Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benimde 3+1 ama yinede pişmanın
salonu oturma odası yapıcan
boş kalan odayıda şöle armut minder plastaşion laptop kitaplık kütüphane gibi
yani ister oyun odası ister kitap okuma odası
yapicam yapicam şu hayalimdeki evi alim 3-5 sene sonra

he bak o fıkır guzlll tabısı ama yınede uzakmak ıcın böle cekyat vs lazm cunku hep hep uzanma modnda olurmm hihihhi

hele benim gibi odaları biraz küçük küçük olupta genede yemek odası alanlara sesleniyorum:1:
yada illa o yemek odası alınır gerekirse odaya sıkıştırılır :1:
ev iyice boğulur ne gerek var yahu ne gerek var
al bi ünite bi masa ortaya sehpa koltuk takımı yeter.
yok illa konsol vitrin olacak.o bardaklar millete sergilenecek gösterilecek herkes görsün benim bardak takımımı:1:
ya benim bide vitrinimle masam küçük odada kimsede görmüyo üzülüyorum:5::1:
:1::1:
ahh ahh eşim çok dedi yapmayalım diye dinlemedim:50:

he bak o fıkır guzlll tabısı ama yınede uzakmak ıcın böle cekyat vs lazm cunku hep hep uzanma modnda olurmm hihihhi

salondaki koltuklar şık amarahat olucak
artık eskisi gibi değil çeşit çok hemde şıkır şıkırrr

iyidir tatlım senden naber.paşamız nasıl?

:46::46::46::46::46::46::46:
Boşa almışız şu oturma odasını yahuuuuuuu
İyiyiz teyzesi .:54:
Yemek odasıda çok gereksiz.Yaptırdığıma bin pişmanım.Tamamen görüntü kirliliği ve kalabalık.Hiç hoş gelmiyo bana...
Allahtan anneme vericem :1:
Kız tam takım bencede hoş olmuyor vitrinliler falan . Gerçi ben fazla eşya sevmediğim içinde hoş gelmeyebilir . Yemek masası+konsol tamamdır :) Orta sehba bile aldırmadım salona kociş hala kızıyor ne zaman mobilyacıdan geçsek salona sehba oturma, odasına tv ünitesi almak istiyor ukde kaldı adamda :D Salondada, oturma odasındada tvler duvarda yetiyor yav . Tv sehbası bile istemiyorum . :34:
hoşgeldınnnn ben oturma odaısnd aoturuyorm klıma orda mecburuzz kısı n da yazında malsf:( bıara salonu n takmlrı tasdm otrma odasına koseyıde salona attm degsklık olsn dıye ama aa kısa sure takldm oda darldı cunku

ay evet gorsen bırde benı mılletı aryrm onlrn testtekı ense kalnlıklrını karsılastrma yapıyorm vs teyzemı aryrm bana hastanenndn doktr bul sor dıyorm oyy oyy nel r nelrrr

Ya ben köşedende memnun değilim aslında bu hafta sonu onu düz koltuk gibi yerleştircem bir iki kişi gelince zor oluyor .

tanem hoşgeldin kuşum....

fazla odan varsa misafir odası olması mantıklı..ama yoksa bence geç otur...
yani benim 3+1 mesela salonda oturmaya gerek yok temiz dursun orasıda...
Tatlış benim evde 3+1 bide sürekli evdeyim ya sabah akşam ondan olsa gerek değişiklik istiyorum .

hele benim gibi odaları biraz küçük küçük olupta genede yemek odası alanlara sesleniyorum:1:
yada illa o yemek odası alınır gerekirse odaya sıkıştırılır :1:
ev iyice boğulur ne gerek var yahu ne gerek var
al bi ünite bi masa ortaya sehpa koltuk takımı yeter.
yok illa konsol vitrin olacak.o bardaklar millete sergilenecek gösterilecek herkes görsün benim bardak takımımı:1:
ya benim bide vitrinimle masam küçük odada kimsede görmüyo üzülüyorum:5::1:
:1::1:
ahh ahh eşim çok dedi yapmayalım diye dinlemedim:50:

tatlım o zamanda öle modaydı anlmadık ki herşeyimiz olsun hiç bişeyden eksşk kalmayalım dedik
şinci artık sadelik ön planda

