Sizde eşinizin ailesine böyle davransanız ne olurdu? Sonuçları kestirebiliyor musunuz? Eğer bu durum sizi üzdüğü kadar eşinizi üzüp yıpratacaksa empati yeteneği güçlüyse bunu deneyin derim.Sizce ne yapayım nasıl davranayım hiç uyuyamadım bi saniye uyumadım ne yapacam ben nasıl gececek böyle hep o kadın eşimi yönlendirecek ben nasıl katlanacam bu hayata
Asla empati yeteneği yok çok benciller ben hep iyi oldum her şeye rağmen iyi davrandım eşimin hatrına ama benim hatrım yokmuş eşimin yanındaSizde eşinizin ailesine böyle davransanız ne olurdu? Sonuçları kestirebiliyor musunuz? Eğer bu durum sizi üzdüğü kadar eşinizi üzüp yıpratacaksa empati yeteneği güçlüyse bunu deneyin derim.
Sakinliğinizi korumaya çalışın. Bu şekilde kendinizi yıpratmayın lütfenAsla empati yeteneği yok çok benciller ben hep iyi oldum her şeye rağmen iyi davrandım eşimin hatrına ama benim hatrım yokmuş eşimin yanında
Canim ya bir tane bile yetiyor gercekler icin. Sen bundan sonrakileri dinlemek icin zaman tanirken olan sana olacak. Onlar bildigini yapip kafalari keyf olurken sen hep bu stresle yasayacaksin. Acaba bugun kayitta ne var? Birikince ne olacak çözümü nasil bulacaksin. Ikisininde verecegi tepki 1 kayittada ayni 5 kayittada ayni olacak. Senin çektiğin üzücü yorucu günler sana kalacakkaydı başka sağlam iki ayrı yere kaydettim zaten trip atacam da çaktırmamam lazım bunların devamı gelecektir eğer oradan dinlediğimi anlarsa artık siler belki o sayede başka şeyylerini de yakalarım hayat bu
Çok haklısınız benimde eşimle sorunlarım var ama tek iyi yönü ailesinin ağzına bakmaması...eğer ailesinin ağzıyla bana hareket etseydi sonu kötü biterdi.Bu benim boşanmama neden olur
Benim gözüm hiç bişey görmezdi herhaldeBu benim boşanmama neden olur
Bende işe yaramaz o kadın olduğu sürece hiç bir şey yoluna girmeyecek biliyorum bu saatten sonra aileme gelmesin istemiyorum nefret ediyorum hepsindenKısasa kısas yapın.Sizde onun ailesine bir süre gitmeyin.Sordugunda sen benim aileme nasıl davranirsan bundan sonra aynı tepkiyi görürsün şeyin.Bende ise yaramıştı umarım siz dede yarar .En azından deneyin.
Üzüldüm fakat çoğu kişinin başına gelen şeyler bunlar bunun arkası kesilmez kardeşim bende kendi kulaklarımla duydum beni şikayet ederken bianda yanlarına gittim ve devam edin benim yanımda şikayet edin dedim onu geçirdim bir oğlum var küçüktü o zamanlar baktım çocuğumu dolduruyor annanenlere gidince babaannem bana çom iyi bakıyo bana her şey alıyo diye söyle diyo yani kısacası arkası kesilmez benim başka sorunlarında vardı ve tek celsede boşandım çok şükür ailesine aşıktı ablaları abileri anası babası şimdi rahatla ailesi olsun bu erkekler niye evlenirler kendi ailesi olsun diye değilmidir erkek dediğin benim gözümde evine eşine sahip çıkandır benşm gözümde en azından eşinle düzgün şekilde konuşmaya çalış böyle sen aile ben aile dersek olmaz biz ikimiz bir aileyiz diyeBaşına gelince yapan çok az gerçekten işin içinde olmak ayrı ama ben boğuluyorum midem bulanıyor eşimden kvden kp den
Aleykum selam canim benim babamda anneannemgile gitmez gitmemekle kalmiyor anneannemin adini duyunca annemle kavga da ediyolar oncelerden bu kavgalar fiziki siddetli oluyordu cok sukur simdi oyle degil .. sen kocani sıkma gelmiyorsa gelmesin tabi herkes ister kocaninda senle beraber annene gitmsini annende uzuluyordur gelmiyor diye ama yapcak bisey yok sen yuvani dusuncen mesela babam anneannem gile dayimlaraa hic gitmeyince annemde bende senin kardeslerinin evine gelmicem diyo sen benim aileme gelmiyorsan bende senin ailene gelmicem diyor oyle olunca babamda sesini cikartamiyor cok yazdim insaAllah demek istedigimi anlamissindir canim :)Selam kızlar konuya nasıl giriş yapacam bilmiyorum elim titriyor çok kötüyüm
2 yıllık evliyim eşimle uzun beraberlikten sonra evlendik.
