Hem evli olup hem okuyup hem çocuk yapabilen varmı?

Ben
Oğlum 2,5 yaşındayken üni başladım. Erasmus yaptım 2 kere. Yine üniversitedeyken kızıma hamile kaldım, resmen okulda büyüttüm çocukları. Tüm bunlarda çalıştım. Grafik tasarım yaptım evden, tasarımlarımda ödül aldı. Okuluda birincilikle bitirdim. Atanamayan öğretmen de oldum hayallerim gerçek oldu
Şimdi de 2 çocukla hem çalışıyor hemde yüksek lisans yapıyorum. Zor oluyor ama yapılıyor

Babanız tek mi baktı 8 saat

En büyüğü 7 yaşında olmak üzere 3 küçük çocuğum var. Çocuklarıma hamileyken 2. Üniversite okudum lisans tamamladım. KPSS ye girip atandım şimdi yüksek lisans yapıyorum ve bir üniversite daha okumak istiyorum. İsteyince yaparsınız bence

Babanız tek mi baktı 8 saat
Evet çünkü bir insanın 24 saat boyunca bakması mümkün olmadığı için birisi bakarken diğer ikisi azda olsa uyumaya çalıştı. Ha tabiiki ohh başında biri var rahat rahat uyuyalım olmuyor. Bu evin yemeği, temizliği ıvırı zıvırı var yani tek uyumaklada bitmiyor. Birde gaz problemi vardı, emmiyordu, sağdığımı bile içemiyordu şırıngayla kaşıkla her yolu denedim sütümü içmesi için. Uğraşa uğraşa aylar geçti ama bizde bittik.

Konu çok ilgimi çekti bence yaparsiniz. Sevdiğiniz, ilginizi ceken bir bölüm olursa daha kolay olur zaten.

Okulum devam ederken evlendim. Oğlum oldu, okulum bitti. Ardından bir tane daha oğlum oldu Şimdi ise 4 ve 2,5 yaşındalar. İşe başlayacağım nasipse 1,2 aya

Örgün bir universite okuyorum evliyim çalışıyorum ve çocuk istiyorum

Çok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
Yapılır ama çok zor ben yaptım ama eşinin sonuna kadar anlayışlı olması gerekiyor gerekirse 3 gün üst üste yemek olmadığı zaman oluyor evde bunu sorun etmemeli dağınıklığı sorun etmemeli bebeğim küçüktü okulda sagiyordum sütümü aynı çalışma saatleri gibi oluyordu ama ekstrasi var eve gelince cocuk uyurken az kendi kendine oynarken sürekli ders çalışıyordum

benim var , kendinden yaşca büyük olduğu için evlendi. 10 yıl sonra boşandı. üniversite yıllarını yaşşayamadığı için çok pişmandı. 4. sınfta hamileydi

Evli iki çocuklu lisans kazanmış bir anneyim ben yaptıysam sizde yaparsınız ama emek vermek kararlı olmak gerekiyor okulum bittiğinde 32 yaşında olucam bu saatten sonra ne okuması diyenler oldu ama en çokta onlara inat okuyup çalışmak istiyorum

Çok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
hem evli hem çocuklu iken sosyoloji bitirip kocayı boşayan var. Ankara da maddi durumu çok iyi olan bir esnaf, eşini cesaretlendirip özel üniversitede sosyoloji bölümüne yazdırıyor. Eşi kapalı muhafazekar bi kadın bu arada. Çocukları da ortaokul lise yaşlarında. Kadın bölümü bitiriyor, bitirir bitirmez kılık kıyafeti değiştiriyor açılıyor. Ardından çocukları da bırakıp kasadaki paraları da alıp evi terkediyor. Maymun gözünü nasıl açtıysa, iş yeri kadının üstüneymiş önce adamı iş yerinden atıyor, sonra boşanıp evin yarısının alıyor. vel hasıl okumak her bünyeye iyi gelmeyebili

Okurken evlenip çocuk sahibi olan iki kişi tanıyorum ikisi de okulu yarıda bırakıp ev kadını oldular.

Ben
Çocuk yokken oldu ama okurken evliydim ve çocuk için tedavi olurken KPSS ye hazırlanıyordum (stresti ve zordu dört yanım)
Ama oldu şükür
Hamile iken atandım
Siz de yapın istemek başarmanın yarısıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…