- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 248
Teşekkür ederim, zordu başardım ama çok yıprandım. Mecbur değilseniz bu kadar yıpranmaya değmez.Geçmiş olsun . Azminizi tebrik ediyorum çok güçlüsünüz gerçekten. Umarım gecer rahatsızlığınız
Kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak bence zor olur hemde acayip zor. Kendi yaşadıklarımdan derken ben sadece kpss ye hazırlanıyorum bebişde olsa yaparım ya dedim. Çocuk doğdu ağlamaya başladı ve hiç susmadı. O kadar çok ağladı ki çoğu zaman abartmıyorum neredeyse 24 saat ağlıyordu ve ailemle bakmama rağmen psikolojimiz berbat haldeydi hepimizinde. Küçücük bir minnoş hepimizin sınırlarını zorlamıştı anlayacağınız. 24 saat durmadığı için bunu tek insanın idare etmesi mümkün olmayacağından günü 3 e böldük yani 8 saat ben, 8 saat babam, 8 saat annem ve kardeşim baktık. Bu şekilde 6 ay sürdü ama bizde süründük. Çoğu zaman tuvalete giremedik, duş alamadık, yemek yiyemedik düşünün yani evde kalabalık olmamıza rağmen. İlk 6 ay ders çalışmak hayal oldu sonradan biraz biraz bakabildim o da günde max 2 saat filan oluyordu. Bu 2 saat de öyle kesintisiz değil çocuğu örümceğe koyuyordum test çözüyordum tabii ağlıyordu veya gelip kitabı çekiştiriyordu filan yani. 1 soru çözüyordum ağlıyordu.
Moralinizi bozmak gibi olmasın da yani tamamen benim yaşadıklarım bunlar ve gerçekten çok zordu halada nasıl atanacağım emin değilim şimdi bu şekilde ders çalışmaktan başka şansımda yok yani
Yok değişmez, zaten 1/3 üm, bir memurun gelebileceği son derece
Evet çünkü bir insanın 24 saat boyunca bakması mümkün olmadığı için birisi bakarken diğer ikisi azda olsa uyumaya çalıştı. Ha tabiiki ohh başında biri var rahat rahat uyuyalım olmuyor. Bu evin yemeği, temizliği ıvırı zıvırı var yani tek uyumaklada bitmiyor. Birde gaz problemi vardı, emmiyordu, sağdığımı bile içemiyordu şırıngayla kaşıkla her yolu denedim sütümü içmesi için. Uğraşa uğraşa aylar geçti ama bizde bittik.Babanız tek mi baktı 8 saat
Yapılır ama çok zor ben yaptım ama eşinin sonuna kadar anlayışlı olması gerekiyor gerekirse 3 gün üst üste yemek olmadığı zaman oluyor evde bunu sorun etmemeli dağınıklığı sorun etmemeli bebeğim küçüktü okulda sagiyordum sütümü aynı çalışma saatleri gibi oluyordu ama ekstrasi var eve gelince cocuk uyurken az kendi kendine oynarken sürekli ders çalışıyordumÇok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
onlar cogumuzdan ayrı kulvarda .Evde kim bilir kaç bakıcı ,hizmetçi vardirAklıma kaleci Volkan Demirel’in karısı zeynep geldi. Evliyken okudu cocuk yaptı mezun oldu.
Şey..... aklıma mesajı yazdıktan sonra geldi onlar ne güzel kimse çakmaz dedim siz çaktınız skskskskksammamaonlar cogumuzdan ayrı kulvarda .Evde kim bilir kaç bakıcı ,hizmetçi vardirOnlara kolay
Bekleyin çok zor . Çocuk yapmayın bir süreÇok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
hem evli hem çocuklu iken sosyoloji bitirip kocayı boşayan var. Ankara da maddi durumu çok iyi olan bir esnaf, eşini cesaretlendirip özel üniversitede sosyoloji bölümüne yazdırıyor. Eşi kapalı muhafazekar bi kadın bu arada. Çocukları da ortaokul lise yaşlarında. Kadın bölümü bitiriyor, bitirir bitirmez kılık kıyafeti değiştiriyor açılıyor. Ardından çocukları da bırakıp kasadaki paraları da alıp evi terkediyor. Maymun gözünü nasıl açtıysa, iş yeri kadının üstüneymiş önce adamı iş yerinden atıyor, sonra boşanıp evin yarısının alıyor. vel hasıl okumak her bünyeye iyi gelmeyebiliÇok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
Okurken evlenip çocuk sahibi olan iki kişi tanıyorum ikisi de okulu yarıda bırakıp ev kadını oldular.Çok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
BenÇok mu zor olur ? Varmı yapabilen yada yapabilen tanıdığı olan ? Fazla olumsuz yorum alıyorum destege ihtiyacım var. Cocugum yok bu arada düşünüyoruz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?