Geçen yaz eşimle sorun yaşadık. Bana ve aileme göre büyütülmeyecek bi şeydi onlara göre de çok çok büyük bi sorundu yada onlar bana bahane aradılar ve o sorundan sonra sürekli eşimi doldurdular hayatı bana zindan ettiler eşim hep annesinden etkileniyor tabi yanlış anlaşılmasın eşimi savunmuyorum çocuk gibi davranmak onun suçu.
Hep ailemi suçladılar halbuki ilk günden beri kv yüzünden evliliğim zehir oldu üç aylık evliyken psikolojim bozuldu hep intiharı düşündüm kendi kendime ağladım konuştum vs.
Eşim aileme gelmez ailemi suçlar ramazan dolayısıyla aradaki buzları eritmek için anneme yemeğe gidelim dedim anneme biz gelelim dedim eşime de annem davet ediyor dedim eşimde tamam dedi.
Neyse günü geldi işe gitti akşam anneme gidecez falan birden iftara yakın aradı yoğunum gelemiyorum seni bırakayım dedi. Bende gel yemek ye git dedim bakarız dedi ve beni bıraktı gitti yukarı dahi çıkmadı bende hep şüphelendim iş bahaneydi dedim ve bugün telefonunu karıştırırken arama kaydedici diye bi şey var onda kimle konuşmuşsa konuşmalar kaydolmuş. Arama kaydına baktım annesiyle konuşması yok arama kaydedici programına baktım annesiyle o gün ki konuşması var ve annesine danışıyor gideyim mi diye anbesi de karın gitsin sen gitme yalancılar falan diyo eşimde baktılar ben gitmiyorum o yüzden çağırdılar diyo annesi de işim var gelemem de diyor dönüştede yorgunum de aşağı insin diyor. Annesi bize gel bizde yemek ye diyor eşin bilir ister kabul eder ister etmez gitme diyor o da tamam diyor.
Kızlar karışık oldu uzun oldu ama çok kötüyüm ellerim titriyor uyuyamıyorum ne yapacam eşime şimdi söylemeyi düşünmüyorum
Canim hic konusmuyormusun neden boyle yapiyorsun diye mesela bazi erkekler suclu oldugu halde ve bunu bildigi halde kabullenmeyip iyice seni ezmeye calisiyorsa kavga cikartiyorsa bagirip cagirip ustine geliyorsa senin yapcagin pek biseyin yok . Kizip evi birkac gunlugune terket dicem ama kayinvaliden kocan hatasini anlayamadan yine seni suclu cikartir..Eşimin başkasorunu yok gibi tek sorun annesinden etkilenmesiama bu da her şeyi beraberinde getiriyor baskı psikolojik şiddet dışarı bırakmamavs vs bunlar benim için çok büyük sorunlar. Eşim çok iyiydi bana karşı ailesi her şeyi berbat etti bizi yıprattılar ve eşimde buna fırsat verdi çocuk gibi hep onlara kandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?