Hem şoktayım hem üzgünüm

Herşeyi annesine sorup yapıyorsa sizi zor bir evlilik bekliyor... tek tavsiyem çocuk için acele etmeyin...

Yeni konuşmalar var aileme açlar demeler karın pis demeler ve ben bi kez daha şoktayım

Konuşamıyorum hemen parlıyor üste çıkıyor yine suçlu ben oluyorum

Yuva mı bırakıyorlar ortada böyle giderse adam benden soğuyacak bi sevgi var zaten ayakta tutan

Yüzde 90 eşim suçlu hiç savunulacak bi yanı yok ki

Ben çok ağır konuşurdum. Çünkü silerdim böyle bie adamı. Diğer seçenek, çok ama çok sakin bie şekilde telefon konuşmasını dinlediğimi artık asla ailesine gitmeyeceğimi, onlar gelirse de kendisinin ailesini ağırlaması gerektiğini evde olmayacağımı söylerdim. İstediği kadar kavga çıkarsın.

Sevetek mi boşandınız cirkef bi aile miydi

Gécekten üzücü bir durum . Olay çıkartamıyorsun yada boşanmayı göze alamiyorsan saygi duyarım.ama aileme gidelim deme sen istediğin zaman git ailesine gitmeyi azalt bu adam değişmez lutfen bir müddet daha çocuk yapma . Psikoljik destek al kendin için kendini hasta edersin bu kadar strese . Her durumda şeni suçlu çıkartır ana oğul görünen o

İki yıldır ben ben değilim ki

Eşin annesini mi onaylıyor? Böyle şeyler olsa benim sevgi lav akıntısına dönüşür herkesi yakardı nefretiyle.
Ha*lısınız şoktayım nasıl sevgi kalsın şu an her tarafım boşalmış bacaklarım ayaklarım uyuşuk ne deseniz haklısınız

Sevetek mi boşandınız cirkef bi aile miydi
Sevgi kalmamıştı ve zerre kadar pişmanlık duymadım Rabbim hiç bir zamanda pişman ettirmesin benimki farklı bi durumdu canım kalabalıktı ailesiyle beraberdik görümcem boşandı geldi çoçukla birlikte yani kısacası 7 kişi bir evde kaldık ne sen ailem diye konuş ne eşin konuşsun siz ikiniz bir ailesiniz bunu farkında olmasını sağla kararlarınızı siz alın anne babaya bırakmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…