Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben şimdi sümelanın şifresini bekliyorum..bu ayın 16sında gösterime girecekmiş..çok komik bir filme benziyor.çağan ırmakta ağladım bu filmdede güleyim biraz denge kurayım :))

hemde nasıl döne döne eşimi yatağın ucuna kadar getiriyorum yaaa
yakında adamı atarsın yataktan :1::1:
ben şimdi sümelanın şifresini bekliyorum..bu ayın 16sında gösterime girecekmiş..çok komik bir filme benziyor.çağan ırmakta ağladım bu filmdede güleyim biraz denge kurayım :))
:1::1: dengeli hatunumm :))

hünkarım aradı şimdi :9::9: küçük sultanımla beni almaya geliyorlarmış gezmeye götürecekmiş bizi ...seviyorum bu adamı yaa:16::16:

kuzummmmm benimde 7 eylül ben de SAT a göre 1 hafta geriyim 12+6 olması gerekirken....
3 aylık diyorum ben senin nasıl 3,5 anlamadım valla....

portakal ağacının şekerpare tarifini çok beğeniyorum kızlar,özellikle tavsiye ediyorum süper tutuyor haberiniz ola......

böcüğüm sen kitap tavsiye etmişsin bende sinema filmi söyleyeyim :)
dedemin insanlarına gitmenizi öneririm arkadaşlar..çok güzel bir film,çağan ırmak yapmış valla yine.eline sağlık..

ettıkte bu garularda kıtap merakı yok:63:bakan olmadı
bende gtcem ona cok merak edıomm

kuzummmmm benimde 7 eylül ben de sat a göre 1 hafta geriyim 12+6 olması gerekirken....

Portakal ağacının şekerpare tarifini çok beğeniyorum kızlar,özellikle tavsiye ediyorum süper tutuyor haberiniz ola......

senelerdir şekerpareyi
portakal ağacından yaparım
herkeslerde bayılır adacıkkk:46::46::46:

kuzummmmm benimde 7 eylül ben de SAT a göre 1 hafta geriyim 12+6 olması gerekirken....

portakal ağacının şekerpare tarifini çok beğeniyorum kızlar,özellikle tavsiye ediyorum süper tutuyor haberiniz ola......

adacım haftaya vurunca kafam karışıyo canm ya
ama gebelik 40 hafta dersek
20. haftada tam 4,5 aylık oluyo :)
20ye 4 haftam olduğuna göre 3,5 aylık diyorum küçük mü diyorum bebeğimi yaa

ayy ada demee..
ama yapmayım yaa
ben dondurma yapcam bu akşam :1:

canım herşeyin güzel gitmesine çok sevindim:nazar::nazar::nazar:
çıkmışsın o kötü bunalım modundan:nazar::nazar::nazar:

canm yaa çok sağol,ne kötü günlerdi gerçekten..rabbime çok şükür geçti geride kaldı..

ohh ne güzel hadi gözün aydın :1:
sev tabi kız :1::1:
sultanının babası o :)
:16:

:nazar::nazar::nazar:çok sevindim canım sizin adınızı iyi gezmeler canım:nazar::nazar::nazar:

sağol canım benimmm..

oohhhhhhhhh keyfe bak maşallah beeeee
bizimki de içerde uyusun anca :19:

adacım hayırlısı ile bebiş dünyaya gelsin,toparlanın ikinizde iyice sende bol bol hem eşinle hem bebişinle gezeceksin inşallah canm benim..

Back
X