Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Kızlar;
Herkese iyi akşamlar Allaha emanet olun...
Yarın kız yemek yerken 2 dk girip yazabilirsem yazarım:34:
Doğum haberimi alırsanızz benim içinde burada heyecanlanın ona göre hee:9:
Bide 2012 ekim anneleri topiğine biriniz yazıp haber verirse çok sevinirim öpüyorum herkesi:38::38::38:

hehe hadı gız yap bır kız bır erkek ıkızzz neguzl olur bakack kımsende co senn aa annenn yanına tasnrsn bu bahaneylendee:D:D

opuselım gel canımmmm
gulegule gıyın gecelıgını guzlmısss bende cın sıtelerıne bakıyormmmm uygun fıytlı oluyorlrrr bluz kazak mont vs:D

hehehe kız patık bosver yapsn buna yuz verrsen hec dogurmaz haaaa

benm oglum var 2 yasnda krese gıdyr teyzesııı

cok bılms ukala oldu sevmedgm cocuk tıpı bırzck dızgınlstrmeye calısyrm onu ay kelımeyı yanlıs kullnms olablrm hehehe:D:D:52:
yavrum benim maşallah..ne tatlıdır güneş şimdi..
Kızlar;
Bide 2012 ekim anneleri topiğine biriniz yazıp haber verirse çok sevinirim öpüyorum herkesi:38::38::38:
canım inşallah doğumun kolay geçer sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına..Rabbim yardımcın olsun..

saol organik sen ve bebeğinde iyidir inşallah..
valal kimsecikler kalmadı..herkes bebeğinin derdinde cnm..

çok şükür iyiyiz cnm dün bütün gün geceye kadar uyumadı bugünde uyuyarak geçiriyoo sesi gelmeye başladı kendini uyandırıyo, gün nasıl geçiyo anlamıyorum inşallah 40 mız çıkınca düzene girer uyku sorunumuzda.

yavrum benim maşallah..ne tatlıdır güneş şimdi..

canım inşallah doğumun kolay geçer sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına..Rabbim yardımcın olsun..

tatlı ama bır okdrda yorucu oyy oyyy:):)

bocukkk varya sennnn deluuuuusun haaaa mal mulk bende zengın kız alcm ogluma hahaha:):)

naber kızlar artık topice kimseler uğramıyom ne hamileler doğuranlar derken topik sessizleşmiş
ana asıl gelmeyen sızlersınız bıze dıo kımse yokkk:63:
Kızlar;

ne zamandı doğumun cnm
hayırlı doğumlar ınş tatlımmm:38::38::38:
yok cnm bilmiyorummmm
:26:neyse ben sorarım
tatlı ama bır okdrda yorucu oyy oyyy:):)

bocukkk varya sennnn deluuuuusun haaaa mal mulk bende zengın kız alcm ogluma hahaha:):)

en ıyısı herkes yoluna:)
şaka bı yana cnm doğuram helede senınkıde lıstemde hee yakışıkluuuuu

meloş nerde yaa kaç kez msj attım cvp vermedı bıle netedetakılıyo bılım ama kk ya gelmıoo:31:

günaydınn kızlar huhuuu hadı gelın yaaaaaaaaaaaaaa

geldım geldım duuu:6::6:napan hacıı
her yerde karşıma cıkın hee
facede msn sevıom len senı:38::38::38:

kıtaplıklara bakıomda hole kıtaplık almak ıstıyom ama kafam karışık holde bı mobılyam var üstünü kıtaplık olarak altınıda kapaklı,ayakkabılık olrak kullanıyom şimdık kıtaplık koyarsam ayakkabıları ne etcemmm:26:

geldım geldım duuu:6::6:napan hacıı
her yerde karşıma cıkın hee
facede msn sevıom len senı:38::38::38:

kıtaplıklara bakıomda hole kıtaplık almak ıstıyom ama kafam karışık holde bı mobılyam var üstünü kıtaplık olarak altınıda kapaklı,ayakkabılık olrak kullanıyom şimdık kıtaplık koyarsam ayakkabıları ne etcemmm:26:

haha kız sımdı gordm sabahtn berı yenılıyordum bende sevıyrm senıı takıpteyım bebemm hahaha

