Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mutlucumm güle güle kullansın prenses aldıklarını cokta uyguna almışın
bende h sonu ctesı az işim vardı temızlık yaptım genelde h içi bıtıyorum cunku pazarda ders çalıştım ctesı sınavım var ehlıyet:6:
bugunde kocem gelıoo adadan:52:özledım namıssızı bıdaha gtmesın bensız

bende kurbana yakın büyük temızlık yapcemm halılarımı gene vercem yıkamaya şöle ıyı bı yer bulamadım yaa
oturma odamdakı halımda 3 damla lekesı var ne ettımse çıkmıoo belımde ağrı olmasa sılcemde zamanım yok öle halı sılem bılmem ne :31:ıyı bı yer bulurum ınş.
perdeler falanda yıkancak
kurbana yakın yada kurbanla yıllık ıznımı bırleştırıp köye gtmek ıstıyom yıne bakalım

sağol böcüğüm amin inşallah iyi günlerde giysin minik prenses evet çok uyguna aldım canım daha çok güzel elbiseler vardı

düğünde falan giymek için efil efil ama onlarıda bir daha ki gittiğimde alırım artık kalırsa canım

ya ben hiç bir işe yetişemez oldum ya canım hiç bir şey yapmak istemiyo neden se koyverdim kendimi iyice yaaaa

halılarım falan yıkanacak halı yıkamayla kayınvalide çay dökmüş bem beyaz halıma benden de saklamış daha sonra gördüm

ama çıkaramadım ya çay lekesini bi fikriniz varmı acaba çay lekesi ile ıslak mendille silmeye kalkmış iyice mahf olmuş halım yaa

evet canım akşama kadar zaten özlüyorum canım ama ev işleri de seni bekliyo işte

evet bende kaçmak istiyorum şöyle 3-4 günlüğüne iyi olur aslında ama görümcemler de birlikte gidelim diyorlar

onlar la gitmek istemiyorum bende çünkü görümcemi çekemem orlarda

haklısın ikisi de seni bekliyor evvde :16::16::16::16:

görümcenle git bebeğe bakar arada sende rahat edersin :36::36::36::36::36:

sağol böcüğüm amin inşallah iyi günlerde giysin minik prenses evet çok uyguna aldım canım daha çok güzel elbiseler vardı

düğünde falan giymek için efil efil ama onlarıda bir daha ki gittiğimde alırım artık kalırsa canım

ya ben hiç bir işe yetişemez oldum ya canım hiç bir şey yapmak istemiyo neden se koyverdim kendimi iyice yaaaa

halılarım falan yıkanacak halı yıkamayla kayınvalide çay dökmüş bem beyaz halıma benden de saklamış daha sonra gördüm

ama çıkaramadım ya çay lekesini bi fikriniz varmı acaba çay lekesi ile ıslak mendille silmeye kalkmış iyice mahf olmuş halım yaa

ayy yırım onu bennn yırr nasılda tatlu oluoo bu kzlar yaa

aspırın dıye bişi var ama hıc kullanmadım cok övuyolar cnmm

ayy yırım onu bennn yırr nasılda tatlu oluoo bu kzlar yaa

aspırın dıye bişi var ama hıc kullanmadım cok övuyolar cnmm

hemde nasıl canım ya işten eve gidince bi heyecanlanıyo kucağıma alıp kulağına fısıldıyorum

aşkım,prensesim,mimik kelebeğim diye gülüyo sürekli yaaaa

aspirini bende duydum canım demek gerek aslında bide onunla deneyeyim canım.

hemde nasıl canım ya işten eve gidince bi heyecanlanıyo kucağıma alıp kulağına fısıldıyorum

kokundan anlar senın o:69:annecık bu der heycan yapar kuzu

ver kayganaya sılsın laa:)bıdaha dökmez

anladık hepiniz hem iş hem eşi var aşıksınız mutlusunuz offf gıcıklar nolcak :63::63::63::63::63::63::63::63::63:

ben aha orada bi mutlu kıs varya ona bakmıştım zaten yoksa ne işim olur aranızda :9::9::9: mutlu kıs k.v. durumları ne alemde bi gelip anlattın sonra rapor geçmedin anacım merak ediyos heralde dimi bu arada bebişin olmuş avatarını değiştirememiştin değil mi yoksam yanlış mı hatırlıyorum hala hamile misin:44::44::44::44:

ha bak bebiş var tamam doğru hatırlıyorum karar verememiştin süle bakem kim bakıyo annen mi k.v mi :51::51::51: accık meraklı mıyım neyim :9::9::9:

görümceme güvenemem canım çünkü ebrarı oğluna veriyor gezdirsin diye oğlu elini kolunu çekiştiriyor sürekli

çocuğun başına bi hal gelecek allah muhafaza

abbooooooo yok verme yaf olurmuymuş öyle şey yaf arkadaş bu insanlar niye "bişeyolmaz" mantığıyla başkasının çocuğuna bi ilgi alaka göstermez bak nasıl sinir oluyorum ben buna çocuğun seni beni mi var hepsi dikkate muhtaç işte offf sinirlendim birden nerde şu görümce :27::27::27::27:

selaaammm :3:

BENde bayramdan beri bekliyorum yaptım ama daha tüllerim halledilecek :44::44:

bu haftasonu misafir gelebilir gelmezse gidiyoruz zaten didime :34::34: bugün belli olur sanırım
ohh tatil vakti demek,ne güzel ..bol bol dinlenin eğlenin..iyi tatiller canım..

evet canım akşama kadar zaten özlüyorum canım ama ev işleri de seni bekliyo işte

evet bende kaçmak istiyorum şöyle 3-4 günlüğüne iyi olur aslında ama görümcemler de birlikte gidelim diyorlar

onlar la gitmek istemiyorum bende çünkü görümcemi çekemem orlarda

ay bencede kendi başınıza gitmeniz en iyisi,gitmicez diyin olnlar gitsin ,sonra son anda vazgeçtik dersiniz :52:

patık h geldın cnm nasıl gıdıoo:49:

bal nerde ya cok merak edıom
lame yok şeker yok kımse yok yaaa

asena yok hatıce yok brck yokk :43:

patık h geldın cnm nasıl gıdıoo:49:

bal nerde ya cok merak edıom
lame yok şeker yok kımse yok yaaa

asena yok hatıce yok brck yokk :43:
saol cnm iyi gidiyor ,maşallah..
bende bugün geldim bekledim bekledim gelen giden yok :5:
slmlarr:3:
burdayım böcükkk nasılsınn:3::3::3:
neredesin biricik :20:

asprin temizleyiciden bende kullanıyorum,kirçözle ikisi aynı gibi geldi bana...

günaydınlar hatunlar hayırlı sabahlar nasılsınız bugün?

spedim bimde aspirin satılıyomu ya ben hiç görmedim yada dikkat etmedim canım

çamaşırlarda da mı kullanıyorsun canım onlarda nasıl kullanıyorsun peki canım?

bi denesem iyi olacak aslında

Back
X