Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bolllll peynirli makarna yap....iyi gider bence
ya da benim şimci canım çekti diye öyle sandım :))))
alyam he valla pek güzel değil mi ama
bak ordan un helvası tarifini de pek beğenirim hatta bayılırım.....
hazır yapmıyosundur inş.
Ne malzemen var bilemem de şöle vitaminli proteinli k.et yada b. Et yap işte
az vitamin al hamilesin sen dikkat et kuzum
aşk olsun brckk
dün de demişsin hiç yemeğin olmuyo die(
evde malzeme yok diye dün patates yapıvereyim dedim
ben beceriksiz hatun muyum aşk olsun![]()
ettıkte bu garularda kıtap merakı yokbakan olmadı
bende gtcem ona cok merak edıomm
adacım haftaya vurunca kafam karışıyo canm ya
ama gebelik 40 hafta dersek
20. haftada tam 4,5 aylık oluyo :)
20ye 4 haftam olduğuna göre 3,5 aylık diyorum küçük mü diyorum bebeğimi yaa
ayy ada demee..
ama yapmayım yaa
ben dondurma yapcam bu akşam![]()
beceriksiz olsanda seviyorum seni
ben seni kabağınla patlıcanınla menemeninle kabul ettim yavrum![]()
ettıkte bu garularda kıtap merakı yokbakan olmadı
bende gtcem ona cok merak edıomm
bak hala beceriksiz diobeceriksiz olsanda seviyorum seni
ben seni kabağınla patlıcanınla menemeninle kabul ettim yavrum![]()
20 haftada 5 aylık oluyo bebek
bende çok severim kitap okumayı eskiden beri..2 sayfa bile olsa okurum muhakkak her akşam..şimdi çocuk büyütmek yetiştirmekle alakalı bir kitap okuyorum.anne babalara tavsiyeler falan var,ama çok şeker bir kitap..ödev veriyor kitap size,birlikte şu faaliyeti yapın,şu oyunu oynayın diye..çocuğun kişilik oluşumuna katkıda bulunma amaçlı falan..mesela geçenlerde 3 tane not defteri aldık biri benim biri kızımın biri eşimin,herkes gün sonunda ogün onu en çok mutlu eden 6 şeyi yazıyor..kızım yazamıyor tabi biz ona soruyoruz o bize söylüyor biz yazıyoruz..herkesin defteri herkese açık isteyen okuyor.ama çok şeker oluyor cidden..sonra bir oyun var meela aile bireyleri el ele tutuşuyor şarkı söyler gibi döne döne biz mutlu bir aileyiz birbirimizi çok seviyoruz falan diyorsun..çok cici bir kitap..bende elimden geldiği kadar uygulamaya çalışıyorum ama sonuçları güzel oluyor cidden
gerçekten etkinliklerle falan eğlenceli olur canmmbende çok severim kitap okumayı eskiden beri..2 sayfa bile olsa okurum muhakkak her akşam..şimdi çocuk büyütmek yetiştirmekle alakalı bir kitap okuyorum.anne babalara tavsiyeler falan var,ama çok şeker bir kitap..ödev veriyor kitap size,birlikte şu faaliyeti yapın,şu oyunu oynayın diye..çocuğun kişilik oluşumuna katkıda bulunma amaçlı falan..mesela geçenlerde 3 tane not defteri aldık biri benim biri kızımın biri eşimin,herkes gün sonunda ogün onu en çok mutlu eden 6 şeyi yazıyor..kızım yazamıyor tabi biz ona soruyoruz o bize söylüyor biz yazıyoruz..herkesin defteri herkese açık isteyen okuyor.ama çok şeker oluyor cidden..sonra bir oyun var meela aile bireyleri el ele tutuşuyor şarkı söyler gibi döne döne biz mutlu bir aileyiz birbirimizi çok seviyoruz falan diyorsun..çok cici bir kitap..bende elimden geldiği kadar uygulamaya çalışıyorum ama sonuçları güzel oluyor cidden
bende çok severim kitap okumayı eskiden beri..2 sayfa bile olsa okurum muhakkak her akşam..şimdi çocuk büyütmek yetiştirmekle alakalı bir kitap okuyorum.anne babalara tavsiyeler falan var,ama çok şeker bir kitap..ödev veriyor kitap size,birlikte şu faaliyeti yapın,şu oyunu oynayın diye..çocuğun kişilik oluşumuna katkıda bulunma amaçlı falan..mesela geçenlerde 3 tane not defteri aldık biri benim biri kızımın biri eşimin,herkes gün sonunda ogün onu en çok mutlu eden 6 şeyi yazıyor..kızım yazamıyor tabi biz ona soruyoruz o bize söylüyor biz yazıyoruz..herkesin defteri herkese açık isteyen okuyor.ama çok şeker oluyor cidden..sonra bir oyun var meela aile bireyleri el ele tutuşuyor şarkı söyler gibi döne döne biz mutlu bir aileyiz birbirimizi çok seviyoruz falan diyorsun..çok cici bir kitap..bende elimden geldiği kadar uygulamaya çalışıyorum ama sonuçları güzel oluyor cidden
annemden kalan bir kuru patlıcanaaaaa razıysan gelll benimle casperim:)
şaka yapıyorum tatlım
amiinn adacıımm amiinnbrck.....dün senin içinde dua ettim
Rabbim kabul etsin inşallah
tanemime ve bal'a hayırlı ve kolay doğumlar diledim
melodiciğimin evladının kreş sorunu temelli çözülsün inşallah istedim......
evladı doğmuşlara-doğacaklara sağlıklı ömürler diledim.....
diledim de diledim....Allah'ım kabul eder inşallah.....
net.ten bir dua bulmuştum 10.gününde 70 kere besmele çekilip 7 kere okunacak bir duayıda okudum en sonunda,uyudum kuzumla.....
Rabbime emanetiz hep birlikte inşallah.....
Slm kızlar iyi akşamlar beni de kabul edermisiniz :)
brck.....dün senin içinde dua ettim
net.ten bir dua bulmuştum 10.gününde 70 kere besmele çekilip 7 kere okunacak bir duayıda okudum en sonunda,uyudum kuzumla.....
bak hala beceriksiz dio
zorla yemeklerin fotoğraflarınımı koyayım şekerim :))
anamm..
o zaman benim bebeğim kocaman oldu :)
4 aylık mı şimdik
16 haftalık
:26::26:
brck.....dün senin içinde dua ettim
tanemime ve bal'a hayırlı ve kolay doğumlar diledim
melodiciğimin evladının kreş sorunu temelli çözülsün inşallah istedim......
evladı doğmuşlara-doğacaklara sağlıklı ömürler diledim.....
Slm kızlar iyi akşamlar beni de kabul edermisiniz :)
bublecim çocuk eğitim kitapının adını yazar mısın tatlım
gelirim kız :))
amiinn adacıımm amiinn
hoşgeldinizz..
kendinizi tanıtırsanız tabiki :)