Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ev mı alcenız yoksa:52:
yok cnm o duvar şeylerı hıc hoş durmaz holde bıde zaten gene sığmazkı yoksa evde raf var
ınat ettım yaa alcemm miç gıbı ortada kıtaplarım
saksıyada bı plan yapcemm kurtulcam ondan:23:ınanılmaz kocaman yılbaşında süsldım onu sevımlı olsn az dıye:52:

hee dogru hole ıstyrsn olmazz tabiiii

kızlar kız yemeğe indi.gelir şimdi hepinizi çok seviyorumm

sığıntı gibi hissediyorum kendimi masamda başka sandalyede oturuyorum:5:

hee dogru hole ıstyrsn olmazz tabiiii

he işte olmaz
ne yemek ettın bakem

cnm nıe öle düşünüyon keyfıne bak sen
söle işlerı yapsın
aa sende üzülcek yer arıyon hee

bal len hadı ne okuyonn destan mı:27:

BÖCÜK NÖRÜYON KANKİ :))

bu arada eloş dün hastalandı...gece ateşi vardı dünde eller ayaklar su çiçeği çıkarmış gibi kabardı..
arkadaşım demişti bu hastalığı o sebeple panik olmadım hemen doktora götürdüm ilacı yokmuş kendi geçer dedi
çok mızmız oldu ama bebek gibi herşeye ağlıyo ve yapıştımı kurtulamıyom babasına bile gitmiyoo

yawruşu olan dikkat etsin salgın bi hastalık buuu

oo kankı yazmışsında görmemışımmmm
nbr
oo cok gecmıs olsun cnmmmm hemencık geçer ınş yaaızkkk:5:

bu arada eloş dün hastalandı...gece ateşi vardı dünde eller ayaklar su çiçeği çıkarmış gibi kabardı..
arkadaşım demişti bu hastalığı o sebeple panik olmadım hemen doktora götürdüm ilacı yokmuş kendi geçer dedi
çok mızmız oldu ama bebek gibi herşeye ağlıyo ve yapıştımı kurtulamıyom babasına bile gitmiyoo

evet omurde gecırdı 2 ay once falan baya korkmstk dr lar su ccıgını bılemyr falan dıyeee ama el ayak enfeksıyonuyms salgınms bızden bır arkadaısn cocugna bulasmıstı yatılı mısafırmzzdı onlrnkı daha agır atlatmıs omur sukur kolay atlattı ama ayakkarının ustune basamadı acıyor dıye... yara ve su toplaama oldugu ıcn

bızdn sonra baya arkadasın cocugda oldu aynı hastalktn gecmısolsun bal

yettim böcük nennnn...nire bakıyon yazduk yaa

sağolun kızlar...

güneş nen hoşgeldin ateşli hatun nirelerde takıldında yurt edinemedin aramıza geldünnn....ayy su toplamasın yaa daha bebe derdini diyemezde :(( kuzum yaa sizede ilaç vermedimi doktor acaba gerçekten yokmu ilacı...

brck sen misafirsin orda sığıntı değil..yawrunu düşün artık bırak şu kokuşmuşları yaa

sağolun kızlar...

güneş nen hoşgeldin ateşli hatun nirelerde takıldında yurt edinemedin aramıza geldünnn....ayy su toplamasın yaa daha bebe derdini diyemezde :(( kuzum yaa sizede ilaç vermedimi doktor acaba gerçekten yokmu ilacı...

