Hem şoktayım hem üzgünüm

Eşinden adam olmaz kolay kolay diye düşünüyorum otur konuş herseyi yoksa başka türlü cozulmez

Hadi kaynana boylede ogluna ne demeli esinde is yok.hala buyumemis kendi kararlarini verecek yasta degil daha yine suclu sen olcaksin tartisirsanda ailene niye yalanci dedi ben onu anlamadim ne sorin oldu

Hadi kaynana boylede ogluna ne demeli esinde is yok.hala buyumemis kendi kararlarini verecek yasta degil daha yine suclu sen olcaksin tartisirsanda ailene niye yalanci dedi ben onu anlamadim ne sorin oldu
Benle eşim sorun yaşadık anlamafım ailemden ne istiyorlar beni silmelerini mi bizi boşatmalarını mı. Zaten o kadın öyle 6 dünürü var kimseyle doğru dürüst görüşmez kimseyi sevmez allaha havale ettim

Eşinden adam olmaz kolay kolay diye düşünüyorum otur konuş herseyi yoksa başka türlü cozulmez
Konuşsamda çözülmez onu kendi haline bıraktım bi de bu akşam gelmiş bebek yok mu diyo bebek olsun diyo

Boşa... ciddiyim, çok az kişiye derim bunu... karısının arkasından dedikodu yapan adam, olmamış adamdır, kaynanada suçlu ama en suçlu eşin, beyni yok mu annesine danışıyor !!!
Olmamış farkındayım zaten bi gelecek göremiyorum

O senin ailenii adam yerine koymadığı sürece sen de onun ailesine gitme

Sen önce büyü ananin kucagindan ayril sonra düşünürüz onu deseydin
Arada laf arasında biz önce birbirimize kenetlenelim aile olalım kendi kararlarımızı verelim ötle olsun bebek diyorum verdiği tepki eeeee oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…