Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Selaaam deyim ben her ne kadar görmezden gelsenİzdeee

Oğlumu bugun banyo yaptırmadım karnı ağrıyı gibi üşümesin diye direk emaların uyudu bakalım 1de uyanmazsa 4e kadar falan uyur inşallah

Neyse ya yazıp duruyom görmezden geliniyo nasılsa...

Oğlumu bugun banyo yaptırmadım karnı ağrıyı gibi üşümesin diye direk emaların uyudu bakalım 1de uyanmazsa 4e kadar falan uyur inşallah

bacum nıye öle dıyın yaa:(
zaten kımse gelmıykııı
paşanı yerım senın hıc foto neyım eklemıonnnn
hadı foto beklıyozzz

kızlar:)benimde işim ve iki aylık bi eşim var bende geldim aranıza sanırım böle bi topiciğe ihtiyacım vardı:)

slm cnmmm
topikimizde artık kimsecikler yokki annemmm
senin o çirkin oğlunu ısırırım yaaaa
şebelek oğlan yerim onu maşallah yaaa
ne kadar fotojenik yavrum o öyle yaa.suratı ısır ısır vur vur böyle anca doyarsınnn
ay hırslandımmm :16::16::16:

slm cnmmm
ne kadar fotojenik yavrum o öyle yaa.suratı ısır ısır vur vur böyle anca doyarsınnn

nerde resımler:53::53::53:

mutlukız h geldın cnmmm

h geldın:42:
tanışalım :21:
gercı şuan pek kımse yok bızbızeyız
doğuran gelmıoo kaçıoo:)
tazecık gelınsın maşallah

:) bebekle uğraşmakkolaymı? tanışalım adım selin :) yeni evliyim şimdilik sanırım cicim aylarındayım çünkü evlilik beklentilrimin üstünde gelen bişemiş:=) beni o kadar korkuttularki evlenirsen şöle olur böle olur şunu alamazsın bunu alamazsın ben bekarki halimden daha çok şey alabiliorum burnum borçtan kurtulmazdı şimdi para biriktiriorum:)yani evliliği seviorum devlet hastanesinde çalıorum sağlık memuruyum:) işimide çok seviorum şimdilik hayat güzel:)

:) bebekle uğraşmakkolaymı? tanışalım adım selin :) yeni evliyim şimdilik sanırım cicim aylarındayım çünkü evlilik beklentilrimin üstünde gelen bişemiş:=) beni o kadar korkuttularki evlenirsen şöle olur böle olur şunu alamazsın bunu alamazsın ben bekarki halimden daha çok şey alabiliorum burnum borçtan kurtulmazdı şimdi para biriktiriorum:)yani evliliği seviorum devlet hastanesinde çalıorum sağlık memuruyum:) işimide çok seviorum şimdilik hayat güzel:)

yok bu garular tembel az evlerınde net var ama genede bızı sevmıylerde uğramıyolar:p
şaka bı yana zordur kesınlıkle ama arada gelırler genede

yok cnm yaşamak lazım derım ben ıyısıyle kötüsüyle evlılık güzel tabı bıde ıyı ınsanı blmak önemlı:69:
benım adımda böcuk 3 yıldır evlıyım oto sanayıde çalışıyorum:55::55::55:şimdılık bu kadar

Son düzenleme:
yok bu garular tembel az evlerınde net var ama genede bızı sevmıylerde uğramıyolar:p
şaka bı yana zordur kesınlıkle ama arada gelırler genede

yok cnm yaşamak lazım derım ben ıyısıyle kötüsüyle evlılık güzel tabı bıde ıyı ınsanı blmak önemlı:69:
benım adımda böcuk 3 yıldır evlıyım oto sanayıde çalışıyorum:55::55::55:şimdılık bu kadar

oto sanayide mi nasıl yani? anlamadım ? bildimiz sanayi dimi:)

oto sanayide mi nasıl yani? anlamadım ? bildimiz sanayi dimi:)

hihi bıldiğimiz sanayı :)akşama kadar tak tuk seslerı falan
mekanık bölümde araçların son kontrollerını yapıyorum(ustalar yapıyo olmuş mu dıye bakıyorum:)
kaporta ve boya kısmındada hasarlı araçlara dosya açıp onların ekspertızlerını yapıyorum ayrıca bıdemuhasebeye bakıyorum :ssz:

hihi bıldiğimiz sanayı :)akşama kadar tak tuk seslerı falan
mekanık bölümde araçların son kontrollerını yapıyorum(ustalar yapıyo olmuş mu dıye bakıyorum:)
kaporta ve boya kısmındada hasarlı araçlara dosya açıp onların ekspertızlerını yapıyorum ayrıca bıdemuhasebeye bakıyorum :ssz:

maşallh ya herkesin harcı diil valla sanayide hiç kadı çalıştını duymamıştım benim gibi sadece arabayı kontak vites direksiyon sanan biri için çokta şaşılcak bi durum diil ama gurur duydum valla bi ladın olarak helal olsun....:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

cnm benm niye yazmıyalım gelemiyoruz ki.. bebeğini gün aşırı yıka istersen tatlım hergün yıkayınca cildi kuruyormuş,malum hassaslar..
slm cnmmm

nan o nasıl sevmek ,parçaladın yavrucağı..usulca sev..:)

hşgeldin canım evli olmak şahane tabi,bak burda şikayet eden olmaz hiç..herkesin kocası paşası :D

hşgeldin canım evli olmak şahane tabi,bak burda şikayet eden olmaz hiç..herkesin kocası paşası :D[/QUOTE]

hadi ya bir derdim vardan sonra kocasından memenun olan kadın görünce şaşırıorum ama sevindim hep sorun hep sorun nereye kadar.....

maşallh ya herkesin harcı diil valla sanayide hiç kadı çalıştını duymamıştım benim gibi sadece arabayı kontak vites direksiyon sanan biri için çokta şaşılcak bi durum diil ama gurur duydum valla bi ladın olarak helal olsun....:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

evt cok az kadın çalışan var kadın olarak sanayıde hatta bıldığın banada öküz gıbı bakanlar oluyo ama alıştımmm:)
karşımızdada kamyoncular var falan içlerınde cok ı olanlarda var kötü olanlarda
ama ben işimi cok sevıom hele patronumu daha cok sevıyommm:)

patık h geldın cnm ayy buna bıttım
herkesın kocası paşasıı:69:gercekten öle:38:

Back
X