Selam kızlar konuya nasıl giriş yapacam bilmiyorum elim titriyor çok kötüyüm
2 yıllık evliyim eşimle uzun beraberlikten sonra evlendik.
Geçen yaz eşimle sorun yaşadık. Bana ve aileme göre büyütülmeyecek bi şeydi onlara göre de çok çok büyük bi sorundu yada onlar bana bahane aradılar ve o sorundan sonra sürekli eşimi doldurdular hayatı bana zindan ettiler eşim hep annesinden etkileniyor tabi yanlış anlaşılmasın eşimi savunmuyorum çocuk gibi davranmak onun suçu.
Hep ailemi suçladılar halbuki ilk günden beri kv yüzünden evliliğim zehir oldu üç aylık evliyken psikolojim bozuldu hep intiharı düşündüm kendi kendime ağladım konuştum vs.
Eşim aileme gelmez ailemi suçlar ramazan dolayısıyla aradaki buzları eritmek için anneme yemeğe gidelim dedim anneme biz gelelim dedim eşime de annem davet ediyor dedim eşimde tamam dedi.
Neyse günü geldi işe gitti akşam anneme gidecez falan birden iftara yakın aradı yoğunum gelemiyorum seni bırakayım dedi. Bende gel yemek ye git dedim bakarız dedi ve beni bıraktı gitti yukarı dahi çıkmadı bende hep şüphelendim iş bahaneydi dedim ve bugün telefonunu karıştırırken arama kaydedici diye bi şey var onda kimle konuşmuşsa konuşmalar kaydolmuş. Arama kaydına baktım annesiyle konuşması yok arama kaydedici programına baktım annesiyle o gün ki konuşması var ve annesine danışıyor gideyim mi diye anbesi de karın gitsin sen gitme yalancılar falan diyo eşimde baktılar ben gitmiyorum o yüzden çağırdılar diyo annesi de işim var gelemem de diyor dönüştede yorgunum de aşağı insin diyor. Annesi bize gel bizde yemek ye diyor eşin bilir ister kabul eder ister etmez gitme diyor o da tamam diyor.
Kızlar karışık oldu uzun oldu ama çok kötüyüm ellerim titriyor uyuyamıyorum ne yapacam eşime şimdi söylemeyi düşünmüyorum
Hadi kaynana boylede ogluna ne demeli esinde is yok.hala buyumemis kendi kararlarini verecek yasta degil daha yine suclu sen olcaksin tartisirsanda ailene niye yalanci dedi ben onu anlamadim ne sorin oldu
Hadi kaynana boylede ogluna ne demeli esinde is yok.hala buyumemis kendi kararlarini verecek yasta degil daha yine suclu sen olcaksin tartisirsanda ailene niye yalanci dedi ben onu anlamadim ne sorin oldu
Benle eşim sorun yaşadık anlamafım ailemden ne istiyorlar beni silmelerini mi bizi boşatmalarını mı. Zaten o kadın öyle 6 dünürü var kimseyle doğru dürüst görüşmez kimseyi sevmez allaha havale ettim
Boşa... ciddiyim, çok az kişiye derim bunu... karısının arkasından dedikodu yapan adam, olmamış adamdır, kaynanada suçlu ama en suçlu eşin, beyni yok mu annesine danışıyor !!!