Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hepemiz için iyi bir hafta sonu olsun inşallah
hafta sonunuz nasıl geçti iyimisiniz hepiniz?
benim hafta sonum annemler de geçti cumartesi pazar annemlerde kaldık prensesle eşim istanbula gitti ayakkabı fuarı için bizde anneannede kaldık cumartesi çarşıya çıktım annemle prensese teyzesi baktı kızıma uzun kollu takımlar aldım çorap aldım büyüdüğü için artık küçük geliyordu kıyafetleri çok tatlı oldular yaaa eve gelince denedim hemen kendi kendime dedim bu çocuk ne zaman büyüdü bu kadar diye...
bugün anneanneyle altın gününe gidecekler inşallah eziyet etmez prenses...Bu arada eşim dükkan açıyo ayakkabı dükkanı devraldı..inşallah hayırlısı olur hakkımızda kızlar dua edin bizlere....
asgari ücrette vergi kalkacakmış brüt neyse o verilecekmiş diyorlar inşallah bize verirler o parayı 200 tl kestikleri için şuan aldığımız 750 tl eğer brüt verirlerse 950 olacak maaşım inşallah uygularlar bu kanunu kızlar
bende çalışmamaktan yanayım çok zor olmalı ya:2::2::2:
adacım seninde görüşlerini bekliyorum,en iyi yol tecrübeli annelerden gelir...
tamam balcım popolin alırım..
birde ne sorucam siz bebe yağı ya da losyonu yerine zeytin yağı mı kullandınız ? faydalıymış kemiklerine falan,hem cildi besliyor malum , fakat ben onun kokusunu hiç sevmiyorum yaabebeğim öyle koksun istemiyorum hiç :))
slm kızlarrr izin bitti geldim geçmişe baktım şöyle biii anca bitirebildim çok şey konuluşmuş yetişemedim
yorucu bi düğündü ama bi o kadar da eğlenceli o kadar çok oynadım ki bir sene boyunca oynamasam da olur bi ara atarım foto da bakın bakalım güzel olmuşmuyum gerçi siz beni daha hiç görmediniz sanırım ama
geçmişten bi kaç kesit aldım onlara yazayım dedim biraz geç oldu amaaaa
cnm vergi sadece gelir vergisi olarak kalkacakmış o da zaten 50 lira falan yapıyor nerdeee bütün vergileri kaldırsalar keşke
evet bebeği olanın çalışması çok zor bu sabah kızımı bırakırken anne dende delll diye arkamdan seslenmesi senin bırakıp gitmen çok zor arabadan inerken babasına bakan ablamıza geldiğimizde babaaa öbiyim mii(öpiyim mi) demesi ayrıca bitiriyo daha 1,5 yaşında ama akşam eve gelince bize ne yapacağını ne şirinlik yapacağını şaşırıyo dönüp dönüp çpüyo bebişlerimizde farkında herşeyin ama yapacak bişey yok mecburiyettenn.
ben zeytinyağı kullandım kızımın doktoru özellikle söyledi banyo yaptırmadan yarım saat önce heryerine zeytin yağını sür beklet sonra yıka diye gelişimi çok daha güzel olur derisi esner dedi bende yaptım zaten yıkadıktan sonra koku falan kalmıyor
hatice hoşgeldin canımm. albüm yapta görelim seni cidden, yav biz buluşup tanışacaktık ama olmadıama unuttuğumdan değil canım, valla kocamın suçu :113: yani inş. görüşürüz birgün, görüşürüz tanışırız inş.
haticecim saol canım,doktorun banyodan öncemi dedi..ben hep sonrasında diye duydum canım ondan,yanlış anladım heralde..öncesinde sürerim tabi masaj yaparım ne var onda...
banyodan sonra bişi sürdün mü canım ? ve diğer arkadaşlar banyo sonrası bebelerinize ne sürüyosunuz..losyon mu ?
lame nerede ki..süt iznini de kullandı ama..özel izin mi aldı ki..dün aklı kaldı çok kuzusunda![]()
günaydınn ve iyi haftalar...
hadi hayırlı olsun böcükçüm...
günaydnnnn
dıreksıyon sınavındanda gectım şükürr![]()
herkese günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar herkes iyidir umarım
böcüğüm eşinin işi hayırlı uğurlu olsun canım rabbim utandırmasın senide tebrik ederim canım direksiyonu da geçmişsin ne mutlu sana canım
tşkler cnmmgünaydınn ve iyi haftalar...
hadi hayırlı olsun böcükçüm...
tebrikler bende geçmişim ne yapmak lzım şimdi:)direksiyon başına geçmek için sabırsızlanıyorum
lamem günaydın canım hoşgeldin nasılsın minik prenses nasıl canım
selam kızlar hem işim var hemde eşim:)nişanlıyım sayılır değilmi..Benide alın aranızaaaaa
selam kızlar hem işim var hemde eşim:)nişanlıyım sayılır değilmi..Benide alın aranızaaaaa
sağol cnmmmvalla cok mutlu oldum hıc stres yapmadım gayet relax
tşkler cnmm
bende bende![]()
günaydın canım, hoşbulduk..
iyi canım çok şükür.. ama çok terlemeye başladı.. inş. bir sıkıntısı yoktur, endişelenmeye başladım...
seninki nasıl?