dogrusu basligi gorunce yok artik dedim..gercekten turkiyede "KIZLAR BEN NASIL DOGURAYIM SEZARYEN MI NORMAL Mi?"diye soracak kadar vahim mi durum?
yasadigim ulkede ben sezaryen olcam deme hakkin yok bebekle anne saglikli oldugu surece!buradaki doktorlarda sadist falan degiller demekki var bildikleri...
herkese hayirli dogumlar..
bence öyle vahimlik bir durum yok neden abarttınız anlamadım..çogu insan normal dogum yapmaktan yana korkular elbetteki bununla ilgili fikir alınabilir..
arkadasim...
normal dogum yada sezeryana bizler deil doktorlar karar verir(eger sorun varsa annede bebekte sezaryen der)..simdi biz bu arkadasa git sezaryen ol daha rahat nasil deriz...sezaryeni doktorlar secer bizler deil...
geçende arkadaşım hastaneye gitmiş tahlil için..sonuçları beklerken birkaç ebeyle muhabbet etmiş orada..normal doğummu tavsiye edersiniz sezeryanmı demiş arkadaşım..ebelerin hepsi tabiki de normal..sezeyan tavsiye edilecek bir yöntem değil zaten demişler..herşeyin doğalı olmalı demişler...ebelerden ikisi hem normal hem sezeryan olmuş..sezeyanları zorunluluktan olmuşlar..asla normal doğumla karşılaştırılmaz bile diyorlarmış...keşke sezeryan olmasaydık normal doğurabilseydik onlarıda demişler.ve çok rahatlatıcı şekilde konuşmuşlar..sancılardan korkmaması gerektiğini,onun bebek için çok gerekli bişey olduğunu söylemişler...ben daha yapmadım ama yapanlarınkini paylaşmak istedim...
Bende seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben kendi isteğimle sezaryan oldum acı eşiğim biraz düşük olduğu için cesaret edemedim.Ama hiç pişman olmadım her şey çok güzeldi hiç ağrım sızım hissizlik olmadı yine 10 tane yapsam yine sezaryan yaparım kişiye göre değişir sen en iyisii doktorunla karar ver ben ameliyattan eve geldikten sonra bulaşıklarımı bile yıkadım her şey çok iyi gitti inş 2. side öle olur
Bende seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben kendi isteğimle sezaryan oldum acı eşiğim biraz düşük olduğu için cesaret edemedim.Ama hiç pişman olmadım her şey çok güzeldi hiç ağrım sızım hissizlik olmadı yine 10 tane yapsam yine sezaryan yaparım kişiye göre değişir sen en iyisii doktorunla karar ver ben ameliyattan eve geldikten sonra bulaşıklarımı bile yıkadım her şey çok iyi gitti inş 2. side öle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?