Peki başladığın isi bitirebilme huyunu tam olarak nasıl kazanabilirim. Kisilik meselesi mi yoksa ? Bende ondan eksik çünküBaşladığımı bitiririm ben ama başlarken hep en kötü ihtimalle bırakırım diye başlarım. Birde işleyen demir ışıldar diye birşey var ve gerçek.
O yoğun dönemlerde evimde temiz olur, yemeğimde hep olur ama şimdi çocuklarda yok evdeyiz bütün gün, hicbirsey yapmadan oturuyorum, popom acıdı oturmaktan
Kesinlikle kişilik meselesi gibi geliyor bana.Peki başladığın isi bitirebilme huyunu tam olarak nasıl kazanabilirim. Kisilik meselesi mi yoksa ? Bende ondan eksik çünkü
Disiplinli biri isen olur. Ben iki yıllık üniversiteyi 4 yılda bitirdimmdmfmmfmgmgmÇok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
Kesinlikle disiplinli degilim . Cabuk karar değiştiriyorum bu yuzden cok zorlanıyorumDisiplinli biri isen olur. Ben iki yıllık üniversiteyi 4 yılda bitirdimmdmfmmfmgmgm
Ben yüksek lisansımı iki çocuğum varken ve çalışırken yaptım zor oluyor mu evet oluyor ama isteyince oluyorÇok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
Açıktan çocuk gelişimi okuyorum bitirmek üzereyim ve 8.5 aylık bebegim var bence zor değil eger bakıcı tutacak durumunuz varsa okula giderek de egitim alınabilir istedikten sonra herşey olur zor da olsa yapılırÇok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
Ben yapamazdim.
Şuan çalışıyorum ve bebeğim var aşırı zorlanıyorum .
Yapanları da tebrik ediyorum,
Poff.
Yorumları okudum bir de millet okuyormuş.
Tebrik tebrik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?