Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

evt casperım oklava veya ne olursa...
ki dedesi bütün gün onla boyama yapar,yapboz yapar...terini değiştirir,yemek saati ilaç saati hepsini bilir..ama bizim kız cadı..işine nasıl gelirse valla :))

cimcimee desene :1::1:
dedeye de maşallah canm :)
babama versek torunu ağlasa panik olur :1::1::1:

oy benim babacımda çok güzel bakar.alır ayağına sallar uyutur yemek yedirir:)
biz 3 ümüz çıkıp gezebiliriz annem ben gelin babama bırakıp:)

bende memnun oldum nevgul eçmiş olsun Allah yardım etsin 3 aydır 20 lik dişim çıkıcak çekiyorum çok feci çocuklarda böle çekiosa çok üzülürüm kıyamam :(

Alyacım frenchi bende çok seviyorum ama evliyim ya hani yap gece çıkar filan uğraşamam.Hiç pahalı parfüm kullanmam bu arada :D Genelde A ile başlayan bi kozmetik varya veriyim mi adını reklama girmesin hani bu aralar azra akın yeni yüzü oldu o firmanın hepsi çin malı bence ama genelde oradan alıyorum :D

Parfümde çiçek kokularını seviyorum ağır kokulardan hoşlanmam hele odunsu kokular varya ıyk ter gibi kokuyolar :D

ohh ne güzel..
sende bebek doğunca ver ellerine :1::1: tecrübeliler nasılsa torun konusunda :1:

NASİP CNMMM

oy benim babacımda çok güzel bakar.alır ayağına sallar uyutur yemek yedirir:)
biz 3 ümüz çıkıp gezebiliriz annem ben gelin babama bırakıp:)

brck boşe demiyom sizinkilerle bizimkiler çok benziyo diye :)

cnm bende kasıt gördüm o sebeple üzme kendini..çocuğunda bi suçu yok onlara kızıp çocuğuna kötü davranırsan çocuk senden soğur..akışına bırak ve çocuğuna sıcak yaklaş..bizim cadı babanesine mami diyor :)) işine gelince seviyo işine gelmeyince sevmiyor..çok güzel insan kullanıyor..babam diyor bu çocuk amerika gibi sağı solu hiç belli değil..bi bakmışsın dedecim diye babama sarılıyor bi bakmışsın kafasına oklavayı geçiriyor :)) çocuk işte bi şekerle bile kandırmak kolay..senin k.v dede kandırdım sanıyo ama sizin aranıza kim girebilirki..bırak sende bu durumu kullan kendi lehine çevir durumu cnm..

ay yerım onu ben neyse ıste en azından sizlerle paylşnca biraz içim rahtladı bak sımdı yenı bır bomba daha arasm kres arastrmıs sorms bana fıyat solettıryr muduree ıde ben sana arastrdm ısıne gelmedı mılltn yannd aay kıyamam ıstemem guvenmem dedın demekkı ayak yapms admlrn yannda hep böle ay delrcemmm sabır cekeym barı ıcımden:):) yalnız amerıka gıbı cumlesıne bittmm bizmkıde bazn ısıne gelene gıdyrrr böleee ama bendn hıc yuz bulmyr bend ebıraz kural koymayım bari cocumaa babannesnn evını dagtsn hihihhi

karnım ağrıyo ya gece çocuk gibi nasıl yapıyorum bilmiyorum ama sırtıma kadar açılıyo pijamam ya içime koyup yatayım bari bu gece :1:

güneş sadece sen bakıyo olsan kuralların işe yarar belki ama her kafadan ses çıkınca boşa kendini hırpalıyosun..çocukta haliyle işine gelen tarafa yanaşıyor..hee şöle olur kural koyarsın herkes hemfikir olur uygular ozmn başka..
ablamda mesela bazen bu olucak derse annem kesiinlikle aksini yapmaz,çocuğunda başka seçeneği yok tabii...
evt çocuğa sıcak yaklaş evde kvalideninse altını üstüne getirin gitsin ne takıyosun kafaya :)))

hoşgeldiniz böcük kelebek brckkkk

kelebek
şimdi kalıbı koyuyon masaya
yuvarlak açıyon 1 tane kalıbın üstüne koy
sonra az bastır yuvarlağı yerler belli olsun içten koy içlerine
yuvarlak aç tekrar en üstüne koy ve merdaneyle hamur açar gibi gel git kalıbın üstünde ki onlar birleşsin ayrılın
parmağınla düşür sonra mantıları
yani ters falan çevirme yok tatlım

bu arada hamur ne çok ince nede kalın alacak tatlım tamam
ya kaç kişilik oldunu inan bilmiyom ben

