Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balın bekledığın zam olmadı sanırsam:(

valla bende bundansonra trıp atcemm
bana bişi dedı duymamızlıktan gelıp odadan cıktım
mısafır geldı kahve ıstedı dedım arayın kadın yapsın kalkmadım
suratımda bı karış
ne kadar ekmek o kadar köfte
kovarlarsada kovsunlar
anamın oraya gıderım bende:)

belkide oldu bana az geldi cnm...

en iyisi çekip gitmek bencede ...

bal vipdükkanda çok güzel takımlar var hemde baya uygunn
bkmak isteyenler bakalbilr

bakarım biara cnm sağolll

sanada hayırlı cumalr cnm

hoşgeldinnn

hoşbulduk cnmmm

ball hoşgeldin tatlımmmm

noldu kıss zammı kuvvetli yapma dı mı patron

kelebenk nevgülll CASPERR VE DİĞER KIZLARRRRR sizlerde hoşgeldinizzzz

hoşbulduk cnmm..ne bilim kuvvetsiz heral

amin kelebekim
yok canım yattı o iş evlenmedi kurtulamadım yani hoş gördüğüm yk kızı ama varlığı nedense rahatsız ediyo beni

Ula bal şükret ne kadarsa ben 6 yıldır çalışıyorum iş yerim zındık zam yapmadı.sadece devletin asgari ücrete yaptığı zam işte.

Kızlar akşam yemeğimiz çok güzeldi.amaaa ondan daha güzeli eşimi beklerken elinde gördüğüm bir buket çiçekti.:17:

Ula bal şükret ne kadarsa ben 6 yıldır çalışıyorum iş yerim zındık zam yapmadı.sadece devletin asgari ücrete yaptığı zam işte.

Kızlar akşam yemeğimiz çok güzeldi.amaaa ondan daha güzeli eşimi beklerken elinde gördüğüm bir buket çiçekti.:17:

nevgülüm allah daha nice yıllara eriştirsin eşinle büdüşünle ve sevdiklerinle eriştirsin canım

nevgül güzel geçmesine sevindim cnm süper olmuş:)

senin zamma gelince işe gelmediğin yattığın günlere iş başı saatlerine bol bol çıktığın izinlere sayıyolardır:1:

ula bal şükret ne kadarsa ben 6 yıldır çalışıyorum iş yerim zındık zam yapmadı.sadece devletin asgari ücrete yaptığı zam işte.

nevgülümm tebrikler ömerine kızzz ayy ne güsel bi sürprizzzzz:46::46::46::46::46::46::46:

demem nan bereketi kaçar...ocak zamı...
ben yokum gerçi o aylarda bakalım nasip herşeyyy

afern sana kız bana soruyorlr hemn soyluyorum dayanamyp
kackez uyardılar benı soran olursa allah bereket versın dıcksın dıye hehehe hıc akıllanmam ben:35:

afern sana kız bana soruyorlr hemn soyluyorum dayanamyp
kackez uyardılar benı soran olursa allah bereket versın dıcksın dıye hehehe hıc akıllanmam ben:35:

Bende söylüyorum cnm bide çok soran oluyo ben reelde hani kimseye soramam kaç para maaş alıyosun die ama bana çok soruyolar ve cvp verincede ooo iyiymiş diolar

Saol böcüküm
nevgul eşinde bayağı kibarmış tü tü tü nazar değmesin :D

Kızlar kadife etek kullanan varmı markafonide gördüm şimdi Pitti mağzasında 19.90 tl ye kadife etek :D

Sen tanırsın Lamecim isimlerini vermiyim ama artık yoklar sanırım çeyiz topiğinden.Evet cnm fmf zor benimde oluyo ataklarım 2hafta önce oldu mesela çok fenaydı hemde Allah herkese içi sırada bize şifa versin.Okul bitmeden çocuk düşünemiyorum canım ya eşim 25 yaşında o çok istiyo ama diyorum 2 yıl daha sabır hayırlısı bakalım Allah kapı kapı aratmasın istediğimiz zamanda kısmet etsin yüzümüzü güldürsün inş

canım ne diyim, allah yardımcın olsun.. gerçekten çok zor bir durum..
evet yaşlarınız küçük, bekleyin bencede canım. rabbim hayırlı zamanda nasip etsin...

nevgülüm allah daha nice yıllara eriştirsin eşinle büdüşünle ve sevdiklerinle eriştirsin canım
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
nevgül güzel geçmesine sevindim cnm süper olmuş:)

senin zamma gelince işe gelmediğin yattığın günlere iş başı saatlerine bol bol çıktığın izinlere sayıyolardır:1:
SAĞOL BRCK.ULAA ERKEN ÇIKIYORUMDA İŞİMİ BIRAKIP ÇIKMIYORUM YA.ZAM VERSİNLER BENDE ERKEN GELEYİM BURDA UYUYAYIM NE EDEYİM.:60:
nevgülümm tebrikler ömerine kızzz ayy ne güsel bi sürprizzzzz:46::46::46::46::46::46::46:

SAĞOL BİRSENCİM VALLA ÇOK ÇOK GÜZEL BİR SÜRPRİZ OLDU BİRDE İÇİNE NOT YAZDIRMIŞ ÇOK DUYGULANDIM ÇOK MUTLU OLDUM.YEMEKTE DE DİYO ŞU GÖZLERİNİN İÇİNİ GÜLDÜRMEK HERŞEYE DEĞER.:17::nazar:

Back
X