Hem evli olup hem okuyup hem çocuk yapabilen varmı?

Haklısınız kolay olacağını bende düşünmüyorum. Bebek bende eşimde istiyoruz ama ben ayriyeten okumak ta istiyorum
Anlıyorum da işte ben de zaman planlaması yapsanız da herşeyin zorluğunu çalıştırmadan ayrı ayrı tadını çıkararak yaşasanız diyorum. Elbette ki seçim sizin hayat sizin

Bir de zorluk derecesi okuyacağınız bölümün zorluğu ile de doğru orantılı olacaktır. Buna da değinmiş olayım.

Ben de merak ettim ne yapacağınızı. Du bakalım ne olacak . (Hakkınızda hayırlısını diliyorum sizin için)

İstekle alakalı sanırım. Ben mesela 2 küçük çocukla kpss ye hazırlanıp,atandım. Önümüzdeki yıl üniversite sınavına girip, Psikoloji okumayı düşünüyorum. Derslerle aranız iyiyse yürür bi şekilde! Benim hep iyi oldu çünkü... Ha bir de olumsuz seslere kulağınızı kapatın. Bana da yapamazsın demişlerdi Çevre hep köstek olur, boşverin siz onları...

Çok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
Merhaba ben mühendislik okurken evlenmiştim sonra okulu bıraktım. Bıraktıktan 3-4 sene geçmişti sanırım af çıktı döndüm okula. Yaşadığımız şehirle okulumun şehri arasında 6 saatlik yol vardı . İlk yıl yarım dönem özel yurtta kaldım ikinci dönem git- gel yaptım . 2. Yılımda 2. Dönem tezim olduğu için yine 2. Dönem özel yurtta kaldım haftasonları evime gittim geldim. Çok yorucu, yıpratıcı ve masralıydı ama gene de bitirdim çok şükür hatta eksik stajım vardı onu da bitirdim. Okulu bitirince halkeğitimin lisans KPSS kursu vardı ona gittim KPSS ye girip hemen atandım da çok şükür . Benimde çocuğum yoktu arada tedaviler bile oldum çocuk için okul sürecinde. Çocuk işini maalesef hala başaramadık ama ben okulu bırakma yanlışımdan dönüp iş güç sahibi olabildim . Çok uzun oldu kusura bakmayın ama olabilir cesaretli olun

Çok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
Tabiki çok zor ama imkansız diye bi şey yok canım Allah her şeyin kolayını verir istiyorsan neden olmasın

Geçmiş olsun . Azminizi tebrik ediyorum çok güçlüsünüz gerçekten. Umarım gecer rahatsızlığınız

Ben !
Tüm saydıklarınızı yapıp üstüne çalışıyordum .
Üstelik örgün eğitimdi .
1.öğretim olmama rağmen hocalarımla görüşüp 2. Öğretim derslerine katılıyordum .

Ve ne yazık ki koca koca değildi . Çocuğuma babalığın zerresini yapmadı . Evde hiç bir iş yapmaz , üstüne eve yardımcı almama da izin vermezdi . Yetmezmiş gibi dağınık ve pisti . En basitinden kolanın yarısını içmeyip kutusunu da atmaz , içtiği yere bırakırdı . Ben diğer odadayken Oğlum halıya dökerdi . Bir de onun pisliğiyle uğraşırdım .

Tüm bunlara rağmen okulumu da hiç uzatmadan bitirdim .

Eğer eşiniz genel olarak size yardımcı ise , hiç de zor olmaz .

Kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak bence zor olur hemde acayip zor. Kendi yaşadıklarımdan derken ben sadece kpss ye hazırlanıyorum bebişde olsa yaparım ya dedim. Çocuk doğdu ağlamaya başladı ve hiç susmadı. O kadar çok ağladı ki çoğu zaman abartmıyorum neredeyse 24 saat ağlıyordu ve ailemle bakmama rağmen psikolojimiz berbat haldeydi hepimizinde. Küçücük bir minnoş hepimizin sınırlarını zorlamıştı anlayacağınız. 24 saat durmadığı için bunu tek insanın idare etmesi mümkün olmayacağından günü 3 e böldük yani 8 saat ben, 8 saat babam, 8 saat annem ve kardeşim baktık. Bu şekilde 6 ay sürdü ama bizde süründük. Çoğu zaman tuvalete giremedik, duş alamadık, yemek yiyemedik düşünün yani evde kalabalık olmamıza rağmen. İlk 6 ay ders çalışmak hayal oldu sonradan biraz biraz bakabildim o da günde max 2 saat filan oluyordu. Bu 2 saat de öyle kesintisiz değil çocuğu örümceğe koyuyordum test çözüyordum tabii ağlıyordu veya gelip kitabı çekiştiriyordu filan yani. 1 soru çözüyordum ağlıyordu .

Moralinizi bozmak gibi olmasın da yani tamamen benim yaşadıklarım bunlar ve gerçekten çok zordu halada nasıl atanacağım emin değilim şimdi bu şekilde ders çalışmaktan başka şansımda yok yani

Şöyle söyleyeyim arkadaşımın kızı gibi olursa evet yapabilirsin. O yüksek yapmaya başladı kızı 1 yaşındayken. Benim kızım gibi olursa yemek bile yapamazsınız. Çocuğun karakteri çok önemli. Benim bütün ailem söylüyor bu çocuk bomba gibi düştü sizin eve diye. Herhangi bir sorunu yok. Pedagog sadece yerinde durmayı sevmeyen çok meraklı bir çocuk dedi. 5 dakika sonra yazıyorum. ben bunu yazarken kızım koltuktan yuvarlandı ve yuvarlanırken çayıma tekme atarak döktü ve beni yaktı. Sadece koltukta oturup çay içip telefona bakıyordum. Benim tavsiyem çocuğu sonraya bırakın. Benimki gibi olursa perişan olursunuz.

Teşekkür ederim yorum icin. Haklısınız cok zor bir olacağına kanaat getirdim. Bir de kararsızlığım ve istikrarsızlıgim da eklenince ekstra zor olacak benim icin

ovv gerçekten zor bir çocukmuş. Şansıma ne gelir bilemem ama epey zorlu bir süreç olduguna kanaat getirdim.

Zorluğunu çakıştırmadan olacaktı orası. Düzeltme zamanı geçmiş, böylece düzeltmiş olayım

Teşekkür ederim yorum icin. Haklısınız cok zor bir olacağına kanaat getirdim. Bir de kararsızlığım ve istikrarsızlıgim da eklenince ekstra zor olacak benim icin
Karar sizin elbette. Evet kararsızsanız zaten hiç girişmeyin çünkü çok kararlı olanlar bile çok zorlanıyorlar. Minniş geldiği zaman ayy vazgeçtim şöyle yapayım diyemiyorsun çünkü artık her şeye o karar veriyor.

Evliyim, 2 çocuğum var.
2.cocuk 1 aylikti 2.universitenin sınavına giderken eşimle arabada beklemişler.
Aynı dönem eşim yüksek lisansa başladı. Haftanın 2 günü okuduğu okuldaki şehirde geçiyordu. 1 gece konakliyordu.
Bu arada uzun zaman oldu yaklaşık 5 senedir evden çalışıyoruz esimle birlikte.
Suan eşim tez yazıyor, bende mezuniyet için yaz okulu sınavını bekliyorum..

Vaaayy adam 4 sene sonra mı ikna olmuş evliliğe
Arkadasım hamileligini ayrıldıktan sonra ögrendi.
Zaten öncesinde ayrılar diye barısmayi düsünmediler ama babalıgı kabul etti zaten karsı tarafta.Aileside bebek dogunca cok baglandi sürekli istiyorlardi kalmasi icin onlarda.Bunlar tekrardan cocuk icin goruse goruse toyluk gitti tabi akıllari basina geldi yeniden asık oldular

Uzmanlık yaparken evlenip çocuk sahibi olan doktorlar oluyor. Bayağı var öyle. Yoğun çalışma temposu, nöbetler. Zordur eminim ama yapılıyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…