mutlucumm güle güle kullansın prenses aldıklarını cokta uyguna almışın
bende h sonu ctesı az işim vardı temızlık yaptım genelde h içi bıtıyorum cunku pazarda ders çalıştım ctesı sınavım var ehlıyet
bugunde kocem gelıoo adadanözledım namıssızı bıdaha gtmesın bensız
bende kurbana yakın büyük temızlık yapcemm halılarımı gene vercem yıkamaya şöle ıyı bı yer bulamadım yaa
oturma odamdakı halımda 3 damla lekesı var ne ettımse çıkmıoo belımde ağrı olmasa sılcemde zamanım yok öle halı sılem bılmem neıyı bı yer bulurum ınş.
perdeler falanda yıkancak
kurbana yakın yada kurbanla yıllık ıznımı bırleştırıp köye gtmek ıstıyom yıne bakalım
sağol böcüğüm amin inşallah iyi günlerde giysin minik prenses evet çok uyguna aldım canım daha çok güzel elbiseler vardı
düğünde falan giymek için efil efil ama onlarıda bir daha ki gittiğimde alırım artık kalırsa canım
ya ben hiç bir işe yetişemez oldum ya canım hiç bir şey yapmak istemiyo neden se koyverdim kendimi iyice yaaaa
halılarım falan yıkanacak halı yıkamayla kayınvalide çay dökmüş bem beyaz halıma benden de saklamış daha sonra gördüm
ama çıkaramadım ya çay lekesini bi fikriniz varmı acaba çay lekesi ile ıslak mendille silmeye kalkmış iyice mahf olmuş halım yaa