ben bır kıtaplık aldım evde koyack yer yoktu kılere koydum kıtaplıgım kılerde yahuu nasıl bişi istyrsn sen

haha kız sımdı gordm sabahtn berı yenılıyordum bende sevıyrm senıı takıpteyım bebemm hahaha

ben bır kıtaplık aldım evde koyack yer yoktu kılere koydum kıtaplıgım kılerde yahuu nasıl bişi istyrsn sen

kilere mı:53:len oraya kuru gıdalar falan konmaz mı:60:
evın ne kadar büyük maalesef benım evımde kiler yok:27:

hacı valla bılmımkı nasıl ıstıyom
bı kerem kesın beyaz olsun ıstıym büyük ve cok rafı olsun çunku kıtaplarım sığmıyoo artık evdekının rafıda kırıldı öle üst üste duruyo içinde
işte ayakkabalık sorununu nasıl çözcemm:26:

kilere mı:53:len oraya kuru gıdalar falan konmaz mı:60:
evın ne kadar büyük maalesef benım evımde kiler yok:27:

hacı valla bılmımkı nasıl ıstıyom
bı kerem kesın beyaz olsun ıstıym büyük ve cok rafı olsun çunku kıtaplarım sığmıyoo artık evdekının rafıda kırıldı öle üst üste duruyo içinde
işte ayakkabalık sorununu nasıl çözcemm:26:

yok cnm benım kıler dedgımm dıs kapınınn hemn yannda ayakkabı vs koyuyorduz işte ıvr zıvr bende baktım kıtaplrm acıkda
bır kıtaplık aldım klasık 5 katlı kıtaplarımı onlara yerlestrdım kapıyı acar acmaz kıtaplarım karsımda ama benmde sıgmıyor artık kıtaplarım:( bende kendı evım olursa guzel birşey yaptırmayı dusnuyorum hatta duvara falan sabıt bısıler yaptrmak ıstyrm suan evım cok buyuk deıl ama kılerımz var ısteee :D:D yanı salona aoturma odasına kıtplık koyack yerım yok bende ıstyrmkı bır kosede sırf kıtaplrım olsun gorunsun falan cnm sıkldgnda alıp okuyp tekrar yerıne koyayım ahh ahhh

yok cnm benım kıler dedgımm dıs kapınınn hemn yannda ayakkabı vs koyuyorduz işte ıvr zıvr bende baktım kıtaplrm acıkda
bır kıtaplık aldım klasık 5 katlı kıtaplarımı onlara yerlestrdım kapıyı acar acmaz kıtaplarım karsımda ama benmde sıgmıyor artık kıtaplarım:( bende kendı evım olursa guzel birşey yaptırmayı dusnuyorum hatta duvara falan sabıt bısıler yaptrmak ıstyrm suan evım cok buyuk deıl ama kılerımz var ısteee :D:D yanı salona aoturma odasına kıtplık koyack yerım yok bende ıstyrmkı bır kosede sırf kıtaplrım olsun gorunsun falan cnm sıkldgnda alıp okuyp tekrar yerıne koyayım ahh ahhh

he anladım cnm
bende hole koycam işte ama benımkı cok ortada olmuş olmycak hatta güzel bı görntu olur karşı duvarada stıker yada ayna süper olur ama işte ayakkablık sorun
eşimde dıo kendı evımıze geçınce alırız falan ıstedığımz gıbı yaptrırız ama benım kendı evımız dıye umudum yok:ssz:olana kadar blede devam etmek ıstemıyorum
zaten bekarkende yeğenlerıme bıraktım rafları nolcek hayrıma verırım
çözüm bulursam evdekıde sağlam onuda ısteyene vercemm

aynen benımde oturma odam hıc musaıt değil küçük odam cok musaıt ama kahrolası eşimin bı saksısı var kocaman
çamaşır suyu döküp o sarmaşığını kurutcam bu gıdışle
köşe takımlı odam cokta şık durur beyaz çunku sıyah beyaz kırmızı o odam ahh ahh laz ınat ettı işte