hımm deniyecem kuzummm çok saol

günaydın ballar smil ekleyemiyorum çok ilginç herneysem dün markafoni muhabbetini yarım kesmek zorunda kaldım hastaydım sevgili patronum(amcam) dayanamadı beni eve yolladı gittim yattım dinlendim ama uyuyamadım bu uykusuzluk deli edicek beni :( böcük bende hep giy dene beyenirsen al tekniğinden yanayım ama görünce dayanamıyorum bide herşeyin bir ilki vardır ya ne zaman ilk kez int ten alışveriş yapıcam bilemiyorum.kargo bedeli 5 tl filanmış sanırım yanılıyorsam beni bilgilendirin :) caspercm git görümcecinle keyif yap ohh benim 3 görümcem var 3ünüde sevmiyorum :d

ilk günden yırttım desene hilalim :)

mantı dediniz dün akşam benimde cnm çekti gittim hazır mantı aldım super freshin ay çok iğrenç hazır mantılar hiç sevmiyorum ama canım çekti die aldım.içinde kıyma bile yok:(ev mantısı satan yerde yok bizim oralarda:50:

ıyy ben artık bimin mantısını bile beğenmiyom :) :30:

güneş sadece sen bakıyo olsan kuralların işe yarar belki ama her kafadan ses çıkınca boşa kendini hırpalıyosun..çocukta haliyle işine gelen tarafa yanaşıyor..hee şöle olur kural koyarsın herkes hemfikir olur uygular ozmn başka..
ablamda mesela bazen bu olucak derse annem kesiinlikle aksini yapmaz,çocuğunda başka seçeneği yok tabii...
evt çocuğa sıcak yaklaş evde kvalideninse altını üstüne getirin gitsin ne takıyosun kafaya :)))

benimde anem bakıyo biliyonuz
1-2 hafta önce şey dedim
kız caliou mu ne o çizg filme takmıştı her dakka çın falan anneme izletme sakın dedim o d izletmemiş
babanneye desek hemen yanlış anlar belkide
ayy ne bilim analara naz geçiyoda

BUNDN SONRA ÖLE YAPCM VLLA :)
drearines HOŞGLDN BUARADAA

Hoşgeldin kelebeeem. Benim eşim babannesine anne dio halasınada abla.Küçükken hep onların yanında kalmış kaynanam çalışmıyomuş ama evde 3 kızı var diye babannesi almış eşimi yanına aynı binadalar tabi e eşim ilkokula gidene kadar birlik oturmuşlar zaten . Alışmış oda naapsın sözlendim babanne diyorum bana anne de dedi sözlün anne dio dedi o sözlümün problemi beni alakadar etmez kusurabakma benim annem 1 tane her önüme geleni ana kabul edemem dedim kapakkkk oldu :D kaynanamda kapakk oldu tabi :D Allah kısmet ederde çocuğum olursa kendim büyütmeyi istiyorum inş imkanım olurda kendim büyütürüm yoksa benim evladım da doğal olarak benden çok gördüğü kişiye anne diyecek
Hoşbuldum gunesim :)

Son düzenleme:
EVET KLASIK tır babannerl kızlarına alınmazlr ama gelınlere alınrlar hihih:)

Hoşgeldin kelebeeem. Benim eşim babannesine anne dio halasınada abla.Küçükken hep onların yanında kalmış kaynanam çalışmıyomuş ama evde 3 kızı var diye babannesi almış eşimi yanına aynı binadalar tabi e eşim ilkokula gidene kadar birlik oturmuşlar zaten . Alışmış oda naapsın sözlendim babanne diyorum bana anne de dedi sözlün anne dio dedi o sözlümün problemi beni alakadar etmez kusurabakma benim annem 1 tane her önüme geleni ana kabul edemem dedim kapakkkk oldu :D kaynanamda kapakk oldu tabi :D Allah kısmet ederde çocuğum olursa kendim büyütmeyi istiyorum inş imkanım olurda kendim büyütürüm yoksa benim evladım da doğal olarak benden çok gördüğü kişiye anne diyecek
Hoşbuldum gunesim :)

hoşbulduk çiçeğimmm

benimkide sanırım annem bakacak gerçi 1 yaşına kadar kendim büyütmwek istiyorum inşallah o zamana kadar şartlar el verirseee

:17:

EVET KLASIK tır babannerl kızlarına alınmazlr ama gelınlere alınrlar hihih:)

ama öyle canmm
görümcem taşındı babanne gitti bi süre toruna bakmaya ama kayınvalide bi üzgün anlatamam anne anne gibi olur mu hiç falan dio :1:
dedim öyle anne haklısın anneanne gibi olmas :)))

bi kezde dio gelinin yeri ayrı kızın yeri ayrı
haklısın anne dedim
annenin yeri ayrı kayınvalidenin yeri ayrı :1:.1:

Back
X