Bu ilk değil ki hep tahmin ederdim çünkü eşimi çok iyi tanırdım eşim bu değil biliyordum en son yakaladım çok kötüyüm ağladım önce şimdi dizlerim titriyor ne yapacam nasıl gececek böyle bi ömür hep kukla bi adamla mı olacam.Fesat kaynana.
Oglunun tursusunu kuraydin evlendirmeseydin madem kukla bebek fantezin varsa.
Ben olsam esime cok pis parlardim.
Ama sen bana uyma.
Ben fevriyimdir (+ bekarim).
ne yapayım şimdi ben affetsemde allah affeder mi evliliğimin içine etti nasıl iflah olacak yatakta değilim ki oturma odasındayım nasıl aynı yatağa gireyim ki onunlaÇok hakilsiniz sinirlenmekte.. Ben olsam yataktan atmistim simdi git hadi ananın koynunda uyu diye.. Ne mendebur Kaynanam varmış kız valla bildiğin şeytan bozması hiii korkulur bundan..
Eşim dışında 3 oğlu daha var ama hep benimle uğraştı aileme karşı hep doldurdu yaşadığımız sorunu buraya yazardım ama yazamıyorum şaştım kaldım ben ya nasıl o kadına gideyim ki nasıl ona anne diyeyim kiiki yılda o kadar yıprandım kine haysiyetsiz bir kayınvalide bu böyle...eşinde ondan aşağı değil...yazık koskoca kadın...kıskanıyor oğlunu....sizin ailenizden ve sizden...eşinin başka kötü huyları yoksa üzerine üzerine gitme gelmezse gelmesin annene....büyütme gözünde ailenle görüşmemesini...kendini bulunmaz hint kumaşi sanmasın...rutin hayatına devam et...umursama derim ben...bir daha da teklif etme annene götürmeyi...siz de kendininizi üzmeyin...amaç sizi üzmek ve yıpratmak çünkü....
ne yapayım şimdi ben affetsemde allah affeder mi evliliğimin içine etti nasıl iflah olacak yatakta değilim ki oturma odasındayım nasıl aynı yatağa gireyim ki onunla
kaydı başka sağlam iki ayrı yere kaydettim zaten trip atacam da çaktırmamam lazım bunların devamı gelecektir eğer oradan dinlediğimi anlarsa artık siler belki o sayede başka şeyylerini de yakalarım hayat buBence gereken tribi atman şart koy mesafeni ve görüşme mümkün olduğunca.. O kaydida sakin kaybetme sok yeri geldiğinde gözüne bu ne diye.. Ne istiyor acaba evliliğinden ya bi fitne fesat sokmasalar olmuyor niye yani ne var bu kadar yuva yıkma çabası niye ya niye..
bundan sonra asla ve asla demem ama bayramda )elmezse bir daha bende gitmem bıktım artık bunlardanAllah bildiği gibi yapsın;bu tur kaynanaları.sizde onun ailesine gitmeyin diyeceğim;iyice hır gür çıkacak.Allaha bırakın.ve ailenizde Eşinize tavır koysun.asla annengille gel demeyin.bayram bile olsa.kendiliginden isterse gelsin.ama basını büyütmeyin.sizde ailesine mesafeli durun.
Ben olsam açardım kvye telefonu agzıma geleni söylerdimSelam kızlar konuya nasıl giriş yapacam bilmiyorum elim titriyor çok kötüyüm
2 yıllık evliyim eşimle uzun beraberlikten sonra evlendik.
Geçen yaz eşimle sorun yaşadık. Bana ve aileme göre büyütülmeyecek bi şeydi onlara göre de çok çok büyük bi sorundu yada onlar bana bahane aradılar ve o sorundan sonra sürekli eşimi doldurdular hayatı bana zindan ettiler eşim hep annesinden etkileniyor tabi yanlış anlaşılmasın eşimi savunmuyorum çocuk gibi davranmak onun suçu.
Hep ailemi suçladılar halbuki ilk günden beri kv yüzünden evliliğim zehir oldu üç aylık evliyken psikolojim bozuldu hep intiharı düşündüm kendi kendime ağladım konuştum vs.
Eşim aileme gelmez ailemi suçlar ramazan dolayısıyla aradaki buzları eritmek için anneme yemeğe gidelim dedim anneme biz gelelim dedim eşime de annem davet ediyor dedim eşimde tamam dedi.
Neyse günü geldi işe gitti akşam anneme gidecez falan birden iftara yakın aradı yoğunum gelemiyorum seni bırakayım dedi. Bende gel yemek ye git dedim bakarız dedi ve beni bıraktı gitti yukarı dahi çıkmadı bende hep şüphelendim iş bahaneydi dedim ve bugün telefonunu karıştırırken arama kaydedici diye bi şey var onda kimle konuşmuşsa konuşmalar kaydolmuş. Arama kaydına baktım annesiyle konuşması yok arama kaydedici programına baktım annesiyle o gün ki konuşması var ve annesine danışıyor gideyim mi diye anbesi de karın gitsin sen gitme yalancılar falan diyo eşimde baktılar ben gitmiyorum o yüzden çağırdılar diyo annesi de işim var gelemem de diyor dönüştede yorgunum de aşağı insin diyor. Annesi bize gel bizde yemek ye diyor eşin bilir ister kabul eder ister etmez gitme diyor o da tamam diyor.
Kızlar karışık oldu uzun oldu ama çok kötüyüm ellerim titriyor uyuyamıyorum ne yapacam eşime şimdi söylemeyi düşünmüyorum
Asla belli etmeyin kayıtları pusuya yatın. Daha kazançlı çıkacağınıza eminimkaydı başka sağlam iki ayrı yere kaydettim zaten trip atacam da çaktırmamam lazım bunların devamı gelecektir eğer oradan dinlediğimi anlarsa artık siler belki o sayede başka şeyylerini de yakalarım hayat bu
Bu benim boşanmama neden olurBen olsam açardım kvye telefonu agzıma geleni söylerdim
Sakin tavrınızı koruyun. Zira bu pislikle uğraşılmaz ancak kendinizi daha çok üzersiniz. Fevri bir hareket yapmayın ve kkda "ben olsam şöyle olurdu böyle olurdu" efeliğine kanmayın. Başına gelince yapan çok az olur. Her ilişkinin belli bir dinamiği var. Herkes bir değil.Bu benim boşanmama neden olur
Sizce ne yapayım nasıl davranayım hiç uyuyamadım bi saniye uyumadım ne yapacam ben nasıl gececek böyle hep o kadın eşimi yönlendirecek ben nasıl katlanacam bu hayataAsla belli etmeyin kayıtları pusuya yatın. Daha kazançlı çıkacağınıza eminim
Başına gelince yapan çok az gerçekten işin içinde olmak ayrı ama ben boğuluyorum midem bulanıyor eşimden kvden kp denSakin tavrınızı koruyun. Zira bu pislikle uğraşılmaz ancak kendinizi daha çok üzersiniz. Fevri bir hareket yapmayın ve kkda "ben olsam şöyle olurdu böyle olurdu" efeliğine kanmayın. Başına gelince yapan çok az olur. Her ilişkinin belli bir dinamiği var. Herkes bir değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?