık annesi olcak :)) herşey nasip yaa
bende 12/01/12 de doğurucam :)) içime doğdu....

AYYY valla mı kız sizin topik doğurmaya başladı hee
anamm sıra sana da gelicek hayırlısıyla inş.
bizi meraktan çatlatma hee bişi olursa
Rabbim kurtarsın inş.

alyacım nan sanki ben doğuruyom..dur sakin ol daha çok var...
ben istiyorumki gece pırt diye doğsun sabah size haber vereyim :)) plansız programsız :))

patron geldı bı çekemedım yaa
amma cokşey almışım nasıl taşıycaksamm:31:

Casper h geldın cnm dmek aynı anası:)
kız mı olcek acep utanıyo

kelebek gecmıs olsun sanada

saol böcük yiğeninede bayıldım çok şeker maşallah

selam kızlarr.......
kelebeğim geçmiş olsun cnm,dikkat edin kendinize...
Yawrunada mşllh...pıt pıtlardan sonra herşey çabuk geçiyo cnm...

casperım
sizede mşllh..seninde şaka maka kocaman oldu yawrun..

brck hoşbulduk cnm..ben duymadım hiç öyle bişey..bence çok kurcalama bu olayı..biraz akışına bırak cnmm

bal teyzesiii balık başı gibi kalbini gösterdi doktor aa bunun tek gözü var deyince güldü kalbi o dedi gözü değil :1::1::1:

selam kızlarr
umarım herkes iyidir,

biz kızımla iyiyiz, oynuyoruz, uyuyoruz uyanıyoruz altımız değişiyo karnımız doyuyo gazımız çıkmaya çalışıyo, gaz damlası ve vitamin damlalarımız var.. öyle geçiyo vaktimiz,

bu akşam annemlere geçicez 3 4 günlüğüne, bi korku geldi bana, evde yanlızız ya gün içinde, ya deprem olursa naparım nasıl alırım kızımıda çıkarım diye paranoya yapmaya başladım :(((

cnm hiç bişey olmaz merak etme bol bol dua et evde netinde var bak
olmayanları düşün bide inci melek bi ayaklansın sen gör o zaman
işe ne zaman döneceksin peki

Lamecim sağol cnm benim açıklaman için:16:
araştırıcam bu duaları cnm.
diğer muskayıda hocaya bir sormak istiyorum ben doğduktan sonra diilde hani hamileyken düşüğe sebep oluyo die biliyorum.bi bakıcam bakalım tatlış çok sağol tekrar:54:
bublecim çok teşekkür ederim cnm sanada açıklama için;)

Son düzenleme:

bal teyzesiii balık başı gibi kalbini gösterdi doktor aa bunun tek gözü var deyince güldü kalbi o dedi gözü değil :1::1::1:

[/b][/color]

kız deme öyle balık başı felan alıncak kuzun...daha kaşına gözüne var cnm acele etme :))
ilk şekillendiğinde ben tavuk gibi demiştim :))

Lamecim sağol cnm benim açıklaman için:16:
araştırıcam bu duaları cnm.
diğer muskayıda hocaya bir sormak istiyorum ben doğduktan sonra diilde hani hamileyken düşüğe sebep oluyo die biliyorum.bi bakıcam bakalım tatlış çok sağol tekrar:54:
bublecim çok teşekkür ederim cnm sanada açıklama için;)

ric aederim canım ne demekk..
tabiki sor ama senin bebekler henüz oluşmadan gebelik sonlanıyor.. bence sübyan büyüsü ile alakası yok, ama sen bilirisn yinede...

burası yine gebelik topiğine dönmeden değişelim konuyu.....

dün aldınızmı evinize birşeyler???

ben toz şeker aldım....

Bu nasıl bir şeydirki doktorlar bile sebep gösteremiyor lamecim rabbim dermansız dert vermesin kimselere inşallah.
Allahım çok büyük bir daha yaşatmasın inşallah.
Sorun yok problem yok böyle birşey oluşuyor.

neyse kapatalım bencede;)
ben pirinç aldım ve bi dolu şey fındık fıstık vs...
rabim bereketini versin

Son düzenleme:
burası yine gebelik topiğine dönmeden değişelim konuyu.....

dün aldınızmı evinize birşeyler???

ben toz şeker aldım....

LAMECİM NOLCAK HER TELDEN TOPİĞİ BURASI TATLIMMMM

BENDE 7 PARÇA YİYECEK ALDIM rABBİM KABUL ETSİN NİYETLERİMİZİ İNŞ

cnm hiç bişey olmaz merak etme bol bol dua et evde netinde var bak
olmayanları düşün bide inci melek bi ayaklansın sen gör o zaman
işe ne zaman döneceksin peki

mart sonu gibi dönücem allah kısmet ederse canım

Back
X