İyiyiz teyzesi .:54:

Kız tam takım bencede hoş olmuyor vitrinliler falan . Gerçi ben fazla eşya sevmediğim içinde hoş gelmeyebilir . Yemek masası+konsol tamamdır :) Orta sehba bile aldırmadım salona kociş hala kızıyor ne zaman mobilyacıdan geçsek salona sehba oturma, odasına tv ünitesi almak istiyor ukde kaldı adamda :D Salondada, oturma odasındada tvler duvarda yetiyor yav . Tv sehbası bile istemiyorum . :34:

Ya ben köşedende memnun değilim aslında bu hafta sonu onu düz koltuk gibi yerleştircem bir iki kişi gelince zor oluyor .

Tatlış benim evde 3+1 bide sürekli evdeyim ya sabah akşam ondan olsa gerek değişiklik istiyorum .

bizde menun dıılz cnm kose sadece evd e kendımz varsak raht ve guzel 1-2 kıs gelnce rht dııl hakkatten ıyıkı salona kose vs almammsm kalablk geldgı zmn atyrm herksı salona

tanem bacıı günler yaklaştı kısmetse ne zaman doğum ...

Alya eviniz kiramı cnmmm
Açık tarih tatlım.:1: Dr bekle diyor . Senin nasıl geçiyor ?

benimde 3+1 ama yinede pişmanın
salonu oturma odası yapıcan
boş kalan odayıda şöle armut minder plastaşion laptop kitaplık kütüphane gibi
yani ister oyun odası ister kitap okuma odası
yapicam yapicam şu hayalimdeki evi alim 3-5 sene sonra
İnşallah hayalindekinin alasına sahip olursun canm .
tabiki oturma odasını kapatıp salonun büyükse orada oturucaksın oturma odasınıda bebek odası yapacaksın:34:

tanemim iyiyim yavrum sen nasılsın
dikkat et göbüşüne
Yatışa devam canm iyiyim hamdolsun .

bizde menun dıılz cnm kose sadece evd e kendımz varsak raht ve guzel 1-2 kıs gelnce rht dııl hakkatten ıyıkı salona kose vs almammsm kalablk geldgı zmn atyrm herksı salona

benim de ark. salonunda köşe var asker gibi diziliyoz oraya gedince beee

Çıkarmam mı Tanem :) Tebrik ediyorum seni çoookk.Hayırlısıyla alırsın kucağına inş bebeğini :)

Brckk mecbur öyle oda yapmasak olmaz zaten misafir odam büyük te oturma odasında köşe takımı var kalan yere beşikle eşyalar sığar aslında :D ay daha dereyi görmeden paçaları sıvadım ben :D

kızlar benim oturduğum yer misafirim herşeyim bir olucak.diğer koltuğu çocuk odasına koyucam.çocuk oluncada bebek odası olacak orası.koltukları veririm birine.eşim dio oturma odasına köşe yapalım
ben istemiyorum...memnunmusunuz köşeden bana rahat olmaz gibi geliyor.uzanıp tv izlenmez yan bakarsın vs...
ben kaba kolları geniş rahat koltuklar istiyorum ama odamı çok sıkıştırır
modern koltuk tarzı çekyat istiyorum ama eşim istemiyo
illa koltuk olacakmış minderleri yıkanacakmış sabit istemiyor alttan açılanlardan istiyor bi türlü uzlaşamadık

