- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Siz boşanmak istemiyor musunuz? Bu ana kuzusuyla mutlu olabileceğinizi düşünüyor musunuz?O böyle davranarak zaten beni kaybetmeyi göze almış. Hem zaten ailesi eşimin kendini toparlamasına izin vermezki direk boşan derler
Başka açıklarını yakalamazsan ne olacak ?Eşime söylem3yecem şimdilik çünkü başka açıklarını da yakalarsam muhtemelen boşanırım
Allah korusun kimse boşanmasın kimsenin yuvası dağılmasın ama siz de uygun bir dille sorunlarınızı en azından eşinize dile getirebilirsiniz diye düşünüyorum, konuşmadan bu şekilde sadece kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız..Demek kendi aklı yok. Şu an susuyorum çünkü uygun zamanı bekliyorum. Babama kıyamıyorum kimseye eyvallahı yok arkamda dimdik duruyor bunu bi kaç kez dile getirdi bizde boşanma ağırdır zordur
Çocuk düşünmüyorum ama dün adet sancılarından dolayı kadın doğuma gittim kistim varmış polikistik over sendromum varmış ve doktor sordu çocuk düşünüyor musun diye hayır dedim bir an önce yapman lazım riskli ilerde tüplerin kapanabilir dedi ilaç verdi şaştım kaldım ben hazır değilim ki hele hele böyle bi dönemdebari hemen cocuk yapmayin biraz esiniz anneciyse isiniz cok zor o kadin yuvanizi da bozar bu gidisle benden soylemesi
Çok doğru tespit kinlenir konuşmayla. Arama kaydedici diye bi program ama her aramada o programın ismi de çıkıyor. Tavsiye etmiyorum eşiniz yakalar belki hiç bulaşmayın derim ben yüklemedim kendi yüklemişti.Konusarak degismez bu. Daha cok kinlenir. Dinlediginizi ogrenir. Ailesinden bir kotuluk gormeden duzelmez. Su sekilde ilerleyebilirsiniz. Duygu somurusuyle ben senin karinim senden baska icimi dokecek kimim var deyip baslayin anlatmaya. Annenin su su yaptigi cok zorums gitti. Ogunler bir daha gelmeyecek gunler. Hep icimde heves kaldi vs. Vs. Diye siz etkileyin madem. Bu arada o program neymis bana da lazim
Çocuk düşünmüyorum ama dün adet sancılarından dolayı kadın doğuma gittim kistim varmış polikistik over sendromum varmış ve doktor sordu çocuk düşünüyor musun diye hayır dedim bir an önce yapman lazım riskli ilerde tüplerin kapanabilir dedi ilaç verdi şaştım kaldım ben hazır değilim ki hele hele böyle bi dönemde
Sende kv gitme ayrıca anne diye hitap etme ..yazıklar olsun böyle kv lere.annenlerede anlatma iyice ortam gerilmesin.eşinle konuş ama madem böyle bir karar alabiliyor bundan sonra sen kendi ailene ben kendi aileme deSelam kızlar konuya nasıl giriş yapacam bilmiyorum elim titriyor çok kötüyüm
2 yıllık evliyim eşimle uzun beraberlikten sonra evlendik.
Geçen yaz eşimle sorun yaşadık. Bana ve aileme göre büyütülmeyecek bi şeydi onlara göre de çok çok büyük bi sorundu yada onlar bana bahane aradılar ve o sorundan sonra sürekli eşimi doldurdular hayatı bana zindan ettiler eşim hep annesinden etkileniyor tabi yanlış anlaşılmasın eşimi savunmuyorum çocuk gibi davranmak onun suçu.
Hep ailemi suçladılar halbuki ilk günden beri kv yüzünden evliliğim zehir oldu üç aylık evliyken psikolojim bozuldu hep intiharı düşündüm kendi kendime ağladım konuştum vs.
Eşim aileme gelmez ailemi suçlar ramazan dolayısıyla aradaki buzları eritmek için anneme yemeğe gidelim dedim anneme biz gelelim dedim eşime de annem davet ediyor dedim eşimde tamam dedi.
Neyse günü geldi işe gitti akşam anneme gidecez falan birden iftara yakın aradı yoğunum gelemiyorum seni bırakayım dedi. Bende gel yemek ye git dedim bakarız dedi ve beni bıraktı gitti yukarı dahi çıkmadı bende hep şüphelendim iş bahaneydi dedim ve bugün telefonunu karıştırırken arama kaydedici diye bi şey var onda kimle konuşmuşsa konuşmalar kaydolmuş. Arama kaydına baktım annesiyle konuşması yok arama kaydedici programına baktım annesiyle o gün ki konuşması var ve annesine danışıyor gideyim mi diye anbesi de karın gitsin sen gitme yalancılar falan diyo eşimde baktılar ben gitmiyorum o yüzden çağırdılar diyo annesi de işim var gelemem de diyor dönüştede yorgunum de aşağı insin diyor. Annesi bize gel bizde yemek ye diyor eşin bilir ister kabul eder ister etmez gitme diyor o da tamam diyor.
Kızlar karışık oldu uzun oldu ama çok kötüyüm ellerim titriyor uyuyamıyorum ne yapacam eşime şimdi söylemeyi düşünmüyorum
Bende 30 yaşındayım yaklaşık 10 yıl önce öğrendim tedavi oldum ama kimse tüpler kapanabilir demedi bende şaşırdımPolikistik over bende de var. Ama doktorum az ya da çok hemen hemen her kadında olabileceğini söyledi. Söylediğiniz gibi bir tehlikeden de bahsetmedi. Tabi ki herkesin vücudu farklıdır. İlerleyip ilerlememesi önemli. 24 yaşındayım, bekarım. Ve 20 yaşında bu teşhis konuldu. Adet düzensizliği bundan kaynaklı yaşadığım bir sorun ancak riskli değil.
Ben başka bir doktora da görünmeniz taraftarıyım. Tedavi edilemez bir durum değil diye biliyorum. Üstelik yemeğe ve içmeye bağlı olarak bu kistlerin vücuttan atıldığını da geçenlerde öğrendim. Çünkü yaşadım.
Bence ihmal etmeyin. İyice araştırın. Bende bu şekilde ama sizde farklı ilerleyebilir. Basite almayın ama peşini de bırakmayın. İkinci bir doktor görüşü size yardımcı olabilir.
Bende şaştım kaldım şu kısacık hayatı niye zindan ederler ki bu vebali niye alırlar kiSende kv gitme ayrıca anne diye hitap etme ..yazıklar olsun böyle kv lere.annenlerede anlatma iyice ortam gerilmesin.eşinle konuş ama madem böyle bir karar alabiliyor bundan sonra sen kendi ailene ben kendi aileme de
çünkü allah korkusu pek tasimiyolar sanirim eger oyle olmasaydi eşinizle araniza girmezdi esinizi karsiniza alip sakin bi sekilde herseyi konusun bunun sonrasi da var icine ata ata olan sana olurBende şaştım kaldım şu kısacık hayatı niye zindan ederler ki bu vebali niye alırlar ki
Tedavi süreciniz oldu mu? Ne kadar bi sürede hamile kaldınızBende pkoluydum canım bebeğim var bence başka doktora git başka problemin yoksa öyle bi durum olacağını sanmıyorum eşin düzelmeden bebek çok daha büyük problemler doğuracaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?