hayatim
arsima
esmy
tanem
fmk
sinay
pulp
sulfat
bunları kasdediyosun sanırım cnm
Evet canımm onlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatim
arsima
esmy
tanem
fmk
sinay
pulp
sulfat
bunları kasdediyosun sanırım cnm
ne bilim cnm paramı az benimmi gözüm aç...Allah bereket versin işte...
Evet canımm onlar
balın bekledığın zam olmadı sanırsam
valla bende bundansonra trıp atcemm
bana bişi dedı duymamızlıktan gelıp odadan cıktım
mısafır geldı kahve ıstedı dedım arayın kadın yapsın kalkmadım
suratımda bı karış
ne kadar ekmek o kadar köfte
kovarlarsada kovsunlar
anamın oraya gıderım bende:)
bal vipdükkanda çok güzel takımlar var hemde baya uygunn
bkmak isteyenler bakalbilr
sanada hayırlı cumalr cnm
hoşgeldinnn
ball hoşgeldin tatlımmmm
noldu kıss zammı kuvvetli yapma dı mı patron
kelebenk nevgülll CASPERR VE DİĞER KIZLARRRRR sizlerde hoşgeldinizzzz
ne bilim cnm paramı az benimmi gözüm aç...Allah bereket versin işte...
bal nekdr alıyrsn hehe cok merk ettımmm:):):)
şaka şaka
ne zammı bu peki ocak zammımı olcak bızede verırler belkımmm ayyy inşş
Ula bal şükret ne kadarsa ben 6 yıldır çalışıyorum iş yerim zındık zam yapmadı.sadece devletin asgari ücrete yaptığı zam işte.
Kızlar akşam yemeğimiz çok güzeldi.amaaa ondan daha güzeli eşimi beklerken elinde gördüğüm bir buket çiçekti.![]()
Ula bal şükret ne kadarsa ben 6 yıldır çalışıyorum iş yerim zındık zam yapmadı.sadece devletin asgari ücrete yaptığı zam işte.
Kızlar akşam yemeğimiz çok güzeldi.amaaa ondan daha güzeli eşimi beklerken elinde gördüğüm bir buket çiçekti.![]()
ula bal şükret ne kadarsa ben 6 yıldır çalışıyorum iş yerim zındık zam yapmadı.sadece devletin asgari ücrete yaptığı zam işte.
demem nan bereketi kaçar...ocak zamı...
ben yokum gerçi o aylarda bakalım nasip herşeyyy
afern sana kız bana soruyorlr hemn soyluyorum dayanamyp
kackez uyardılar benı soran olursa allah bereket versın dıcksın dıye hehehe hıc akıllanmam ben![]()
Bende söylüyorum cnm bide çok soran oluyo ben reelde hani kimseye soramam kaç para maaş alıyosun die ama bana çok soruyolar ve cvp verincede ooo iyiymiş diolar
Sen tanırsın Lamecim isimlerini vermiyim ama artık yoklar sanırım çeyiz topiğinden.Evet cnm fmf zor benimde oluyo ataklarım 2hafta önce oldu mesela çok fenaydı hemde Allah herkese içi sırada bize şifa versin.Okul bitmeden çocuk düşünemiyorum canım ya eşim 25 yaşında o çok istiyo ama diyorum 2 yıl daha sabır hayırlısı bakalım Allah kapı kapı aratmasın istediğimiz zamanda kısmet etsin yüzümüzü güldürsün inş
bereketı kacr valla
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMnevgülüm allah daha nice yıllara eriştirsin eşinle büdüşünle ve sevdiklerinle eriştirsin canım
SAĞOL BRCK.ULAA ERKEN ÇIKIYORUMDA İŞİMİ BIRAKIP ÇIKMIYORUM YA.ZAM VERSİNLER BENDE ERKEN GELEYİM BURDA UYUYAYIM NE EDEYİM.nevgül güzel geçmesine sevindim cnm süper olmuş:)
senin zamma gelince işe gelmediğin yattığın günlere iş başı saatlerine bol bol çıktığın izinlere sayıyolardır![]()
nevgülümm tebrikler ömerine kızzz ayy ne güsel bi sürprizzzzz![]()
Saol böcüküm
nevgul eşinde bayağı kibarmış tü tü tü nazar değmesin![]()
Kızlar kadife etek kullanan varmı markafonide gördüm şimdi Pitti mağzasında 19.90 tl ye kadife etek![]()