Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakında adamı atarsın yataktanhemde nasıl döne döne eşimi yatağın ucuna kadar getiriyorum yaaa
ben şimdi sümelanın şifresini bekliyorum..bu ayın 16sında gösterime girecekmiş..çok komik bir filme benziyor.çağan ırmakta ağladım bu filmdede güleyim biraz denge kurayım :))
yakında adamı atarsın yataktan
dengeli hatunumm :))
hünkarım aradı şimdiküçük sultanımla beni almaya geliyorlarmış gezmeye götürecekmiş bizi ...seviyorum bu adamı yaa
![]()
hünkarım aradı şimdiküçük sultanımla beni almaya geliyorlarmış gezmeye götürecekmiş bizi ...seviyorum bu adamı yaa
![]()
hünkarım aradı şimdiKüçük sultanımla beni almaya geliyorlarmış gezmeye götürecekmiş bizi ...seviyorum bu adamı yaa
![]()
![]()
böcüğüm sen kitap tavsiye etmişsin bende sinema filmi söyleyeyim :)
dedemin insanlarına gitmenizi öneririm arkadaşlar..çok güzel bir film,çağan ırmak yapmış valla yine.eline sağlık..
kuzummmmm benimde 7 eylül ben de sat a göre 1 hafta geriyim 12+6 olması gerekirken....
3 aylık diyorum ben senin nasıl 3,5 anlamadım valla....
Portakal ağacının şekerpare tarifini çok beğeniyorum kızlar,özellikle tavsiye ediyorum süper tutuyor haberiniz ola......
yumurta kırdomates çorbası yapcam
deyin hele yanına ne yemek yapam
kuzummmmm benimde 7 eylül ben de SAT a göre 1 hafta geriyim 12+6 olması gerekirken....
3 aylık diyorum ben senin nasıl 3,5 anlamadım valla....
portakal ağacının şekerpare tarifini çok beğeniyorum kızlar,özellikle tavsiye ediyorum süper tutuyor haberiniz ola......
domates çorbası yapcam
deyin hele yanına ne yemek yapam
canım herşeyin güzel gitmesine çok sevindim
çıkmışsın o kötü bunalım modundan![]()
ohh ne güzel hadi gözün aydın
sev tabi kız
sultanının babası o :)
çok sevindim canım sizin adınızı iyi gezmeler canım
![]()
oohhhhhhhhh keyfe bak maşallah beeeee
bizimki de içerde uyusun anca![]()
domates çorbası yapcam