Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ona kızmam.baba memnun bananee.ama annesi bir tek benimmmmmm
![]()
evt casperım oklava veya ne olursa...
ki dedesi bütün gün onla boyama yapar,yapboz yapar...terini değiştirir,yemek saati ilaç saati hepsini bilir..ama bizim kız cadı..işine nasıl gelirse valla :))
cimcimee desene
dedeye de maşallah canm :)
babama versek torunu ağlasa panik olur![]()
CNM bizimkiler alıştı ama 3 yıl olucak nerdeyse...
annemde babamda emekli tek dertleri küçük cadı :))
ohh ne güzel..
sende bebek doğunca ver ellerinetecrübeliler nasılsa torun konusunda
![]()
oy benim babacımda çok güzel bakar.alır ayağına sallar uyutur yemek yedirir:)
biz 3 ümüz çıkıp gezebiliriz annem ben gelin babama bırakıp:)
cnm bende kasıt gördüm o sebeple üzme kendini..çocuğunda bi suçu yok onlara kızıp çocuğuna kötü davranırsan çocuk senden soğur..akışına bırak ve çocuğuna sıcak yaklaş..bizim cadı babanesine mami diyor :)) işine gelince seviyo işine gelmeyince sevmiyor..çok güzel insan kullanıyor..babam diyor bu çocuk amerika gibi sağı solu hiç belli değil..bi bakmışsın dedecim diye babama sarılıyor bi bakmışsın kafasına oklavayı geçiriyor :)) çocuk işte bi şekerle bile kandırmak kolay..senin k.v dede kandırdım sanıyo ama sizin aranıza kim girebilirki..bırak sende bu durumu kullan kendi lehine çevir durumu cnm..
hoşgeldiniz böcük kelebek brckkkk
kelebek
şimdi kalıbı koyuyon masaya
yuvarlak açıyon 1 tane kalıbın üstüne koy
sonra az bastır yuvarlağı yerler belli olsun içten koy içlerine
yuvarlak aç tekrar en üstüne koy ve merdaneyle hamur açar gibi gel git kalıbın üstünde ki onlar birleşsin ayrılın
parmağınla düşür sonra mantıları
yani ters falan çevirme yok tatlım
bu arada hamur ne çok ince nede kalın alacak tatlım tamam
ya kaç kişilik oldunu inan bilmiyom ben
günaydın ballar smil ekleyemiyorum çok ilginç herneysem dün markafoni muhabbetini yarım kesmek zorunda kaldım hastaydım sevgili patronum(amcam) dayanamadı beni eve yolladı gittim yattım dinlendim ama uyuyamadım bu uykusuzluk deli edicek beniböcük bende hep giy dene beyenirsen al tekniğinden yanayım ama görünce dayanamıyorum bide herşeyin bir ilki vardır ya ne zaman ilk kez int ten alışveriş yapıcam bilemiyorum.kargo bedeli 5 tl filanmış sanırım yanılıyorsam beni bilgilendirin :) caspercm git görümcecinle keyif yap ohh benim 3 görümcem var 3ünüde sevmiyorum :d
mantı dediniz dün akşam benimde cnm çekti gittim hazır mantı aldım super freshin ay çok iğrenç hazır mantılar hiç sevmiyorum ama canım çekti die aldım.içinde kıyma bile yokev mantısı satan yerde yok bizim oralarda
![]()
güneş sadece sen bakıyo olsan kuralların işe yarar belki ama her kafadan ses çıkınca boşa kendini hırpalıyosun..çocukta haliyle işine gelen tarafa yanaşıyor..hee şöle olur kural koyarsın herkes hemfikir olur uygular ozmn başka..
ablamda mesela bazen bu olucak derse annem kesiinlikle aksini yapmaz,çocuğunda başka seçeneği yok tabii...
evt çocuğa sıcak yaklaş evde kvalideninse altını üstüne getirin gitsin ne takıyosun kafaya :)))
güneş sadece sen bakıyo olsan kuralların işe yarar belki ama her kafadan ses çıkınca boşa kendini hırpalıyosun..çocukta haliyle işine gelen tarafa yanaşıyor..hee şöle olur kural koyarsın herkes hemfikir olur uygular ozmn başka..
ablamda mesela bazen bu olucak derse annem kesiinlikle aksini yapmaz,çocuğunda başka seçeneği yok tabii...
evt çocuğa sıcak yaklaş evde kvalideninse altını üstüne getirin gitsin ne takıyosun kafaya :)))
Hoşgeldin kelebeeem. Benim eşim babannesine anne dio halasınada abla.Küçükken hep onların yanında kalmış kaynanam çalışmıyomuş ama evde 3 kızı var diye babannesi almış eşimi yanına aynı binadalar tabi e eşim ilkokula gidene kadar birlik oturmuşlar zaten . Alışmış oda naapsın sözlendim babanne diyorum bana anne de dedi sözlün anne dio dedi o sözlümün problemi beni alakadar etmez kusurabakma benim annem 1 tane her önüme geleni ana kabul edemem dedim kapakkkk oldukaynanamda kapakk oldu tabi
Allah kısmet ederde çocuğum olursa kendim büyütmeyi istiyorum inş imkanım olurda kendim büyütürüm yoksa benim evladım da doğal olarak benden çok gördüğü kişiye anne diyecek
Hoşbuldum gunesim :)
EVET KLASIK tır babannerl kızlarına alınmazlr ama gelınlere alınrlar hihih:)