Hem evli olup hem okuyup hem çocuk yapabilen varmı?

Var ben değil ama üniversitede hem kendi hem eşi öğrenci olup bir de bebekleri olan çok arkadaşım oldu.
Açıkçası öyle olmayı isterdim şu an hayatlarını yaşarlarken çok iyi yaşıyorlar okul bitene kadar çocuklar kreş yaşına geldi o sırada çalışmaya başladılar bir şekilde çok güzel ilerledi. Tabii bu herkesin yapabileceği bir şey değil. Her gebelik, her çocuk kendine özeldir.

Peki başladığın isi bitirebilme huyunu tam olarak nasıl kazanabilirim. Kisilik meselesi mi yoksa ? Bende ondan eksik çünkü

Yaparsiniz, evde 1 cocuk var, karnimda 2 tane var Allah bagislarsa, ben ve esim calisiyoruz. Okumaya hala ara vermedik ben orgun 2. lisans ve 2. yuksek lisansta okuyorum, esim de ayni sekilde ikinci bir lisans ve ikinci bir yuksek lisansta ogrenci...
Biz ev isinden vazgectik, olmayan kaliyor. Is ya da cocukla ilgili acil birsey olsa okulu bosluyoruz, nihayette zaten keyfi okumalarimiz.. Kör topal uyduruyoruz kılıfına

bence önemli işleri yoluna koyduktan sonra düşünmek en iyisi. çünkü zorlu süreç ilk başta hamilelikten başlıyor zaten. yoluna koyduktan sonra kafanız rahatladıktan sonra daha çok odaklanırsınız hem gerek çocuğunuza gerek okul hayatınıza.

Çok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
Disiplinli biri isen olur. Ben iki yıllık üniversiteyi 4 yılda bitirdimmdmfmmfmgmgm

Ben varım.

Calisan cocuklu kadin olmaktan daha kolay bir durum. Asla yapilmayacak bir sey degil ama cevreniz destek mi?

Siz okuldayken cocuga kim bakacak mesela?

Esiniz her gün taze yemek bekleyen modelden mi?

bizim gelin bitirdi. biz daha okuyor diye istememiştik ama kaçtılar kardeşimle 2,5 yıllık evliler. yegenim 1,5 yasında dün diplomasını aldı.yarım dönem uzattı ama bitirdi şükür. yorucu ama yapılabiliyor

yapan arkadaşım var ama annesi çok destek oldu hamileydi okula başladığında örgün eğitimdeydi. Çok zorlandı ama şuan mesleğini yapıyor.

Ben ailemden 1200 km uzakta oturuyorum . Büyük kızım üç buçuk küçük kızım iki yaşında. Hem okuyorum hem çalışıyorum. Hemde evde bütün işleri ben yapıyorum. Eşimde saolsun destekçi baya. Oluyor yani ben çok zorlanmıyorum açıkcası

Ablam okuyor .Biri bir yasinda , biri 2 aylık iki bebeği var .Doğum yaptığı gün hastane odasında sınava gitmişti ..Zor oluyor ama imkansiz değil.Yapabilenler olduğuna göre siz de yaparsınız .Zor diyenlere bakmayın .Ablama da herkes zor diyor ama yapıyor ..

Olur olur yapılır. Vize sınavlarıma 10 günlük falan lohusayken girmiştim. Şimdi ikinciyi okuyacağım bu sene başlıyorum bakalım. Benim hamileliğim sürpriz oldu, ama çok da zorlanmadım. Eşim de il dışındaydı. Eğer gözünüzde çok büyüyorsa ve kolay pes eden biriyseniz, olumsuz anlamda demiyorum herkesin dirayeti farklı sonuçta, çocuk işini biraz erteleyebilirsiniz. Hem okul sizi zorluyor mu bir bakmış olursunuz. Ama çok da göz korkutacak bir durum yok, birden fazla çocuğunuz olsa farklı bir deneyim olabilirdi ama tek çocukla hallolur bana kalırsa

Zor ama istedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yok. Önemli olan kararlı olmak. Ben evli 2 çocukla ve çalısarak üniversiteyi bitirdim edebiyat bölümünü formasyon aldim simdi kpss sürecindeyim şuan 36 yasındayım ve kpss 5. girişim bu. Tabi zor oluyor gun boyunca işte yorulup eve gelip evke cocuklarla ilgilenip gece ders calismak gerekiyor ve ben eşimin desteği olmasaydı yapamazdım bu bir gerçek.ben inşallah 36 yaşımda emeklerimin karsiliğini bu yıl alacağım buna inanıyorum.

Sizde yapabilirsiniz yeter ki isteyin

Çok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
Açıktan çocuk gelişimi okuyorum bitirmek üzereyim ve 8.5 aylık bebegim var bence zor değil eger bakıcı tutacak durumunuz varsa okula giderek de egitim alınabilir istedikten sonra herşey olur zor da olsa yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…