Son düzenleme:
benim köşe takımım albümümde var isteyen bakabilir :D ben çok memnunum çok kullanışlı geliyo bana ama benim köşe takımım L'nin birleştiği yerden ayrılıp 2 parça halinde de kullanılabiliyo kışın peteğin önünü kapıyo diye iki parçaya ayırıp kullanıyorum ben Tv de tam karşıda her türlü izliyoruz yani bi problem yok :D ama şu çok kişi gelince dizilme olayı çok doğru çok komik oluo :D ben misafir odasına klasik aldım isteyen bakabilir (bakın hemen albümüm biraz şenlensin :31:) tek hatam altları açılmıyo yatak oluyo ama çekyat gibi altına bişi konulmuyo hoş kocaman bi portmantom ve bazam var ama olaydı iyiydi:1::9:

kızlar benim oturduğum yer misafirim herşeyim bir olucak.diğer koltuğu çocuk odasına koyucam.çocuk oluncada bebek odası olacak orası.koltukları veririm birine.eşim dio oturma odasına köşe yapalım
ben istemiyorum...memnunmusunuz köşeden bana rahat olmaz gibi geliyor.uzanıp tv izlenmez yan bakarsın vs...
illa koltuk olacakmış minderleri yıkanacakmış sabit istemiyor alttan açılanlardan istiyor bi türlü uzlaşamadık

ben memnunum brck..tabi köşeden köşeye değişir ama benimki çok rahat puf puf belki ondan..tabii orda misafir ağarlanmıyo..anca bize yetiyo :)

Çıkarmam mı Tanem :) Tebrik ediyorum seni çoookk.Hayırlısıyla alırsın kucağına inş bebeğini :)

Brckk mecbur öyle oda yapmasak olmaz zaten misafir odam büyük te oturma odasında köşe takımı var kalan yere beşikle eşyalar sığar aslında :D ay daha dereyi görmeden paçaları sıvadım ben :D
Sağ ol tatlım:)

Benim oturma odamda var evde yalnızken falan güzel ama bir iki misafir gelse cıks hoşuma gitmiyor . Sırf bu yüzden salondan berjerleri getirdik yanına . Ama salona geçip memnun kalmaz ve tekrar oturma odasına dönmeye karar verirsem:1: koltuk alacağım köşenin yanına anca o zaman iyi olur bir iki kişi gelince.

benim de ark. salonunda köşe var asker gibi diziliyoz oraya gedince beee

mheheheh ne guzlll birnz pufuna oturun gıııııııııııııı ben bana mısfr gelnce koseye dızyorm hepsını bend ekarsılarına puf a oturuyorum hihihihi ızlıyrm hepsını kım yerkn doktu vs vs:32::27::27::27::27: a bele

ben memnunum brck..tabi köşeden köşeye değişir ama benimki çok rahat puf puf belki ondan..tabii orda misafir ağarlanmıyo..anca bize yetiyo :)

bencede oturma odası için ideal ama salon için güsel olmuyo
dedim ya asker gibi diziliyon çok kullanışsız oluyo

Son düzenleme:
mheheheh ne guzlll birnz pufuna oturun gıııııııııııııı ben bana mısfr gelnce koseye dızyorm hepsını bend ekarsılarına puf a oturuyorum hihihihi ızlıyrm hepsını kım yerkn doktu vs vs:32::27::27::27::27: a bele

delüüüüüüüüüüsün sen delüüüüüüüüüüüü

balcım bende kanepemi öle istiyorum işte ama onlarda sabit oluyo sanırım dikişli hoş duruyo...
kanepe böle açılır istiyorum ben işte
Ahsen Koltuk Takm - Koltuk Takmlar - Evgr Mobilya
ama bunlarında aralarına inanılmaz toz pislik giriyor:1:

brck sen şinci masraf çıkarma bence..elindekilerle idare et..sonra gönlüne göre alırsın...
bunların teklileri hoşuma gitti yaa... üçlüler çok hantal gibi sanki çok yer kaplar...

Back
X