bal gelmışşş hemde bugunnn:53:salı deıl mı

he anladım cnm
bende hole koycam işte ama benımkı cok ortada olmuş olmycak hatta güzel bı görntu olur karşı duvarada stıker yada ayna süper olur ama işte ayakkablık sorun
eşimde dıo kendı evımıze geçınce alırız falan ıstedığımz gıbı yaptrırız ama benım kendı evımız dıye umudum yok:ssz:olana kadar blede devam etmek ıstemıyorum
zaten bekarkende yeğenlerıme bıraktım rafları nolcek hayrıma verırım
çözüm bulursam evdekıde sağlam onuda ısteyene vercemm

aynen benımde oturma odam hıc musaıt değil küçük odam cok musaıt ama kahrolası eşimin bı saksısı var kocaman
çamaşır suyu döküp o sarmaşığını kurutcam bu gıdışle
köşe takımlı odam cokta şık durur beyaz çunku sıyah beyaz kırmızı o odam ahh ahh laz ınat ettı işte

bal gelmışşş hemde bugunnn:53:salı deıl mı

yaaa tasınmayı kendı evımızı beklersek ooooo ben ole dıye dıye ıcımı kurttum beee

bende sımdı ev bakıyrz tasndgm an herseyı yaptrcm dıyorum sende duvara sole kullanıslı ozel bişi yaptrsan belkı daha ucuza gelır bır mobılyacıya yaptırınca hem tasınrkende sokturebılecgn bısı olsa super olur kocann saksısıda dursn orda yada ıkeadan bısıler yaptr yaaa

evet bal burda etrafı kolacn edıyr yazsanaaa ballll huhuuu

yaaa tasınmayı kendı evımızı beklersek ooooo ben ole dıye dıye ıcımı kurttum beee

bende sımdı ev bakıyrz tasndgm an herseyı yaptrcm dıyorum sende duvara sole kullanıslı ozel bişi yaptrsan belkı daha ucuza gelır bır mobılyacıya yaptırınca hem tasınrkende sokturebılecgn bısı olsa super olur kocann saksısıda dursn orda yada ıkeadan bısıler yaptr yaaa

evet bal burda etrafı kolacn edıyr yazsanaaa ballll huhuuu

ev mı alcenız yoksa:52:
yok cnm o duvar şeylerı hıc hoş durmaz holde bıde zaten gene sığmazkı yoksa evde raf var
ınat ettım yaa alcemm miç gıbı ortada kıtaplarım
saksıyada bı plan yapcemm kurtulcam ondan:23:ınanılmaz kocaman yılbaşında süsldım onu sevımlı olsn az dıye:52:

Selam kızlarrrrrrrrrrr
brck i göremeyince bugün msn de dedim yoksa gittimi :((

kızlar nasıl yazacağımı nasıl vedalaşacağımı bilmiyorum sizinle:50:

Neredeyse 2 senedir buradayız..

Acısıyla,tatlısıyla mutluluğumuzu,üzüntümüzü herşeyimizi paylaştık..

Gerçekten dost olduk..

Bugün yerime eleman alındı yarın işe başlayacak..yarın giripte sizinle vedalaşma şansım olamaz.

3-4 gün daha buradayım işlerimi devir edeceğim..

şuan kendimi ağlamamak için zor tutuyorum:5:

Hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin..

Benden yana herkese helal olsun..

Evimde internet yok giremem haber veremem sizlere..kimilerinizle telefonda görüşüyoruz zaten..

Kendinize çok iyi bakın..beni unutmayın

cnmm silah arkadaşımmm bizden yanada helal olsun hakkın
çok üzüldüm ya işllh gelirsin bi pc alsan...
Numaran var mesajlaşırız cnm
üzülme dünyanın en güzel duygusunu yaşamak için işinden oluyosun rabbim yeni kapı mutlaka açıcak
sende ii bak cnm kendine işllh kolay bi doğum olur...

BÖCÜK NÖRÜYON KANKİ :))

bu arada eloş dün hastalandı...gece ateşi vardı dünde eller ayaklar su çiçeği çıkarmış gibi kabardı..
arkadaşım demişti bu hastalığı o sebeple panik olmadım hemen doktora götürdüm ilacı yokmuş kendi geçer dedi
çok mızmız oldu ama bebek gibi herşeye ağlıyo ve yapıştımı kurtulamıyom babasına bile gitmiyoo

yawruşu olan dikkat etsin salgın bi hastalık buuu

Back
X