Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

casper'ın gözü aydın!

evet ben herşeyi çok takıyorum elimde değil.
çocuğum için en iyisi olsun istiyorum, olamıyor.
neyse artık başka bişiy yazıp başınızı ağrıtmam.
kusura bakamayın arkadaşlar!

güneş gördüm yazını canım. bende kahve üzerine balyaj yaptırmıştım ama şu ankararsızım.

kız meloş ne biçim söz o başınızı ağırttım falan
yazicam yazicam hep bişi çıkıyo
tatlım sen kırılgan ve herşeyi takan birisin ben gibi
inan bişi sölimmi annem bakmasına rağmen arada bir ters düşündümüz şeyler oluyor çocukla ilgili
çoğu zaman sölemem morali bozulmasın diye ki
sonradan bi konu arasında yada direk sölerim normal zamanda

biz annemle çok bağlıyız ve çok çok iyi anlaşırız 2 arkadaş gibiyiz ki
annem 43 yaşında

onun için bu senin k.validen ilişkinizin boyutunu tabi az çok biliyoz ama
katlanican mecbur kuşum anlatabildim dimi

Son düzenleme:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

Tanem, Brck+, mutlukız, Alya+, LaMe+, Drearines+, uğur böcüğü+
Selam fıstıklar . Pof kel alaka bir konuyla geleyim:1: oturma odası ruhumu daralttı salona geçeceğim . Siz nerede oturuyorsunuz . Aslında misafir gelince temiz temiz güzel oluyordu ama daral geldi yahu .

Hoşgeldin tanem. Ben oturma odasını kullanıyorum misafir odasına bi çamaşır asmak için bi misafir ağırlamak için bide temizlik için giriyorum o kadar :D

brck hakveriyorum sana...bencede herşeyi görmemek en iyisi..yoksa gerçekten kendini yıpratçaksın melodi..
hem daha kaçgün oldu..yawaş yawaş senin düzenine alışırlar merak etme ama az sabırlı olcnm...

güneş ben pipirikten dolayı duramadım...senin daha kötüymüş walla..o 2 gün 2 yıl olurdu bize...

tanemcim hoşgeldin tatlımmmm ayyy her an gelebilir dimi bebiş:nazar::nazar:
cnm şimdi şiştin ya bi yere sığamıyosun :1:
salon anca rahat gelir sana:1::1:
şaka yapıyorum cnm benim:38:

Selam fıstıklar . Pof kel alaka bir konuyla geleyim:1: oturma odası ruhumu daralttı salona geçeceğim . Siz nerede oturuyorsunuz . Aslında misafir gelince temiz temiz güzel oluyordu ama daral geldi yahu .

hoşgeldin tatlışşşşşş
dün akşam bende bu konuyu knştm kocemle
biz oturma odasını değiştik kızın odasıyla 1 ay önce
şimdide yine açmadı beni salona geçim diyom ama kocem dünden razı ama soğuklar geldi ya orası çok büyük zor ısınır
zati hiç kapamıyoz biz doğalgazı ya fatura coşar kızzz

hoşgeldin canım
biz oturma odasında oturuyoruz canım

Melodicim senin oğlana babannesi bakmaya başlamıştı sanırsam ufak problemler oldu galiba inan varya canm bi şekilde çocuk söz konusuysa düşüncelerine aykırı şeyler muhakkak olabiliyor kim olursa olsun :(
Alya naber fıstığım?

Ben küçükken soba vardı tabi evlerde.kışın oturma odasında otururduk yaz olunca sevinirdim salona geçince.Sanki başka bi yere taşınmışız gibi:1:
ben bu salon oturma odası kavramını anlamıyorum ya.boşuna bence 2 oda...

melodicim senin oğlana babannesi bakmaya başlamıştı sanırsam ufak problemler oldu galiba inan varya canm bi şekilde çocuk söz konusuysa düşüncelerine aykırı şeyler muhakkak olabiliyor kim olursa olsun :(
alya naber fıstığım?
iyidir tatlım senden naber.paşamız nasıl?
ben küçükken soba vardı tabi evlerde.kışın oturma odasında otururduk yaz olunca sevinirdim salona geçince.sanki başka bi yere taşınmışız gibi:1:
Ben bu salon oturma odası kavramını anlamıyorum ya.boşuna bence 2 oda...

