- 19 Kasım 2008
- 2.007
- 1.387
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol lameciimm..casperım, iyi haberlerinize çok sevindim canım, inş. 3 taramada iyi çıkar...
brck, ben de biliyorum... yaptıran 1 kişiyi duydum sadece, oda muradına ermişti... ama bildiğim kadarıyla senin durum biraz farklı.. bu genelde doğduktan sonraki kayıplar ve hamileliğin ileri zamanlrındaki kayıplar için.. özellikle erkek çocukta olurmuş.. sen kafana takma bence... ama düşüklere karşı söylenen birşey vardı... ya mübdi sanırım... aklına geldikçe bunu tekrarla.. yanlışım varsa düzeltin kelimede... tabiki bol bol dua et... dua her kapıyı açar canım...
birde son gittiğim mevlitte hoca söylemişti... fetih süresi varmış.. onunda günün belli bi vaktinde namaz kıldıktan sonra okuman gerekiyormuş... sayısı çok fazlaydı hatırlamıyroum.. ama nette vardır... fatih sultan mehmet bu duayı okuduktan sonra istanbulu feth etmiş... dilek dileyip okumak gerekiyormuş sanırım...
pınarcım.. canım korkama lütfen... bence de al kızını çık dışarıya... soğuya da alışsın.. bu kadar nazlı alıştırma... giydir kalınca gezin ana kız....
bi kız arkadaşım sırf yürüyüş yapıp kilolarını vermek için kar kış demeden çıkarırdı kızını.....
balım, hoşgeldin..
inşallah herşey yolunda gider canım
sırt ağrılarım da var benim
benimde sadece göbeğim çıktı
yüzüm falan kaşık gibi duruyo hala
herkes diyo hamile olduğunu bilmesek
inanmıcaz diye
mutlukızdaha alttan muayene için erken ama mecbur kalırsa edebilir tabi..35.haftadan sonra başlıyorlar alttan muayenelere falan tamda hatırlamıyorum doğuralı 4 sene oldu :):) sen bir sor danış tabi doktoruna en iyi o bilir.
biriciğim mesajı attım kuzum..
saol lameciimm..
darısı size olsun inşallah..
ne güzel doğumdan sonra kilo aldım telaşın olmıcak canm :)
herşey yolundadır kuzum 2 gün sonra bebeğini görünce de keyfin yerine gelir![]()
neymış ya bak bende merak ettım
pınarcımmm korkma cnm yaa korktukça korkular ınsanı erıtır kötu eder
olacağı varsa her yerde olur
Rabbım meleğınle senı korusun
sen benim yaptığımı yapma pınarcımm,
yeni anne oldun ya şimdi zamanla alışacaksın herşeye..ben kimselere gitmedim şimdi çok pişmanım,keşke gitseydim kafam dağılırdı.kurdumda kurdum evde daha kötü oldu..annene gitmen iyi olur,eve kapatma kendini..melekler korur bebişini birşeycik olmaz korkma sen.
pınarcım.. canım korkama lütfen... bence de al kızını çık dışarıya... soğuya da alışsın.. bu kadar nazlı alıştırma... giydir kalınca gezin ana kız....
bi kız arkadaşım sırf yürüyüş yapıp kilolarını vermek için kar kış demeden çıkarırdı kızını.....
balım, hoşgeldin..
hoşbulduk lamemm.........
heyecan bastı beni..bizim topiğin ilk bebeği geliyo sanırım..35.haftada suyu gelmiş annişin hastaneden yazıyo :)) Rabbim kolay doğum versin..zaman daralıyoo şaka maka...bende size yazacam :))
heyecan bastı beni..bizim topiğin ilk bebeği geliyo sanırım..35.haftada suyu gelmiş annişin hastaneden yazıyo :)) Rabbim kolay doğum versin..zaman daralıyoo şaka maka...bende size yazacam :))
inşallah hayırlısıyla kolayca yapar doğumunu canım
darısı senin başına senden sonra benim başıma![]()
balım kim doğuruyor??? rabbim kurtarsın hayırlısı ile inşallah..
AYYY valla mı kız sizin topik doğurmaya başladı hee
anamm sıra sana da gelicek hayırlısıyla inş.
bizi meraktan çatlatma hee bişi olursa
Rabbim kurtarsın inş.
patron geldı bı çekemedım yaa
amma cokşey almışım nasıl taşıycaksamm
Casper h geldın cnm dmek aynı anası:)
kız mı olcek acep utanıyo
kelebek gecmıs olsun sanada
selam kızlarr.......
kelebeğim geçmiş olsun cnm,dikkat edin kendinize...
Yawrunada mşllh...pıt pıtlardan sonra herşey çabuk geçiyo cnm...
casperım sizede mşllh..seninde şaka maka kocaman oldu yawrun..
brck hoşbulduk cnm..ben duymadım hiç öyle bişey..bence çok kurcalama bu olayı..biraz akışına bırak cnmm
selam kızlarr
umarım herkes iyidir,
biz kızımla iyiyiz, oynuyoruz, uyuyoruz uyanıyoruz altımız değişiyo karnımız doyuyo gazımız çıkmaya çalışıyo, gaz damlası ve vitamin damlalarımız var.. öyle geçiyo vaktimiz,
bu akşam annemlere geçicez 3 4 günlüğüne, bi korku geldi bana, evde yanlızız ya gün içinde, ya deprem olursa naparım nasıl alırım kızımıda çıkarım diye paranoya yapmaya başladım((
saol böcük yiğeninede bayıldım çok şeker maşallah
bal teyzesiii balık başı gibi kalbini gösterdi doktor aa bunun tek gözü var deyince güldü kalbi o dedi gözü değil
[/b][/color]
kız deme öyle balık başı felan alıncak kuzun...daha kaşına gözüne var cnm acele etme :))
ilk şekillendiğinde ben tavuk gibi demiştim :))
Lamecim sağol cnm benim açıklaman için
araştırıcam bu duaları cnm.
diğer muskayıda hocaya bir sormak istiyorum ben doğduktan sonra diilde hani hamileyken düşüğe sebep oluyo die biliyorum.bi bakıcam bakalım tatlış çok sağol tekrar
bublecim çok teşekkür ederim cnm sanada açıklama için![]()
burası yine gebelik topiğine dönmeden değişelim konuyu.....
dün aldınızmı evinize birşeyler???
ben toz şeker aldım....
saol böcük yiğeninede bayıldım çok şeker maşallah
bal teyzesiii balık başı gibi kalbini gösterdi doktor aa bunun tek gözü var deyince güldü kalbi o dedi gözü değil
cnm hiç bişey olmaz merak etme bol bol dua et evde netinde var bak
olmayanları düşün bide inci melek bi ayaklansın sen gör o zaman
işe ne zaman döneceksin peki