brck sen misafirsin orda sığıntı değil..yawrunu düşün artık bırak şu kokuşmuşları yaa

pardon dıdıkk:ssz::1:
dermansız dert vermesın Rabbım ınş hemencık atlatr yazık yaa

he yaa herşeyı takıo bu kız

bu arada abım tükkan açtı dıo gel ev tutak yanımda çalş işim olmaz dıdım:1:

cnm sacmalama ne alakaa onlr utansn bence bak keyfınee son gunlerm ohh yatp dınlncmm cocumm gelene kdr dıye hayal kur bırzz tadını cıkar ıs kısmını sonrasnda dusnrsnnn hemm

he işte olmaz
ne yemek ettın bakem

cnm nıe öle düşünüyon keyfıne bak sen
söle işlerı yapsın
aa sende üzülcek yer arıyon hee

bal len hadı ne okuyonn destan mı:27:
yemekk yok bebemmm buyuk ıhtıml aksam gezmedeyzz mısfrlkte bakcz durma gıore hehehe:D

böcük şimdiki işinden patronundan maaşından sosyal haklarından daha iyi olacağını sanmıyommmmm

bende sanmıyorum tabısı cnm hıc bı yer böle olmazda
ne edım burda hep kalamam abımlede yapamamda aılemı cok özluyrum

yemekk yok bebemmm buyuk ıhtıml aksam gezmedeyzz mısfrlkte bakcz durma gıore hehehe:D

tembel garu
yemek yapmadın duruma bakcez dıon demı
plansız garuu nolcekk:1::1:

sağolun kızlar...

kız cılgınn ben hıc kk acamadımkıı yogunlktan gecn bocuk ddı nerelerdesn gel dıyede dedım kımse yazmıyrr ondn yazmıyrmmm geldım yazdım hehehe..
ben bı kokoşlar bır burası yazyrdm ztn arada ufk tefk bakım sıtelerıne:):) hahah buaradaaa burayıda okuyrdm falanda yazmaya vakıt bulamyrdm bızm ısler yogun cok:(:(

bende sanmıyorum tabısı cnm hıc bı yer böle olmazda
ne edım burda hep kalamam abımlede yapamamda aılemı cok özluyrum

tembel garu
yemek yapmadın duruma bakcez dıon demı
plansız garuu nolcekk:1::1:

hee valla yapmadım bısı hahaha kızm basmd abırsurud ert var ev aryrm cocuga yenı rkes aryrm ısler yogun oyy oyy aılevısornlrı hcı yazmyrm ztn buraya yazmakla bıtmzz

bal cnm ılac vermedı doktr bızede gecr boyle dedı gectıde aynen

ayy bend eızledıgımı 2. defa ızleyemıyorumm..

ztn bır dızıde bıkac sezon devam ederse sıklıyorm banaaa 1 sezon surcek surmeyeck bıtrceklerı dızıı abartmaya gerek yok:)

nan bana tekrar izleyince saçma geliyo
nekdr büyütmüşüz diziyi diyom kendi kendimee

zaman gecıoo:6::6:
hee valla yapmadım bısı hahaha kızm basmd abırsurud ert var ev aryrm cocuga yenı rkes aryrm ısler yogun oyy oyy aılevısornlrı hcı yazmyrm ztn buraya yazmakla bıtmzz

bal cnm ılac vermedı doktr bızede gecr boyle dedı gectıde aynen

ev arıom ne demek laa kaynanayla mı yasıyodun sen:26:
dışarda söylersın amannn

zaman gecıoo:6::6:

ev arıom ne demek laa kaynanayla mı yasıyodun sen:26:
dışarda söylersın amannn

yok lenn burda kıradyzyaa kıradan cıkalım dedık

evımde eskı bırz cok vasat deıl ama kendı evmz olsun ıstyrz ıste bakıyrrz kırada yukselnce kıra odeyecegımıze kredı odeyelım deıdk ama ev fıyatları ucuyorr...

hu huuuu :16:

ahh kıyamam çok geçmiş olsun cnm..biran önce geçer inşallah..

detaylı ultrason için randevu alcam gittiğim hastanede biraz pahalı başka bi yerden alıcam kaçıncı haftada gitsem acap doktorum bir dahaki geldiğinde bende detaylı incelerim ama detaylı olanada yönlendiricem dedi,pek bi yoğun oluyomuş bazıları..önceden almak gerekmişmuş ..ayhh..:31:

Back
X