Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

he böcük benimki kanat çırpmayı es geçti direk tekme ile başladı :) hakkımda hayırlısı , anne karnında yaramaz olan doğunca uysal olurmuş derler,inşallah öyle olur :D

doğrudan konuya gırış yapmış senınkı:)
ınş cnmm
uyku sorunu olcaktır ama düzelır ınş kırkı falan cıktığında

he böcük benimki kanat çırpmayı es geçti direk tekme ile başladı :) hakkımda hayırlısı , anne karnında yaramaz olan doğunca uysal olurmuş derler,inşallah öyle olur :D

evet omurdee cok yer degstrrdı karnmda yanı yada ben oyle hıssdrdık bırde sey dıyorlrya hanı kannda ne ara harktlıyse gun ıcndede ole fln sanırım dogru yaaa::)):)

doğrudan konuya gırış yapmış senınkı:)
ınş cnmm
uyku sorunu olcaktır ama düzelır ınş kırkı falan cıktığında
ilk zaman olacak tabi çünkü mideleri minicik hep mama isticekler ,e tabi birde bağırsakların düzene girme durumu var ilk bu mamaya birde bez değiştirme ekelenecek uyumak mümkün değil, sağlıklı olsunlarda bunlar güzel telaşlar olacak...
evet omurdee cok yer degstrrdı karnmda yanı yada ben oyle hıssdrdık bırde sey dıyorlrya hanı kannda ne ara harktlıyse gun ıcndede ole fln sanırım dogru yaaa::)):)

sanırım ,zaten akşam 7 den sonra uymasanda karnını ört karanlık olsun uyumayı bilsin diyorlar ben bu haftadana sonra başlıcam bu duruma,uyku düzeni için önemliymiş..

Son düzenleme:
aynen cnm sağlıklı olsunlarda muhım değil
aa öle mıymışş
güzell bişi daha öğrenmış olduk erken uyusunlar tabı dınlensınelr:)

bugun gelmesı lazımdı gelmedı bal

herkese slm.larrrr diyeceğim de bugün kimsecikler gelmemiş...dilerim kötü bir şey yoktur hiçbirinizde...
oğluş uykularda ben de bir bakayım dedim...
face ettim çağan efendiye...yeni tanışınca orayla burayı azcık boşladım sanki :1:
bir balınkini buldum bir de casperınkini...hele deyin özelden de sizi de ekleyelim teyzeleri :)))

patik ne güzel hissetmişsin yavruyu :nazar: çok ama çok güzel bir duygudur...heleki daha da bir şiddetlensin hareketleri tadına doyamayacaksın...

Selam hatunlar, herkesler iyidir inşallah. Evde vakit nasıl geçiyor anlamıyorum. Bı sabah bı aksam aralardada inci melek. Bilgisayarı acmaya fırsatım olmuyor cogu günler. Kuzumu uyuttum şimdi ona çorba yapicam. Arada bı bakayım dedim. Bu arada yas gunumuz yaklaşıyor. Nasıl bir dogum gunü yapsam diye düşünüyorum su ara. Değişik fikri olan varsa paylasabilir benimle. Öptüm sizleriii

günaydınn canımmm nasılsın

ıyım cnm sen
ben yeni üyeyim hem eşli hem çocuklu hem işli birini aranıza kabul edermisiniz?
tabınkı h geldınnnn
Selam hatunlar, herkesler iyidir inşallah. Evde vakit nasıl geçiyor anlamıyorum. Bı sabah bı aksam aralardada inci melek. Bilgisayarı acmaya fırsatım olmuyor cogu günler. Kuzumu uyuttum şimdi ona çorba yapicam. Arada bı bakayım dedim. Bu arada yas gunumuz yaklaşıyor. Nasıl bir dogum gunü yapsam diye düşünüyorum su ara. Değişik fikri olan varsa paylasabilir benimle. Öptüm sizleriii

olur sen gelme gelme bıde fikir sor:63:yok sana fıkır neyımmmm

selam kızlarrr kımler var kımler yok bakalımm bocumm sen burdsındr herzamankı gıbı dımııı nöbetcı senıı:):)

Back
X