:46::46::46::46::46::46::46:
Boşa almışız şu oturma odasını yahuuuuuuu

Yemek odasıda çok gereksiz.Yaptırdığıma bin pişmanım.Tamamen görüntü kirliliği ve kalabalık.Hiç hoş gelmiyo bana...
Allahtan anneme vericem :1:

ben küçükken soba vardı tabi evlerde.kışın oturma odasında otururduk yaz olunca sevinirdim salona geçince.sanki başka bi yere taşınmışız gibi:1:
Ben bu salon oturma odası kavramını anlamıyorum ya.boşuna bence 2 oda...

he valla boşuna temizlik yapıyoz :)

yemek odasıda çok gereksiz.yaptırdığıma bin pişmanım.tamamen görüntü kirliliği ve kalabalık.hiç hoş gelmiyo bana...
Allahtan anneme vericem :1:

bizim şuan çocuk odasında yemek masası
sonra nereye koyarım bilemiyom
misafirin gelince yemeği nerde yediriyon brck sen :)

hoşgeldınnnn ben oturma odaısnd aoturuyorm klıma orda mecburuzz kısı n da yazında malsf:( bıara salonu n takmlrı tasdm otrma odasına koseyıde salona attm degsklık olsn dıye ama aa kısa sure takldm oda darldı cunku

brck hakveriyorum sana...bencede herşeyi görmemek en iyisi..yoksa gerçekten kendini yıpratçaksın melodi..
hem daha kaçgün oldu..yawaş yawaş senin düzenine alışırlar merak etme ama az sabırlı olcnm...

güneş ben pipirikten dolayı duramadım...senin daha kötüymüş walla..o 2 gün 2 yıl olurdu bize...

ay evet gorsen bırde benı mılletı aryrm onlrn testtekı ense kalnlıklrını karsılastrma yapıyorm vs teyzemı aryrm bana hastanenndn doktr bul sor dıyorm oyy oyy nel r nelrrr

tanem hoşgeldin kuşum....

fazla odan varsa misafir odası olması mantıklı..ama yoksa bence geç otur...
yani benim 3+1 mesela salonda oturmaya gerek yok temiz dursun orasıda...

benim evde oturma odası misafir odası yatak odası var bebişim olursa ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorumm

Hoşgeldin tanem. Ben oturma odasını kullanıyorum misafir odasına bi çamaşır asmak için bi misafir ağırlamak için bide temizlik için giriyorum o kadar :D
Anaa sobe fıstık naber eski ereğli kız ben çıkarabildin mi :D Hani çeyiz topiğinden .:1:
tanemcim hoşgeldin tatlımmmm ayyy her an gelebilir dimi bebiş:nazar::nazar:
cnm şimdi şiştin ya bi yere sığamıyosun :1:
salon anca rahat gelir sana:1::1:
şaka yapıyorum cnm benim:38:

Ha haa sahidende öyle kız tam 10 kilo aldım koca göbeğimi bazen sandalyelere falan çarpıyorum mutfakta :D Ne var ne yok fıstık bu arada ?

hoşgeldin tatlışşşşşş
dün akşam bende bu konuyu knştm kocemle
biz oturma odasını değiştik kızın odasıyla 1 ay önce
şimdide yine açmadı beni salona geçim diyom ama kocem dünden razı ama soğuklar geldi ya orası çok büyük zor ısınır
zati hiç kapamıyoz biz doğalgazı ya fatura coşar kızzz
Kız altta üstte herkesin salonu kapalı o yüzden iki gündür bayağı açtım kombiyi iyice ısınsın salon diye tek petek var salonda şimdilik idare ediyor gibi kız hiç kapanmıyorki kombi zaten ki bebek olunca hamam gibi sıcak olmalıymış ev üşümesin diye . Çok soğuk oluyor bizim burası karadenizya :))

hoşgeldin canım
biz oturma odasında oturuyoruz canım
:27:

Ben küçükken soba vardı tabi evlerde.kışın oturma odasında otururduk yaz olunca sevinirdim salona geçince.Sanki başka bi yere taşınmışız gibi:1:
ben bu salon oturma odası kavramını anlamıyorum ya.boşuna bence 2 oda...

bende bazn senın gıbı dusnmek ıstyrm dusnyrmda hatta ama ınan
beım salon olması bazn okdr ıyı oluyorkı oturma odası bazn cok dagılyr oyuncklr bılmem nerl vırt zırt cat kapı bırı gelse nereye alcmm kapıda beklyn 2 dk evı toplum denıyor hemn hopp buyrn salona dıyorm acıyrm ısıtıcyı yaznda cam pencere acılyr ohh mıss mıssss salon temz ev işte yanı bana sartmıs iiikide almısım

benim evde oturma odası misafir odası yatak odası var bebişim olursa ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorumm

tabiki oturma odasını kapatıp salonun büyükse orada oturucaksın oturma odasınıda bebek odası yapacaksın:34:

tanemim iyiyim yavrum sen nasılsın
dikkat et göbüşüne

tanem hoşgeldin kuşum....

fazla odan varsa misafir odası olması mantıklı..ama yoksa bence geç otur...
yani benim 3+1 mesela salonda oturmaya gerek yok temiz dursun orasıda...

benimde 3+1 ama yinede pişmanın
salonu oturma odası yapıcan
boş kalan odayıda şöle armut minder plastaşion laptop kitaplık kütüphane gibi
yani ister oyun odası ister kitap okuma odası
yapicam yapicam şu hayalimdeki evi alim 3-5 sene sonra

Back
X