Bu saaten sonra nasıl bir yol izleyecem ne yapacam bilmiyorum kızlar fevri davranmak istemiyorum sakin kafayla düşünmek istiyorum. Haklısınız 1.kayıtta 5.kayıtta aynı olacak. Bana dua edin mülakat sonucu bekliyorum işim olursa her şey daha şeffaf olacak
Yeni konuşmalar var aileme açlar demeler karın pis demeler ve ben bi kez daha şoktayımSizin adınıza çok üzüldüm.Kendinizi bu kadar harap etmeyin ruh ve beden sağlığınıza yazık.Malesef erkekler eşlerine adaletli davranamıyor istisnalar hariç ki onlarda çok az.Şu aşamada sabırlı olmaya çalışın.Umarım mülakat sonucu istediğiniz gibi olur.
Çok zor zaten işin içinden çıkamıyorumHerşeyi annesine sorup yapıyorsa sizi zor bir evlilik bekliyor... tek tavsiyem çocuk için acele etmeyin...
Haklısınız fevri davranmak istemiyorum şaşkınımBen olsam o kaydı, kv vs herkesin olduğu ortamda açar dinletir rezil ederdim.
nekadarlik evlisin canimYeni konuşmalar var aileme açlar demeler karın pis demeler ve ben bi kez daha şoktayım
Konuşamıyorum hemen parlıyor üste çıkıyor yine suçlu ben oluyorumCanim hic konusmuyormusun neden boyle yapiyorsun diye mesela bazi erkekler suclu oldugu halde ve bunu bildigi halde kabullenmeyip iyice seni ezmeye calisiyorsa kavga cikartiyorsa bagirip cagirip ustine geliyorsa senin yapcagin pek biseyin yok . Kizip evi birkac gunlugune terket dicem ama kayinvaliden kocan hatasini anlayamadan yine seni suclu cikartir..
Yuva mı bırakıyorlar ortada böyle giderse adam benden soğuyacak bi sevgi var zaten ayakta tutanAleykum selam canim benim babamda anneannemgile gitmez gitmemekle kalmiyor anneannemin adini duyunca annemle kavga da ediyolar oncelerden bu kavgalar fiziki siddetli oluyordu cok sukur simdi oyle degil .. sen kocani sıkma gelmiyorsa gelmesin tabi herkes ister kocaninda senle beraber annene gitmsini annende uzuluyordur gelmiyor diye ama yapcak bisey yok sen yuvani dusuncen mesela babam anneannem gile dayimlaraa hic gitmeyince annemde bende senin kardeslerinin evine gelmicem diyo sen benim aileme gelmiyorsan bende senin ailene gelmicem diyor oyle olunca babamda sesini cikartamiyor cok yazdim insaAllah demek istedigimi anlamissindir canim :)
Ozman isin cok zor canim hep susmaya mahkumsun . Hep haksiz cikarsin sende ben gibi kendini savunamayanlardansin savunsan bile pisman olanlardan :/Konuşamıyorum hemen parlıyor üste çıkıyor yine suçlu ben oluyorum
Yüzde 90 eşim suçlu hiç savunulacak bi yanı yok kiTlf kaydi dinlemesinden bahsederseniz konu annesiyle yaptigi konuşmadan cikacak ve sizi suclar konusmaya gecip oyle kapanacak.neden karıştırıyorsun anlaminda. İstediginiz cvplari alamadiginiz gibi dahada kirici olacak. O kaydi bi sekilde watspiniza gonderin sizde dursun.kayinvalide degil aslinda esinizin durusu ve davranis sekli sorun. Kayinvalide gitme desede yukari cikma desede eylemi yapan o eylemi yapma karari alan esiniz. Gorunurde kaynana yapiyor herseyi ama eşiniz iştirak etmezse annesini durdurursa daha farkli olur.sizde ona gitmwyin. Yorgunum deyin isim var deyin.sen git isim biterse gelirim deyin.israrla bbu davranislarinizdan rahatsiz olursa sebebini tlf kydiyla cevaplrsiniz
Sevetek mi boşandınız cirkef bi aile miydiÜzüldüm fakat çoğu kişinin başına gelen şeyler bunlar bunun arkası kesilmez kardeşim bende kendi kulaklarımla duydum beni şikayet ederken bianda yanlarına gittim ve devam edin benim yanımda şikayet edin dedim onu geçirdim bir oğlum var küçüktü o zamanlar baktım çocuğumu dolduruyor annanenlere gidince babaannem bana çom iyi bakıyo bana her şey alıyo diye söyle diyo yani kısacası arkası kesilmez benim başka sorunlarında vardı ve tek celsede boşandım çok şükür ailesine aşıktı ablaları abileri anası babası şimdi rahatla ailesi olsun bu erkekler niye evlenirler kendi ailesi olsun diye değilmidir erkek dediğin benim gözümde evine eşine sahip çıkandır benşm gözümde en azından eşinle düzgün şekilde konuşmaya çalış böyle sen aile ben aile dersek olmaz biz ikimiz bir aileyiz diye
Allah yardimcin olsun bu durumda olan herkesin yardimcisi olsunYuva mı bırakıyorlar ortada böyle giderse adam benden soğuyacak bi sevgi var zaten ayakta tutan
Temmuzda iki yıl bitecek artı 8 yıllık birliktelik ve üstüme titreme ailesini istemediğini söyledi insanların nasıl değiştiğinin kanıtınekadarlik evlisin canim
Eşin annesini mi onaylıyor? Böyle şeyler olsa benim sevgi lav akıntısına dönüşür herkesi yakardı nefretiyle.Yeni konuşmalar var aileme açlar demeler karın pis demeler ve ben bi kez daha şoktayım
İki yıldır ben ben değilim kiGécekten üzücü bir durum . Olay çıkartamıyorsun yada boşanmayı göze alamiyorsan saygi duyarım.ama aileme gidelim deme sen istediğin zaman git ailesine gitmeyi azalt bu adam değişmez lutfen bir müddet daha çocuk yapma . Psikoljik destek al kendin için kendini hasta edersin bu kadar strese . Her durumda şeni suçlu çıkartır ana oğul görünen o
Allah sabir versinTemmuzda iki yıl bitecek artı 8 yıllık birliktelik ve üstüme titreme ailesini istemediğini söyledi insanların nasıl değiştiğinin kanıtı
Ha*lısınız şoktayım nasıl sevgi kalsın şu an her tarafım boşalmış bacaklarım ayaklarım uyuşuk ne deseniz haklısınızEşin annesini mi onaylıyor? Böyle şeyler olsa benim sevgi lav akıntısına dönüşür herkesi yakardı nefretiyle.
Sevgi kalmamıştı ve zerre kadar pişmanlık duymadım Rabbim hiç bir zamanda pişman ettirmesin benimki farklı bi durumdu canım kalabalıktı ailesiyle beraberdik görümcem boşandı geldi çoçukla birlikte yani kısacası 7 kişi bir evde kaldık ne sen ailem diye konuş ne eşin konuşsun siz ikiniz bir ailesiniz bunu farkında olmasını sağla kararlarınızı siz alın anne babaya bırakmadanSevetek mi boşandınız cirkef bi aile miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?